Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
В Лидл и на мен не ми харесаха на външен вид, взех ги само заради лесното обуване и твърдата подметка, при нас тя е задължителна.
Обикновено винаги купуваме от Дайхман, ама този път нямаше подходящ номер. И понеже ние не можем да влезем в магазин да мерим обувки,това са единствените 2 магазина, които след мерене в къщи мога да ги върна или заменя. Сигурно има и други, ама аз не ги знам.

В Дайхман често вземам намалени, и то доста. Смъкват до 70 % от цената като останат по-малко от 3 номерации.

Девил роуз, ако са протекли на вторият месец в Дайхман ще ги върнат без проблем, стига да си пазите касовата бележка.

За елхичките - аз много харесвам, че продават такива в саксии. Ако нямате двор и къде да ги засадите после - може и в парка. Правилно е те да се засаждат след април месец, а дотогава можете да прочете в нета какви грижи изискват според вида.

Ама какъв сняг е навън! Приказка!

# 616
Devil_Rose като гледаш 22-24 хвърли и едно око на 21-22  моля - за момче. 
И при мен обуването е голяма мъка  ooooh! Купих ботички 20 номер и сега не мога да му напъхам крачето. Викам му натискай надолу - не разбира  Joy

# 617
  • Русе

Още си пазя колекция (не пълна) на "Дъга", препрочитал съм ги няколко пъти като дете, много ми бяха интересни историческите комикси, имаше един средновековен, също фантастиката, и "Чоко и Боко", абе абсолютно всичко в тях. Сега също биха представлявали интерес за децата, освен ако не са "твърде заети" с телевизия или глупави комп. игри Cry. Нашия батко ги прочете веднъж Wink.

Никога не съм обичал обаче руския език, никога  Wink. Като си спомня за комунизираните учителки дето се разтапяха да говорят за "добрия чичко Ленин"  Confused ....Макар че и до сега ми е от полза, че съм го учил, нямам проблем когато се налага да чета нещо на руски.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 09:18 от ramlim

# 618
И мен таз корица на "Дъга" ме върна в детството  Laughing и аз си ги колекционирах и даже може все още да имам някой друг брои ... все пак това маи си беше единствения соц. комикс  Mr. Green

# 619
  • Русе
.....даже отговарям за СИ-тата на работа Wink
.....
 А какво е това СИ-та  newsm78?
  Това нещо не ми говори нищо  Laughing???

ПП И Гуууугльо не можа да ми отговори.

# 620
.....даже отговарям за СИ-тата на работа Wink
.....
 А какво е това СИ-та  newsm78?
  Това нещо не ми говори нищо  Laughing???

ПП И Гуууугльо не можа да ми отговори.

Бъзикаш ли се?
Средства за измерване - първоначални проверки, периодични, калибриране, регистри и прочее съгласно нормативните изисквания и ISO.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 11:39 от Zl-76

# 621
  • Русе
...
Бъзикаш ли се?
Средства за измерване - първоначални проверки,....
Благодаря, ясно.
 Не се базикам, просто не съм в тази сфера и не знаех, че се ползва това съкращение.

# 622
...
Бъзикаш ли се?
Средства за измерване - първоначални проверки,....
Благодаря, ясно.
 Не се базикам, просто не съм в тази сфера и не знаех, че се ползва това съкращение.

ок   Peace 

# 623
На работа и аз отговарях за това, макар че като цяло "Абер си найн" от електроника, ток и машини  Crossing Arms При мен беше само и единствено документална формалност. Нямах си друга работа, че трябваше да описвам всички уреди с кабел подробно и да ги проверявам и за неизправности ежемесечно  ooooh!

ПП и аз не знаех, че така се пишело това  newsm78

# 624
Душичка мила ... това е проверка на ръчните ел. инструменти ...

Ами гадости са, документирането е досадно, но необходимо ... да не говорим, че държавата ни прави живота от сложен по-сложен, но ... няма как.

# 625
  • Русе
 Очудвам се, че въобще се прави такова нещо, а че е формалност- въобще  Laughing.
 А не би трябвало да е така, въпросът е, че на малко места има нужда от това, "изнесли сме" производството в Китай  Grinning.

# 626
Чакай, че ме замисли  newsm78 Ти за метрология ли говориш?

# 627
  • Русе
  За това си говорим  Wink.

# 628
  За това си говорим  Wink.

и малко за ЗБУТ

# 629
⅞ ...and Happily Ever After благодаря ти за информацията, върнах дефектните обувки.
скрита Фуста на Булдозер в магазина имаше само 2 модела за малки крачета изцяло изкуствен материал, едните гумени ботушки. Не бяха за нас. В Далисимо има доста обувки, боти и ботуши включително на Chippo от естествена кожа цена от 50лв. до 60лв. Там също не взехме нищо, защото сина ми не можа да мръдне много с ботушите - но уточнявам, че той все още понякога стъпва на пръсти и до сега е бил само с боти, особености на човека Simple Smile.
В крайна сметка отидохме и на Колев и Колев в магазина и от там взехме апрески, които му залепнаха за крака, високи и подплатени, изрично маркирани, че издържат на сняги влага. Модела е малко по-различен от масовите апрески, с връзки отпред за пристягане - 40лв.
Та до тук с нашите вълненя покрай ботушите на детето най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт