Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
 Жаки, така не съм пробвала. Имайте предвид, че колко ще се вижда цвета зависи и от цвета на клепача. На ръка мога да напластя цвета, сега заради теб ще пробвам и на окото. Ще докладвам след малко  Laughing

# 346
  • София
foxita, страхотен грим, както винаги! Златният е прелест!

# 347
Аз съм с много светла кожа, но въпреки това сенки като Ванила на МАС и всичките светли и матови на Инглот ми се виждат много добре на клепача. Но и аз имам една по-специфична техника така да се каже Grinning За това и на една сянка на Инглот ѝ виждам сметката за половин година макс

# 348
Жаки, пробвах. Напластява се и на клепача, при мен стои като чудесен изравнителен цвят и бих могла да опуша и ще стане хубав грим. Но наистна може би е най-добре да пробваш от някой как ще е при теб   Hug
Нямам Ванилията на Мак за да сравня. На мен лично палитрата Basics много ми харесва и стават много приятни nude гримчета, на които могат да се правят различни цветни акценти.    bouquet

# 349
Скрит текст:
Откога чакам да се запиша в темата, обаче все нямаше с какво Simple Smile

Скрит текст:

И още нещо, не толкова особено... Снимката не се получи добре  Blush
Скрит текст:

Лепи, Веси, B & C и всички останали, Heart Eyes

На мен второто ми харесва много повече! Златистите сенки се отразяват и очите ти изглеждат жълти като на котка.  Heart Eyes

Изглеждат така, защото съм се снимала вечер със светкавица. На всички такива снимки излизам с жълти очи. "Златната сянка" всъщност е молив на Импала Simple Smile
Благодаря ти!

Lindt
,  Hug

Точно с Basics съм във втория грим Simple Smile

# 350
Жаки, пробвах. Напластява се и на клепача, при мен стои като чудесен изравнителен цвят и бих могла да опуша и ще стане хубав грим. Но наистна може би е най-добре да пробваш от някой как ще е при теб   Hug
Нямам Ванилията на Мак за да сравня. На мен лично палитрата Basics много ми харесва и стават много приятни nude гримчета, на които могат да се правят различни цветни акценти.    bouquet
Meрси много Hug
Определено ще го тествам този цвят преди да го поръчам.

# 351
Aз имам една сянка на МАС, която се слива с цвета на кожата ми. В началото бях разочарована, но в последствие ми стана любима  Heart Eyes Mr. Green
Нанасям я под веждите и я използвам за блендиране  Wink

# 352
Здравейте, мили момичета. Чета ви всеки ден  и се уча от вас. Сега се регистирах , защото имам един проблем с гримирането и се нуждая от вашата компетентна помощ. Клепачите ми се оказаха, че са много, много мазни, дори мога да ги опиша като "хлъзгави". Всички сенки, пигменти, моливи ( имам дори МАК , Инглот и др. хубави марки ) се задържат около 2-3 часа. Пробвала съм с база- на Артдеко, на Ейвън, с фдт и т.н.  и пак е същото. Моля, кажете ми някаква техника или специализирани основи ,за да може гримът ми да издържа малко повече. Благодаря ви предварително. Хубав ден Simple Smile

# 353
Опитай да си смениш базата Peace с primer porion UD, HD на NYX или МАC paint pot става бетон

# 354
Аз харесвам и базата на Too Faced  Peace

# 355
Благодаря, Jackie Lynne. В България има ли NYX ?

# 356
Благодаря, Jackie Lynne. В България има ли NYX ?
Не за жалост. Има ги в този сайт http://www.cherryculture.com/cosmetics/brands/nyx/10 или ибей примерно

# 357
Здравейте, свързах се с вносителите на Пупа
от сенките Vamp  ще бъдат внесени и двата вида , но без очната линия.Очакват доставка скоро.

# 358
  • София
Аз вчера пуснах поръчка от cherryculture с джъмбо молив strawberry milk  Grinning и други неща за проба като Taupe ружа.

Има 40% отстъпка в момента с код и излиза много по-евтино от ибей с нея.
а колко е доставката до България

Няма твърда сума, калкулира се според броя продукти. На мен за 4-5 неща ми беше 11$.

И аз исках да поръчам Таупе-то, но само на него ми начисли доставка 13 долара.
Ти какво даде за доставка, че толкова малко ти е начислило или просто смяташ 40 %-то намаление към доставката?

# 359
Здравейте, свързах се с вносителите на Пупа
от сенките Vamp  ще бъдат внесени и двата вида , но без очната линия.Очакват доставка скоро.

Така и предполагах, тъй като са перманентни. Специално крем-сенките ги пуснаха първо в една лимитирана колекция, мисля City Safari,  и май Денси каза, че си е купила сините и е доволна.Като ги внесат хвърлете им едно око, може и на вас да се харесат.  Hug
Аз малко се чудя дали да пробвам някоя единична сянка от новите компактни. Ама 10-11 евро за сянка Пупа ми се струва множко...

Общи условия

Активация на акаунт