Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Много свежи гримчета, момичета  bouquet

# 332
  • София
Весе страхотен грим

нещо скромно от мен вместо запис

Скрит текст:

# 333
lepidopteria, много е красиво!  Heart Eyes
Липсваха ми твоите гримове и много се надявам, че отново ще започнеш да пишеш редовно в темата  bouquet

# 334
Откога чакам да се запиша в темата, обаче все нямаше с какво Simple Smile

Скрит текст:

И още нещо, не толкова особено... Снимката не се получи добре  Blush
Скрит текст:

Лепи, Веси, B & C и всички останали, Heart Eyes

# 335
Между другото пробвах и новите сенки в бурканче и съм силно впечатлена, мислех да взема от новите на Диор, ама размислям дали да не си взема за тез пари още 3 на Пупа.  Rolling Eyes Аз си взех 400 Quarz, а казват, че 600 е dupe на Chanel Illusoire...Имам Chanel-a, но без да се едно до друго не можах да преценя дали е така...

http://www.pupa.it/ita/make-up/occhi/Product/vamp-cream-eyeshadow.aspx

swatches:

http://www.pupa.it/ita/Tutorial/video-swatches/Video/swatches-va … am-eyeshadow.aspx
Тези сенки на Пупа откъде може да се закупят
Здравей адашке  Laughing
Аз живея в Италия и тук ги има във всички магазини, предлагащи Пупа. Тези сенки Вамп (има ги в 3 разновидности - крем-сенки, компактни сенки и печени сенки, така наречените wet & dry) са нови, мисля това лято ги пуснаха, но ще са перманентни. И според мен ще ги заредят и в България. Мисля че момичетата казваха, че магазини Блик предлагат доста от козметиката Пупа. Така че можеш там да попиташ. Имам няколко палитри Пупа и в интерес на истината не са ми хич любими като качество, но тези новите ме заинтригуваха. Крем-сенките, тъй като ги пробвах лично, ви ги препоръчвам определено. С метализиран завършек и доста бляскави, нанасят се като масло и могат да се блендират, но трябва да се работи бързо, защото един път като засъхнат се фиксират и не мърдат.  Hug

Момичета, тази тема е истинска наслада за окото! Heart Eyes

# 336
преди няколко страници май Жаки и Веси коментираха Фокси на ЪД - момичета, вие изобщо вадите ли цвят от Фокси и за какво го ползвате? на мен тази сянка ми е цвета на клепача и колкото и да слагам, не се вижда изобщо; когато сложа на ръка е по същия начин - не виждам къде съм сложила, но когато мина с тампон с мицеларна водя, той е боядисан

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 09:52 от bubanka

# 337
А, това е хубав въпрос! Моля тези които го имат да споделят, че се чудя между него и abc gum.
Аз от всичко вадя цвят, ама все пак ако ще се мъча с него по-добре да не го взимам.
(между другото единичните сенки били с по-добро качество от тези в палитрите)

# 338
преди няколко страници май Жаки и Веси коментираха Фокси на ЪД - момичета, вие изобщо вадите ли цвят от тях и за какво го ползвате? на мен тази сенка ми е цвета на клепача и колкото и да слагам, не се вижда изобщо; когато сложа на ръка е по същия начин - не виждам къде съм сложила, но когато мина с тампон с мицеларна водя, той е боядисан

А не, ние говорихме за цвета Х  Wink Аз в 2-ката май имам Фокси (не съм си направила труда да запомня имената  Crazy) - едно бежово-прасковено мат. Аз го харесвам да си правя преливките на костта с него  Peace Има си цвят при мен. Нанасям го с четката от палитрата, тази която е пухкава  Grinning

# 339
Аз го имам в Basics, и го ползвам като блендиращ цвят или като матово озаряване под веждата.   Hug

Писали сме едновременно с veselina. Според мен не е чак прасковен отенък, по-скоро цвят "масло"...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 09:54 от Pepita72

# 340
  • Sofia
Скрит текст:
Откога чакам да се запиша в темата, обаче все нямаше с какво Simple Smile

Скрит текст:

И още нещо, не толкова особено... Снимката не се получи добре  Blush
Скрит текст:

Лепи, Веси, B & C и всички останали, Heart Eyes

На мен второто ми харесва много повече! Златистите сенки се отразяват и очите ти изглеждат жълти като на котка.  Heart Eyes

# 341
Веси, може би при теб има цвят, защото ти си по-тъмна  Thinking

и Фокси споменахте, защото го имам в #2 и специално му обърнах внимание, първата сянка е

в смисъл цвят явно излиза, защото кожата е боядисана, но аз не виждам разлика между "боядисаната' кожа и "голата"

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:02 от bubanka

# 342
А може ли хубаво да се "напласти" и да си стане плътен цвят, защото аз искам да го ползвам на целият ми клепач преди опушването с Еспресо?

# 343
Жаки, освен да го пробваш от нечия палитра и да прецениш дали ще се вижда на твоето око?

# 344
Да, най-добре ще е така да стане. Като за начало ще си взема друг цвят, може би X.
Много ми е сложно да ги избирам по снимки. Ужасно съм капризна като става въпрос за сенки  Blush

Общи условия

Активация на акаунт