Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 370
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
На мен пулпита ми го лекуваха около 3седмици. 4 пъти ми поставяха различни лекарства. Гангрена звучи сериозно  Shocked А имаше ли болки?
Ако сметнем, че лекуването е около 150 лв (грубо) коронката пък мисля е около 200 лв (зависи много от какъв материал е обаче), като пари не ми вижда пресилено, ама като време 3 месеца май са множко  newsm78
това при кой зъболекар? да знаем да не го посещаваме.
Бързо оправяне!

И киста на небцето съм лекувала, ама 3 месеца време много ми се виждат. Разбира се не съм зъболекар и не мога да дам много адекватно мнение.

# 541
На мен са ми лекували, 3-4 седмици. Слага няколко пъти лекарство като при пулпита.
 Металокерамичните коронки са от 180-250лв, има и пластмасови по около 120лв. Информацията ми е от преди 2г .

# 542
  • Русе
  За зъболекаря - много е сложно да даваме оценка като не разполагаме с цялата информация. По принцип не е добре да се бърза с поставянето на коронка, а в случая става дума за сериозен проблем - гангрена. Предполагам, че самото лечение е продължило дълго и е съвсем нормално зъболекарят да остави поне 2 седмици на болния зъб, да види дали ще отшумят всички болки, мястото ще се успокои и т.н. преди да облече с коронката.

# 543
  • Русе
Горе-долу е добре, но пак зависи от проблема. Аз имам пълно доверие на моята зъболекарка, ходя при нея от 25 г . Но винаги когато е лекувала нещо по-сериозно е изчаквала преди да затвори зъб, особено с коронка.

# 544
Знаете ли дали някъде на центъра има детски  градини? Освен частната Чоко и Боко ( или както там беше)

# 545
Къде на центъра? Има на Чайка на 19ти февруари градина и ясла, има срещу Ботев градина. До Халите има училище, но все си мисля че и там някъде имаше градина.

# 546
Знаете ли дали някъде на центъра има детски  градини? Освен частната Чоко и Боко ( или както там беше)
Зад блока на Борците и една на гърба на библиотека Л. Каравелов ... старата поща

# 547
За "щастливо детство " да сте чували??

# 548
  • в огледалото на живота
Знаете ли дали някъде на центъра има детски  градини? Освен частната Чоко и Боко ( или както там беше)
Държавна или частна?
Чоко и Боко е ясла.
Имаше такава частна ясла  и на центъра срещу Балкан/Йори/
За частна ДГ знам Смехорани/до Пантеона/ и Кристофър Робин/тя май е смесена/ до бл.Хъшовете.
Какво точно ти трябва?

# 549
  • в огледалото на живота
За "щастливо детство " да сте чували??
Това излиза в гугъла за нея:
http://sever.bg/%D0%A6%D0%94%D0%93-%D0%A9%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B … l.od_i.32073.html

# 550

Дежурен кабинет работи вече в частната русенска болница «Медика».

Той е разположен в премно-консултанския блок на лечебното заведение в сградата на бившата Трета поликлиника в квартал «Здравец». Кабинетът ще работи всеки делничен ден между 19.30 и 7.30 часа, а през почивните дни ще бъде с 24 часова смяна. «Това не е спешен кабинет и той не замества личния лекар, но при необходимост, хората могат да дойдат тук», коментираха от лечебното заведение. От там допълниха, че посещението в кабинетите не изисква направление. Пациентите, които са със непрекъснати здравни права, ще заплащат само потребителска такса, а за останалите прегледът е по определен ценоразпис. При необходимост може да бъде направена консултация с дежурен терапевт, хирург или изследване в клиничната лаборатория. От «Медика» допълниха, че по време на наближаващите Коледни и Новогодишни празници, кабинетът ще работи без прекъсване.

# 551

Аз гугаля го видях, искам да знам реално съществува ли такава градина

# 552

Пациентите, които са със непрекъснати здравни права, ще заплащат само потребителска такса, а за останалите прегледът е по определен ценоразпис. При необходимост може да бъде направена консултация с дежурен терапевт, хирург или изследване в клиничната лаборатория. От «Медика» допълниха, че по време на наближаващите Коледни и Новогодишни празници, кабинетът ще работи без прекъсване.[/i]

Тоест отиваш все едно си при ЛЛ по спешност? Един вид плащаш само потребителска такса и не ти е нужно направление, но пък трябва да си спешен случай  newsm78

# 553
Хубаво е, че има още един дежурен кабинет в града.  Peace
И на мен ми е малко неясна организацията.  newsm78

# 554
Ние от Мобилмед сме доволни- един път викахме Бърза помощ, защото толу-що операния ми баща вдигна 39 Т- дойдоха/мисля, че фелдшери/, казаха, че нищо не могат да направят, да викнем Мобилмед. Викнахме тях- дойде лекар, прегледа го, изписа антибиотик и му удари нещо.
След това ходихме една вечер до кабинета в Мобилмед, лекарката ни препрати в Спешното... И Мобилмед не взима потребителска такса за онкоболен , за разлика от ЛЛ, който се прави на луд и взема Crossing Arms От Медика ползвахме услугите на един хирург да маха конците след операцията- страхотен човек!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт