Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И аз купих това, което исках от Хипото и съм доволна. Видях сутринта, че има в онлайн магазина намаление, но в моя случай трябваше да се ходи на място. Внимавайте като поръчвате и гледайте тотала преди да потвърдите поръчката. Сайта е много бавен и стават грешки.

# 571
: аз нищо не харесах, и с намаление пак множко идва....

Идва ами, каквото и да ми казват и с намалението това е скъп магазин.
Виж, за книжките по бива, защото те така или иначе са с еднакви цени навсякъде.

# 572
  • На брега на реката
аз нямах възможност да стигна с бебока до хипото и поръчвах онлайн. Цял ден рових и сравнявах с други сайтове. ами 30 лв спестих. Не можах да взема всичко, но съм от доволна предоволна  Mr. Green

# 573
⅞ ...and Happily Ever After изпразни си кутията от съобщенията, че е пълна и не дава да ти изпратя ЛС.

# 574
Добро утро.  Hug
Честито на момичетата с имена Екатерина, Катерина и подобни.  Heart Eyes  bouquet

# 575
Здравейте, мами от Русе   bouquet 
Май само аз се чувствам така самотна в бременността си. Около мен няма и една бременна мама имам само една приятелка, която роди април, но  не ми е под ръка винаги когато имам въпрос и се чувствам сама в радостта си / като изключим съпруга ми, който освен да се радва и да ме подкрепя с друго не може да ми помогне...не казвам, че това е малко/. И все пак тук успявам да намеря всички отговори на въпросите, които постоянно изплуват в съзнанието ми с всеки изминал ден, с който се приближавам до големия ден! Благодаря ви, страхотни сте!!!  newsm51

# 576
Добро утро.  Hug
Честито на момичетата с имена Екатерина, Катерина и подобни.  Heart Eyes  bouquet
Благодаря !  cheers

# 577
  • Русе
Marissa_, тук във Бг Мама, в Бременност и раждане, в бъдещи майки има теми по термин на раждане. Включи се в темата с твоя месец на термин и там ще намериш много бременни майки. Когато аз бях бременна, точно така направих и вече година и половина след като съм родила, си пиша с тези майчета във ФБ, виждам се с тях, дори и с тези от другите градове. Ще ти е от полза.

# 578
Не знам дали знаете, но в LC waikiki и New Yorker има доста намаления. Купих мъжки обувки за 27 лв. Изглеждат много стабилни. Дано се окажат добри Simple Smile

# 579
KaRoLa обърна ли внимание до кога са намаленията? И още един въпрос, малко не е за темата май, но има ли хубави дамски якета по-спортен модел?

# 580
Доста се оглеждах да разбера до кога са, но не разбрах. Има хубави якета. Даже аз си харесах ама не ми се откъснаха толкова пари Simple Smile

# 581
В Кенвело имаше 50% намаление. Якетата бяха май към 85лв  newsm78 не помня честно. Не бяха лоши, но за нашата голяма зима ми се сториха тънички и въпреки, че си търся яке, ги подминах. В Уайкики миналата зима имаше много хубави якета, но докато се мотах и ги изтървах. Дано пак да заредят подобни поне, че този път да се възползвам.

# 582
  • На брега на реката
Аз пък нищо не харесах за бебка от Уайкики. Да не говорим, че пак ми идва скъпо на фона на бързото израстване  Rolling Eyes Толкова да е нечестно с тия скъпите миниатюрни дрешки  ooooh!
Успешна нова седмица. Днес слънцето примамва, а от утре го дават зимно.  #Crazy

# 583
за кеша и мен ме заинтригува, рег се, но ми иска пари за да ми направи акаунт. Четох до някъде, после не можах сега ще се върна да наваксам.
Но междувременно имам въпрос ramlim, поне ти би трябвало да можеш да им отговориш.
Търся един уред, но не знам дори под какво име да го търся. Използва се за измерване на прав и променлив ток, съпротивления /ампер, волт/.

# 584
за кеша и мен ме заинтригува, рег се, но ми иска пари за да ми направи акаунт. Четох до някъде, после не можах сега ще се върна да наваксам.
Но междувременно имам въпрос ramlim, поне ти би трябвало да можеш да им отговориш.
Търся един уред, но не знам дори под какво име да го търся. Използва се за измерване на прав и променлив ток, съпротивления /ампер, волт/.

Мултимер ...

Общи условия

Активация на акаунт