Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 434
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
аз пратих майка в клиника Аполония и ще пиша отзиви по-нататък, че аман от некадърници... ooooh!

# 256
С нормален ценоразпис е д-р Бурова, работи добре (в смисъл имама корона от нея, както и други правени зъби)...обаче е малко груба  Confused .

# 257
аз пратих майка в клиника Аполония и ще пиша отзиви по-нататък, че аман от некадърници... ooooh!
днес ходих там, правиха ми пломба, почакайте да мине малко време да видя , дали ще се обади зъбът ми. инъче беше едно момиченце внимателна беше, нищо кой знае , какво няма в тази клиника. не правят чудеса и те грешат сигурно.

# 258
Аз също съм се запътила към Аполония, надявам се цените да не са им високи. Благодаря на всички за отделеното внимание   bouquet  bouquet

# 259
незнам колко се взема "нормално", но за прегледа в аполония ми взеха 2 лева по ЗК , за черна пломба се доплаща 10 лева, за бяла 35, за упойка 10 лева. това май е ОК. на друго места как е?

# 260
Аз ходя при Кремена Босева. Работи доказано качествено, тя изчисти страха от зъболекари и при дъщеря ми, изключително внимателна на съвсем нормални цени. Кабинетът и е до изчислителният център. Ако някой реши - 0886 23 71 73

И при нея цените са такива - живачна пломба (б-р-ррр) 10 лв, бяла - 35 лв, знам и за лечение на зъб с пулпит около излиза 100 лв.

# 261
ей сега говорих с майка, много е впечатлена от клиниката, страхотно оборудване и лекарката "майсторски" е направила процедурата...

# 262
Оле страшно много ви благодаря, значи ми спестихте куп грижи. Аз имам един счупен зъб, извади ми го, и сега трябва да ми се сложи мост, ноо няма да е при нея.    bouquet  bouquet  bouquet наистина много ви благодаря. А може ли да ми предложите някои добър зъболекар,  който да работи с нормални ценоразписи Simple Smile

Д-р Цветан Трендафилов в Стоматологията - млад, кадърен, амбициозен, съвестен и честен!

# 263
Май пак ни тръсна  Shocked

# 264

И на  мен ми се стори, ама лампата не видях да мърда. Ей сега ще видя в earthquakes

# 265
Не ми се е сторило!  Sad

http://quakes.globalincidentmap.com/

# 266
Беше леко ... не повече от 3 по Рихтер ... бах са, вече разбирам и от земетресения  Whistling Mr. Green

# 267
Ееее, много зачестиха вече. Аз приспивам малкия и си помислих, че той мърда..

# 268
В Румъния е било 4,9 Sad

# 269
Ееее, много зачестиха вече. Аз приспивам малкия и си помислих, че той мърда..
Бреее, много силен тоз момък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт