Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
А може ли да уточните как и къде точно нанасяте белия молив за да изпъкнат сенките? Rolling Eyes

# 271
Аз съм склонна да се съглася с Жаки, че може би всички цветове отиват на всеки, но мисля, че ключът е в нюансите. Има много статии и сравнения със снимки, на които човек с определен тип подтон изглежда драматично по-добре или по-зле с подходящи/неподходящи тонове. Последните два грима, които е показала Весето и двата са страхотни като изпълнение, както винаги, но за мен е очевидно колко по-добре й стоят топлите цветове (от втория грим) и колко повече живец носят и на погледа, и на кожата й  Peace  Heart Eyes
И да попитам две неща, свързани с продукти, споменати на последните страници:
- на срещата видях страхотни сенки на Кико и по форума все по-често ги споменавате - има ли откъде да се поръчат онлайн?
- за джъмбо моливите на Никс - с какво ги острите? (имам острилка за такава дебелина молив, но не знам това пластмасовото отстрани няма ли да се нарани?)

# 272
Мила,аз имам една двойна острилка на Импала,уникална е,с нея остря всички,препоръчвам я и е само 2 лева  bouquet

# 273
А може ли да уточните как и къде точно нанасяте белия молив за да изпъкнат сенките? Rolling Eyes

Ами нанасяш го под сенките  Wink

И да попитам две неща, свързани с продукти, споменати на последните страници:
- на срещата видях страхотни сенки на Кико и по форума все по-често ги споменавате - има ли откъде да се поръчат онлайн?
- за джъмбо моливите на Никс - с какво ги острите? (имам острилка за такава дебелина молив, но не знам това пластмасовото отстрани няма ли да се нарани?)

Кико се поръчва он-лайн от техните сайтове, но трябва да се ползва посредник Wink От немския излиза по-изгодно, защото цените са в евро:
http://www.kikocosmetics.de/make-up/augen/lidschatten/Water-Eyes … adow/p-KM00312001
А Джъмбо молива на Никс го остря с острилката на Есенс  Peace Страхотна е тази остралика.

За цветовете, аз винаги съм носила всичко стига да се харесвам. Колкото и нескромно да звучи, за това си харесвам много цвета на очите - всичко им отива и само от мен зависи какво ще им сложа  Crazy

# 274
  • София
Аз в момента преглеждам една по една всичките сенки на UD. Така се запалих да си правя тяхна палитра, а до сега не съм харесала нито един цвят... Confused
Жаки мога ли в тази връзака да те помоля за сравнение между мата Buck от NAked1 и MAC Espresso? Thinking

# 275
Кико се поръчва он-лайн от техните сайтове, но трябва да се ползва посредник Wink От немския излиза по-изгодно, защото цените са в евро:
http://www.kikocosmetics.de/make-up/augen/lidschatten/Water-Eyes … adow/p-KM00312001
А Джъмбо молива на Никс го остря с острилката на Есенс  Peace Страхотна е тази остралика.

За цветовете, аз винаги съм носила всичко стига да се харесвам. Колкото и нескромно да звучи, за това си харесвам много цвета на очите - всичко им отива и само от мен зависи какво ще им сложа  Crazy

Благодаря за отговорите, ВесиHug
Разбира се, че не звучи нескромно, защото всички, които сме те виждали, знаем колко прекрасни очи имаш  Heart Eyes А най-готиното е, че експериментираш винаги и консерва като мен се удивлява непрекъснато на комбинациите, които показваш и за които аз дори не бих се сетила  omm Глитърната очна линия на срещата наистина беше магнетична...

# 276
  • София
Абсолютно зависи от нюансите Peace, при това е хубаво да се съобразява не само с цвета на очите, но и с тона на кожата. Разбира се, че има нюанси, с които изглеждам потресаващо и няма как да се харесам с тях, защото все пак се гледам в огледалото и преценявам критично кое и дали ми отива.
Ето например и подчертаването на очите отдолу и/или в очната линия - пробвах какво ли не и не, това просто не е за моята форма на лицето, линията отдолу ме затваря и прави бузите ми огромни, а очите ми ги смалява, вместо да изглеждат подчертани. Тук често гледаме само очи, при това в близки планове - нереалистичен поглед спрямо вида, по който изглежда лицето при нормално общуване. Laughing
В този ред на мисли, iv4enceto_91 също не ми допада с плътно очертани очи, изглежда ококорена и идва прекалено в комбинация с красивите й плътни и обикновено ярки устни. Само грим на горния клепач според мен ще е много по-хармонично.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 12:30 от Льоня

# 277
Аз съм склонна да се съглася с Жаки, че може би всички цветове отиват на всеки, но мисля, че ключът е в нюансите.
Да, аз за това съм писала че е много важно да се знае дали човек е зимен или летен тип; със студен или топъл подтон на кожата.
Отделно си има типажи жени, които могат да носят голямо разнообразие от цветове и финиши.
Аз например съм студен тип (зимен), но заради много бялата кожа и коса попадам и в "неутралната графа" така да се каже. Тоест каквото и по-шантаво да сложа не се "бие" примерно с косата, кожата или очите ми.
По-сложно например е при жени, които имат червеникави коси и примерно кожи с жълт или розов подтон. Те определено не могат да си позволят да носят всичко.

Kopche, Buck няма общо с Еспресото. Прилича по-скоро на Cork. На мен лично не ми харесва този цвят

# 278
  • София...........
Благодаря за всичко , което споделяте в тази прекрасна тема   bouquet
Най-накрая ми се изясни защо по-екзотичните цветове не излизат на клепача с цвета от палитрата   Embarassed
От БГ има ли къде да се купи този молив на NYX , виждам , че има и такава база - същия ли ефект се постига?

# 279

Снимката е линк.

# 280
Най-накрая ми се изясни защо по-екзотичните цветове не излизат на клепача с цвета от палитрата   Embarassed
От БГ има ли къде да се купи този молив на NYX , виждам , че има и такава база - същия ли ефект се постига?
Не ги продават при нас, но можеш да си ги поръчаш от ибей или http://www.cherryculture.com/index.php  Peace

аз да предложа и алтернативата на Криолан АquaColor White (могат да се купят и при нас, имат магазин на Солунска). Водните бои имат предимството да не седят мазно на лицето или клепача и са значително по-трайни.

# 281
Не ги продават при нас, но можеш да си ги поръчаш от ибей или http://www.cherryculture.com/index.php  Peace

Само да допълня, че бялата база не е толкова добра, както Джъмбо молива  Wink

# 282
  • София
Аз вчера пуснах поръчка от cherryculture с джъмбо молив strawberry milk  Grinning и други неща за проба като Taupe ружа.

Има 40% отстъпка в момента с код и излиза много по-евтино от ибей с нея.

# 283
Аз вчера пуснах поръчка от cherryculture с джъмбо молив strawberry milk  Grinning и други неща за проба като Taupe ружа.

а колко е доставката до България

# 284
  • София

а колко е доставката до България

Няма твърда сума, калкулира се според броя продукти. На мен за 4-5 неща ми беше 11$.

Общи условия

Активация на акаунт