Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Kopche, Buck няма общо с Еспресото. Прилича по-скоро на Cork. На мен лично не ми харесва този цвят
Права си!
Видях сега и снимката в нета

Дай ми аналог на Еспресото на МАК. Ето ти задачка. Искам го. Нямам път скоро до МАК. Не и за една сянка. Naughty

# 286
  • в 1001-та нощ
Жаки  Blush мен като какъв тип ме определяш? Или изобщо - който ме е виждал - може да се включи  Peace

Льоня - аз има същото впечатление за очертаването на очите на Ивчето и пак не съм сигурна - дали на живо изглежда така .... има снимки, на които и аз се ококорвам - дори не мога да кажа защо го правя, гледам да не ги качвам Simple Smile или пък гледам нагоре .... човек в желанието си да хване светлина от различни ъгли прави неествени кадри  Blush

Веси  Peace ако ще ползваш намалението от черито - НИКС имат бяла база, аз я имам и мога д ая нанеса - по-приятна ми е за ползване от молива  Peace  Blush

За очертаването и грима на очите - при мен зависи на първо място от моментното състояние и настроение, има моменти - в които искам да се скрия и съм крайно нюдова, има моменти, в които весело се усмихвам и съм по-цветна ... сезоните също ми влияят - лятото съм по-цветна и без тъмни червила, зимата обратно.

Имах период, в който гримът не беше грим без очна линия  ooooh! сега пък не понасям никакво очертаване - дори със сенки, но във външния ъгъл на долната водна линия само подчертавам ъгъла с черен молив. След година вероятно ще правя нещо съвсем различна ..... още си търся формата, конструкцията ....

# 287
За мен си абсолютно зимен, студен тип. Имаш светла кожа, коса и очи. Малко скандинавски тип дори.
Предполагам като не си гримирана изглеждаш малко бледа или дори както казват болнава, нали? Това при зимните типове е почти винаги така. Но като се гримират стават супер бляскави и всичките им черти на лицето изпъкват.

# 288
  • Стара Загора
Аз веднъж отидох изцяло без грим на лекции и колежка ме попита дали не съм болна Laughing

Днес съм в зелено и розово, но нещо ми липсва и не се получи. Thinking

Скрит текст:

# 289
  • в 1001-та нощ
Да  Жаки Peace много точно казано - и аз така се самоопределям  Blush

# 290
Веси  Peace ако ще ползваш намалението от черито - НИКС имат бяла база, аз я имам и мога д ая нанеса - по-приятна ми е за ползване от молива  Peace  Blush

Да, но доколкото съм чела сравнителни ревюта между двете - молива е по-добър  Wink На мен не ми пречи нанасянето, пък и ми е почти нов. А и няма опасност да изсъхне толкова бързо, колкото една подобна база  Peace

# 291
  • в 1001-та нощ
Ивче  Peace така с по-дискретно очертаване изглежда много по-добре, поне на снимки  Peace

# 292
Ивче,страшно свеж вид,много ми харесваш,а миглите са Heart EyesС каква спирала си?

# 293
  • Стара Загора
Ивче,страшно свеж вид,много ми харесваш,а миглите са Heart EyesС каква спирала си?

Мерси Hug
Спиралата е Oriflame Giordani Gold Supreme Length  Peace

Ивче  Peace така с по-дискретно очертаване изглежда много по-добре, поне на снимки  Peace

Аз толкова свикнах с черна очна линия напоследък, че явно сега ми се струва светличко и мижаво. Laughing

# 294
  • в 1001-та нощ
Сега погледнах анкетата - предизвикателство - грим Фея  newsm78 какво ще рече това - посипване със звезден прах  Rolling Eyes Сещам се за Синята Фея и си я представям с глитърно-очертани очи и много златен прашец по бузите  newsm78

# 295
За цветове които не изпъкват ползвам като подложка боички за рисуване по лице. Струват 7 лева и са страшно удобни.
ЖАКИ толкова съм ти благодарна за яйцето което го купих защото ти беше го похвалила, да си призная честно дълго време се чудих какво да го правя защото за лице малко ми тежеше, обаче един ден в твоя експериментаторски дух смесих малко от най светлия си ФДТ и малко от яйцето и си направих най страхотната база за сенки, която толкова изравнява всички фини и не толкова фини бръчки, че сенките просто си лягат идеално. Heart Eyes

# 296
Супер идея Simple Smile А сенките трайни ли стават с него?
Аз това яйце си го мажа само на носа или като слагам бб крем. За под фдт понякога ми идва  и на мен мазничко.

# 297
не мога да ти кажа  дали са трайни от яйцето или защото аз по принцип сенки които не са трайни  не ги држа,може да не са пигментирани добре за това има управия, а пък и такива трябва да имаш в арсенала си, ама сенки които трябва да освежа не ги задържам. Слава на бога имам на кой да ги подарявам Simple Smile

# 298
За цветове които не изпъкват ползвам като подложка боички за рисуване по лице. Струват 7 лева и са страшно удобни.

И аз се чудех какъв заместител мога да ползвам вместо джъмбо молива на Никс и ти ми даде чудесна идея. От време на време ползвам бял молив на Голдън Роуз, но ми е малко трудно разнасянето, но пък цветовете изпъкват добре върху него.

ПС. Какво е това яйце?  Rolling Eyes

# 299
То и аз не подновявам никога сенки или каквото и да било друго по гримът, но преди време си спомням че съм си забърквала и аз по разни YouTube рецепти база за очи.
За известно време се задържаха сенките, но след няколко часа всичко влизаше в гънки и се свличаше.

яйцето е на една корейска фирма Тони Моли и конкретно златното е база за бб крем или фдт
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 16:26 от Jackie Lynne

Общи условия

Активация на акаунт