Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 75

Много се доближава до това. Разликата е, че на живо не нося лещи, горната очна линия не е цяла и сенките на клепача не са розовеещи, а чиста ванилия. Иначе пак са опушени с Еспресо на МАС и долният клепач е силно опушен с Блекбери и Мulch

Имам само "нормални" такива снимки, тоест не са снимани специално заради грима така че за малко показвам за да добиете представа

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 12:54 от Jackie Lynne

# 76
  • в 1001-та нощ
Жаки, LOSHКА стигнах до Вашия извод за тъмен и опушен грим, но едва след като се гримирах  Blush  Joy hahaha в момента, в който сложих червилото (накрая) и веднага ми присветна, че трябва очите да са по-ориенталски  bowuu

Жаки - веднага да издадеш, моля - какво ти свети на клепача - е такова искам - да свети  Blush

Сега да си покажа днешния експеримент  bowuu - реших да пробвам кремообразните сенки на Шисейдо - белите - стоят съвсем като шанелските Abstraction - като позипани мокри звездички, цветът не е мнобо плътен и не се напластява, пробвах и с четка, апликатор, пръсти ..... като крем се нанасят, в угула леко затъмних с 2 тона кафяво и толкова...

Пробвах с новото червило, не ми хареса, в този момент ми просветна, че очите трябва да са тъмни, после изпробвах едно ново червило на ЕЛ и останах с него  Blush

с какаовото червило:

Скрит текст:

с другото червило (ЕЛ):

Скрит текст:

още очи:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 13:52 от a.l.e.n.a

# 77
Не мога да не се включа. За пръв път виждам Жаки  Heart Eyes една дума - Кукла Simple Smile

# 78
Aлена, ако става въпрос за под веждите ми там винаги си слагам Porcelain Pink

Аз в момента преглеждам една по една всичките сенки на UD. Така се запалих да си правя тяхна палитра, а до сега не съм харесала нито един цвят... Confused

# 79
  • в 1001-та нощ
за клеапча  Peace

# 80
хммм.... Thinking ами на клепача имам Inglot 467. Той по принцип на живо седи матово, но вътре има много ситни частички та може от тях да е

# 81
Жаки, винаги съм си те представяла с някакви по-строги черти на лицето, а ти си като ангелче. Peace

# 82
Или като Мис Пиги Mr. Green особено в бузките Grinning

Moля, някой ако има на UD Vanilla или Zephyr да ми ги опише и дали имат нещо общо с пигмента ванила на МАС Praynig Praynig

# 83
Аз в момента преглеждам една по една всичките сенки на UD. Така се запалих да си правя тяхна палитра, а до сега не съм харесала нито един цвят... Confused

И аз така  Rolling Eyes Повечето цветове са ми много Нейкид...Като вече имам една такава палитра, искам отделните рефили да се нещо по-"така"...

# 84
Аз искам да са наистина цветове които харесвам и нося, тоест предпочитам да са ванилови/кавяфи....но повечето им са ужасно бляскави и за това не мога да се реша изобщо. Харесах си и едно зелено Kush, но кой знае дали на живо седи така

второто от л. на д.

Веси, виж тези. Повечето ги има май на единички
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 14:24 от Jackie Lynne

# 85
Мда, бляскавия финиш на повечето също е кофти...Общо-взето има върху какво да поработят, за да мога да се навия да си правя палитра  Rolling Eyes

# 86
Aз щом не мога да избера 4 сенки за една малка палитра смятай.... Confused

# 87
  • в 1001-та нощ
Жаки, аз имам 5 техни палитри, мога да ги взема да огледаш цветовете, които има в  тях  Peace

Имам и един зелен пигмент (Графити), имам го и като сянка в едната палтира, пигментът е разкошен  Peace

# 88
Жаки, аз имам 5 техни палитри, мога да ги взема да огледаш цветовете, които има в  тях  Peace

Имам и един зелен пигмент (Графити), имам го и като сянка в едната палтира, пигментът е разкошен  Peace
Най-добре така Hug Аз ще си поръчам една празна палитра, пък ще мисля какви сенки да слагам вътре

# 89
  • в 1001-та нощ
за мен са много по-близки до МАС, от колкото до Инглот и мисля, че ще ти харесат  Peace сега дори се сетих, че са 6 палитрите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт