Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
за кеша и мен ме заинтригува, рег се, но ми иска пари за да ми направи акаунт. Четох до някъде, после не можах сега ще се върна да наваксам.
Но междувременно имам въпрос ramlim, поне ти би трябвало да можеш да им отговориш.
Търся един уред, но не знам дори под какво име да го търся. Използва се за измерване на прав и променлив ток, съпротивления /ампер, волт/.

Мултимер ...
тц, мултицет  Mr. Green

# 586
http://bg.wikipedia.org/wiki/Мултицет

"Мултицетът (от немското Multizet), наричан още мултимер или мултиметър, "
....

# 587
http://bg.wikipedia.org/wiki/Мултицет

"Мултицетът (от немското Multizet), наричан още мултимер или мултиметър, "
....
съгласен  Peace

# 588
Благодаря ви  Hug

# 589
Девичка, разчистена ми е кутията, но ако имаш нужда от дълъг отговор да знаеш, че не мога да пиша, имам много фешън клавиатура. Ама ти верно що не писа във фейсбук ако тук не можеш?

# 590
  • в огледалото на живота
Девичка, разчистена ми е кутията, но ако имаш нужда от дълъг отговор да знаеш, че не мога да пиша, имам много фешън клавиатура. Ама ти верно що не писа във фейсбук ако тук не можеш?
Обърка ме с мибобо... Simple Smile
Но и аз няма да откажа малко разговор с теб... Hug

# 591
Обърка ме с мибобо... Simple Smile
Но и аз няма да откажа малко разговор с теб... Hug

Hug Joy

# 592
Хайде честит първи сняг на всички  Mr. Green
Започва да ми идва коледното настроение ... а още е рано  Crazy

# 593
Защо да е рано  Simple Smile, моето е такова от преди две седмици  bowuu и съм му се отдала с пълна сила - изкупила съм де що видя коледна украса  hahaha  и в Неделя вече ще украсявам, че детето дава зор.

# 594
аз пък почивните дни правих желе от дюли и туршия, ей това вече носи коледния дух  hahaha

# 595
Честит ни първи сняг!  Hug Моето дете преди няколко дена си украси стаята и елхичката.  Wink

# 596
  • в огледалото на живота
Защо да е рано  Simple Smile, моето е такова от преди две седмици  bowuu и съм му се отдала с пълна сила - изкупила съм де що видя коледна украса  hahaha  и в Неделя вече ще украсявам, че детето дава зор.
И аз съм на същото мнение.
Създава ми празничо настроение и уют !

# 597
  • На брега на реката
И като един еколог да запитам - пуснаха ли елхи  Mr. Green
Макар да ми се иска да си купим в саксия и после да я засадим.

# 598
И като един еколог да запитам - пуснаха ли елхи  Mr. Green
Макар да ми се иска да си купим в саксия и после да я засадим.
Последните няколко години купувах в саксия. Ами за 2-3 седмици и изсъхва ... имам чувството че им режат корените и елхичката не издържа много.

# 599
  • На брега на реката
Ние имаме 5 засадени на село, през различни години купувани. Не сме ги прецаквали до сега. Но когато щерката се роди, си взехме така и я нарочихме на нейно име. Сега ми се иска и за номер 2 така да направим, макр май да няма мн място на двора.
Иначе съм чувала, че не трябва да се държат дълго на закрито и топло сега зимата, максимум 2 седмции. Нещо, което ние не сме спазвали, няма как иначе, при положение, че я взимаме началото на декеври и я засаждаме след празниците при първа възможност и подходящо време. Но не трябва да са на много горещо и до директен източник на топлина. Вкъщи никога не е било повече от 22-23 градуса, може да им е било комфортно Simple Smile
Но може и да има хитри търговци, които да ги продават като за живи...жалко, но хора всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт