Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
А аз пък търся зимно яке за 12-годишен тийнейджър, височина почти 150 см. Освен черен цвят, друг не успях да намеря. Да знаете от къде мога да купя. Нямам нищо против да има черно, но не ми се струва нормално 12-годишно дете да е с ицзяло черно яке, поне някакви светещи лентички да бяха сложили.

# 631
  • Русе
Чакай, че ме замисли  newsm78 Ти за метрология ли говориш?
  За това си говорим  Wink.

и малко за ЗБУТ
За това какво е няма да питам, защото станах смешен и за себе си вече  Mr. Green!

# 632
ЗБУТ -Здравословни и безопасни условия на труд, каза Гугъла.  Laughing

# 633
Чакай, че ме замисли  newsm78 Ти за метрология ли говориш?
  За това си говорим  Wink.

и малко за ЗБУТ
За това какво е няма да питам, защото станах смешен и за себе си вече  Mr. Green!

тук ме разсмя Simple Smile може да ти разкажа за безопасността като се видим Simple Smile)))

Ами всъщност изправността на кабелите и щепселите на преносимите ел. уреди, вкл. и всички домакински си касаят здравето и безопасността ... аз, която уж знам си изпатих от един правен разклонител ... добре ме разтресе!

# 634
  • Русе
А аз пък търся зимно яке за 12-годишен тийнейджър, височина почти 150 см. Освен черен цвят, друг не успях да намеря. Да знаете от къде мога да купя. Нямам нищо против да има черно, но не ми се струва нормално 12-годишно дете да е с ицзяло черно яке, поне някакви светещи лентички да бяха сложили.

Diamond. Има на Борисова до Приста Ойл и в МОЛ Русе. Взех за моето голямо говедо яке за сибирски студ, от промазан шушляк, за трети пореден път. С предните две якета караше по две зими и никога не беше мокър. Ужасно доволна. Но определено там продават и боклуци и трябва да се гледа и пипа  Crossing Arms

# 635
  • до реката
Здравейте,можете ли да ми кажете   работно време на магазин дайхман,който се намира в калфланд.

# 636
Devil_Rose в МОЛ- а ли? Направо да вървя там. И аз съм съгласна за апрески, боти има.

# 637
  • Русе
   Ох, любимите ми теми - търсене на зимно яке и обувки за децата Crazy С две ръце гласувам за Далисимо. Имаме също якета и ботушки от Лидъл, много са добри за цената си! Не е маловажно и това, че ги пускат още през октомври, така зимата не може да ни изненада.
  Като чета за правен разклонител направо настръхвам, колко такива рекламации сме виждали на работа...

# 638
То хубаво правен, но да е правен от някой, който разбира. Бойлерът в бащиния ми дом е правен от баща ми и вече поне 20г работи безотказно. Имам спомен, че само се отваряше да се чисти от котлен камък. Може би е и ремонтиран, поне нагревател да е сменян, но честно нямам спомен.

Апрески моя син има от миналата зима и учудващо му стават още. Обаче мама е гола и боса  Mr. Greenтати и  той  Mr. Green да търся да оборудвам децата, ние останахме на сухо  Crossing Arms

# 639
Аз пък никога нищо не съм харесвала в Далисимо. Особено колекциите им за момчета над 2 г. са ужасно скучни сиво-кафеви.

Не открих темата Къде в Русе, затова да си редактирам поста.
Къде има ветиринарна аптека? В Албейтар дали ще има препарат против бълхи. Положението с уличните котки спящи във входа става нетърпимо. Мислех си да търся някаква организация да ги прибира..ще ми се обидят комшиите, които ги хранят, едва ли ще ги хвана да им сложа каишки против бълхи..остава ми да купя препарат и да напръскам входа друго решение за сега не намирам. Преди месец пръсках с Райд- явно не помогна  Tired

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 01:33 от скрита Фуста

# 640
  • в огледалото на живота
Къде има ветиринарна аптека?
На пазара,в тунелчето има такава.Входа  от към рампата.

# 641
  • Русе
Здравейте може ли някой да ми даде координати на д-р Новакова

# 642
  • Русе
Здравейте може ли някой да ми даде координати на д-р Новакова
Д-р Новакова 0887 714 291
дано е актуален!

За бълхите: ако има някой развъдник, от типа "кътче" с чердже, щайгичка, палетче или кашонче, където си живуркат котките (и бълхите) става да напръскаш, има по ветеринарните аптеки водоразтворими препарати, но някои са отровни и за котките ... ако е проблем  Flutter. Тъй де, приридозащитниците не зная по каква причина не защитават бълхите, как разрешават да ги тровим, ами хлебарките ..... всъщност може информацията ми да е стара  Mr. Green!
 Най-ефектино е третиране на котките и недопускане на ново инвазиране, т.е. да не излизат навън, което пък е невъзможно. Или да се предупредят хората да не ги пускат във входа- смешно и също безмислено Sad. Да не говорим за глисти и тении .....
  Няма котка без паразити (визирам глистите, бълхите поне се виждат), включително и домашните, които уж ги обезпаразитяваме, какво остава за уличните. А като знам как децата си играят с котките и как "мигновенно" си мият ръцете след това  Sick...

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 09:53 от ramlim

# 643
Не открих темата Къде в Русе, затова да си редактирам поста.

Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734087.0

# 644
  • Русе
 Аз да си продължа с обувките:

Обувки за момче номер 38-39 ?
 Дайхман отпада, нямат тези номера за момче, ако изключим платненките и джапанките Grinning
 Къде има магазин, работещ след 18, по-скоро след 19ч.
 Багер, снегорин, Булдозер имат ли магазин, който да работи до късно?
 Български обувки- магазин до късно?

Общи условия

Активация на акаунт