Конкуренцията е голяма, да и цените са сравнително ниски в Русе. Зет ми купи легло от Стефани и след седмица се оплакаха, че много се ръбели и деряли като минавали покрай леглото. ММ го погледна (той не работи в тази фирма) и каза, че е правен с тънък кант, за да се намали от цената. Оправия няма.
Като цяло качеството не е критично, но си има ей такива уж дребни детайлчета дето са спестили пари от тях, за да ти предложат по ниска цена. Ако не знаеш какво да гледаш, то ще си вземех нещо избирано по външен вид, а не по практичност. Примерно кой ще се сети, че канта е много важен за такъв сорт мебели.
Аз наблегнах на тези с голяма дебелина,именно защото от там тръгват всички проблеми в мебелите.Малко ми се оскъпи поръчката ,но пък съм доволна.При поръчване от Ирим,ако цената на продукта е над 100лв,сглобяването и транспорта е от тях.За мен пак си е плюс.
В офиса който Мая е посочила отидохме и ние.Измъчих я женицата почти 2часа докато ми угоди на желанията,но не показа и грам отегченост...
За тях скоро нищичко не съм чувала. А Арон имат много рядко ценни находки. За тях знам
ама и те не предложиха.
И аз искам ама ММ като ми каза колко ще излезе новата ми кухня по негови сметки и аз самата се отказах. За сега ще си гледам старата, която не е чак толкова лоша (масив с дърворезба).
незнам каква е била модата навремето, но за мен това е абсолютно непрактично. Шкафчетата са малки, но на по два реда. Едните са ми високо, а другите ниско. А долу шкафчетата са правени ей така за отбий номера.