Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
В този кабинет в Медика,ще работят само фелдшери Peace

# 556
В този кабинет в Медика,ще работят само фелдшери Peace
Peace

# 557
аз нещо не схващам каква ще е точно функцията на спешния кабинет.... Thinking ще бъде като Мобилмед или...само за инжекции през почивните дни ....фелдшер...какво ще рече...
ние доста ползваме услугите на Мобилмед и то заради децата, че по закона на Мърфи все се разболяват през почивните дни, даже докторите ни знаят вече там...
много ми се иска този спешен кабинет да си има лекари на които да разчиташ, че сме на 20 м от Трета поликлиника....

# 558
Цитат от  сайта на Русе инфо:
"В кабинета ще бъдат преглеждани всички пациенти, нуждаещи се от медицинска помощ и потърсили я в МБАЛ "Медика"  - Русе. Новоразкритият дежурен кабинет е предназначен за всеки който има нужда посети лекар, в събота или неделя или през празничните дни, независимо от здравно осигурителният си статус.
На здравноосигурените пациенти се налага да заплатят само потребителската такса, която в момента е на стойност от 2,90 лв. и лабораторните изследвания, които ще бъдат правени, ако се налага това."
 newsm78

# 559
Аз поне разбирам, че това е дежурен кабинет точно като Мобилмед. Само като предимство е, че те имат лаборатория и могат да ти направят изследвания ако се налага, или да те консултират с техните лекари-специалисти - хирург, терапевт и т.н. Ако си здравно осигурен плащаш 2,90лв ако не имат си ценоразпис за преглед и това е. Това, че там ще са фелдшери никъде не съм го прочела, но може и да е така Thinking

# 560
Цитат от  сайта на Русе инфо:
"В кабинета ще бъдат преглеждани всички пациенти, нуждаещи се от медицинска помощ и потърсили я в МБАЛ "Медика"  - Русе. Новоразкритият дежурен кабинет е предназначен за всеки който има нужда посети лекар, в събота или неделя или през празничните дни, независимо от здравно осигурителният си статус.
На здравноосигурените пациенти се налага да заплатят само потребителската такса, която в момента е на стойност от 2,90 лв. и лабораторните изследвания, които ще бъдат правени, ако се налага това."
 newsm78
това и аз го прочетох, но какво точно означава, лекар ли ще има или фелдшер, при какви случаи може да ползваме кабинета.....

# 561
аз да не ме чуе злото, не ми сее налагало да викал Бърза помощ или други. При какви случаи се звъни на Мобилмед и кога на Бърза помощ newsm78 За Бързата знам 112 ама на Мобилмед какъв е тела

# 562
За номер на  Мобилмед намерих в нета: 082 821 439.

# 563
здравейте ходихте ли в хиполенд  аз току що се връщам -отхвърлих част от подаръците според мен намалението е реално    поне  на книгите от коричната цена правят 25 % намаление
не знам при количките как е но имаше много бременни майчета

# 564
Аз в момента пазарувам онлайн защото нещата които си харесах ги няма налични в нашия магазин Crazy

# 565
он лайн от хиполенд ли ?  през сйта им има ли намаление

# 566
он лайн от хиполенд ли ?  през сйта им има ли намаление

Да  Peace

# 567
сайта на хиполенд яко забива, спрете се бе, стига сте харчили  hahaha аз нищо не харесах, и с намаление пак множко идва....

# 568
Той сега пак е добре, сутринта беше пълна трагедия  ooooh!....ами хубаво след малко спирам  Mr. Green. В интерес на истината и аз не вземам кой знае какво защото и на мен ми се вижда скъпичко, но книжки поне накупих Simple Smile

# 569
аз да не ме чуе злото, не ми сее налагало да викал Бърза помощ или други. При какви случаи се звъни на Мобилмед и кога на Бърза помощ newsm78 За Бързата знам 112 ама на Мобилмед какъв е тела
Бърза помощ е когато е спешно  и има нужда от преглед със специална апаратура. Мобилмед замества личния лекар- може да предпише лекарства, да направо кардиограма, ако прецени, че не може да се справи те препраща към спешното. Сама си преценяваш дали проблема недай си Боже може да е животозастрашаващ...

Общи условия

Активация на акаунт