Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, преди 1 година на този ден се роди моята малка принцеса Елица и ме направи много, много щастлива. Почерпете се за нейно здраве.

# 106
Димара, Hug Честит 1-ви Рожден Ден на прекрасната Елица! Да ви е жива и здрава,  щастлива,  да расте сред обич,  доброта и красота!  Heart Eyes

# 107
Честит рожден ден на Еличка-звездичка! Да ти е много здравичка и да има много късмет! Heart Eyes Heart Eyes

# 108
Много здраве и щастливи дни за малката Елица!

# 109
  • София
Да е жива и здрава, весела и игрива Еличка!

# 110
Честити Рожденни дни на всички малки и големи! Да са живи и здрави!

Аз чета и препрочитам Тайната на щастливите деца, незнам от кой автор е, харесва ми.

Емил и той е със суха кашлица.Преди седмица беше с хрема,мина му и остана кашлицата.пиеше Флудитек и др. лекарства,и Вентолин. УНГ каза че третата му сливица е огнище. податлив е на всеки вирус. В петък му спрях Вентолина,вчера всичко останало и почнах само хомеопатия. Ще видя как ще повлияе на тази кашлица. И после почвам нещо за тази сливица(хомеопатично). Лошото е,че в наш'то село няма хомеопат,и ми е трудно да избера подх.лекарство. Но ми писна от всякакви лекарства,сиропи, противоалергични и пр.

Бубе, и на Емо са му чисти гърдите, няма зачервено или сочно гърло,а кашля. От сух въздух ли е, от прах ли, незнам. За алергия няма как да се изследват

Друго си мислех- едно време,нас като са ни гледали, имало ли е такива 'болести' и колко често сме боледували?  Друго- сега лекарите, като не знаят какво е на детето, казват- алергия. алергия от това, от онова. ето ти противоалергичено и ходи си го пий. И се влиза в една въртележка. И много често, без доказване на тази възраст- астма.  Вече за всяко кихане ти изписват хап, и не се дава/остава на организма сам да се пребори. И така свиква,привиква организма с лекарствата, че в един момент те спират да действат по предназначение. Това си мисля,и смятам за неопределено време да спра всякакви такива лекарства

В на Емил яслената група в момента ходят 7=8 деца, от 20

# 111
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
Изпратихме нашите,криво ми е,но ще мине,след 10 месеца пак ще се видим

Нелката е на градина,Таня на училище,аз на работа.В работата ми се случиха доста промени,вече нямам колежка,а тя беше гръбнака на офиса.Аз все още не съм усвоила всичко и сега трябва в движение да се уча,а това ме притеснява

Честит рожден ден на малката Елица,много здраве и усмивки и желая!

Болничките бързо да оздравяват  Hug Praynig

# 112
  • sofia
Димара, нека расте здрава и щастлива Еличка.

Поздрави от нас. Всеки си е по задачи, градини, у-ща.

# 113
Привет.  Hug

И аз не съм влизала няколко дена .

Буби радвам се за вас , закрепяйте се и никакви такива изпълнения повече.  Heart Eyes Целувки на дечицата.

Бубе дай пропорции на лечението с мед, ванилия и масло- благодаря и да оздравявате.  :hug.Ееех. АСС kids - аз с това втечнявам секрета. Синекода знам , че подтиска кашлицата, но... Не се притеснявай за противоалергичното - на Нати сега като му излязоха резултатите от изследванията за градина , се оказа че е склонен доста към алергии. По този повод ЛЛ ни предпоръча да го пием няколко месеца.

Бебо моите и двамата са в такава фаза. А вчера госпожата на каката ми каза , че е много свита там  Shocked , а в къщи луда ме прави. И не се отказва докато не стане нейното.

Ще се възползвам и аз от инфо-то за книжките - благодаря.

Рал оздравявайте бързо.  Hug

Димара да сте живи и здрави на патерици и много да ви радва.   bouquet   Hug

Тути  Hug

Чопи не ви ли препоръчват да я махнете третата сливица?

Ние вчера на родителска на каката - егати и сумите обявяват тези хора. Миналия четвъртък на Нати. Направо си е лукс да се гледа (нормално) дете на днешно време в БГ. Дано по бързо си намеря някаква работа , че... Тя вчера си дойде подсмърчаща от градина , а още не са им докарали дърва там -  #Crazy чакат да падне първия сняг ли? Направо съм безмълвна. А сега не трябва да отсъстват , че са в подготвителна група.

Олях се , извинете ме - хубав ден и здраве от нас.

# 114
Чопи не ви ли препоръчват да я махнете третата сливица?

Не. Не е голяма, не е за махане. И съм много скептично към махането й. както и да е. Просто е в такава фаза, че яко някое дете е болно,недоизлекувано, и мойто е на близо, явно е голяма вероятноста да прихване. така го разбрах

Ние още нямаме родит.среща, защото ходят много малко деца. Миналата есен събирахме по 40лв- играчки, консумативи за рисуване/апликации, и за поръчката на ъглови пейки.

http://www.book.store.bg/p26174/tajnata-na-shtastlivite-deca-stiv-bidylf.html тази книга

# 115
  • В две тъмни очички
фея - 100гр мед, 100 гр масло, 1 ванилия - бъркаш докато стане хомогенна смес, всеки път преди прием. Вземи от немското (жълта опаковка) масло, то като че ли е най-добро.
АЦЦ пи дребната, когато започна кашлицата преди 2месеца. Пооправи се, но не напълно...

Чопи, на времето не е имало толкова болести или поне не толкова упорити. На днешно време виж, че всяко второ дете е с алергия. Аз не смятам, че лепват "алергия" на нещо, което не могат да изяснят. Просто всичко вече е скапано - дрехи и материи, перилни препарати, храни , да не говорим за въздуха....

Иначе дребосъчка е сравнително добре, инхалациите помагат изключително много. Правя промивки на нослето със спринцовка с физ. р-р. Живот и здраве в понеделник ще е на градина - вече в група  Simple Smile

# 116
Бубе благодаря  Hug  Имаш право , нищо вече не остана истински продукт.(за съжаление- относно алергиите на дечицата).

Ние събрахме 1400 лв (общо) в ясленската група (като за новогодишните подаръци ще се събира допълнително) и приблизително 2300 лв (общо) за предучилищната на каката , където учебните материали са им безплатни. (в тази сума е включено и нещо символично за Коледа - подарък)   Confused Здраве да е ,момента ни е труден на нас , може би за това ми се стори множко.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 14:17 от фея зловеща графиня

# 117
Фейче, за какво са толкова пари? newsm78 По колко сте давали на дете? Нещо много ми се виждат?!?!

Утре ще водим Сами на контролен преглед, той продължава да си кашля, а искам от понеделник да го пращаме на ясла.
Абсолютно права е Бубето, кое вече е чисто и истинско - храна ли, въздух ли, материи ли?

# 118
Еми при каката за моливи , боички темперни , водни , пластелини, нови мушами и такива неща. При малкия за същото плюс някакви нови играчки. И на мен ми се струват доста , но ми стана неловко да се обадя честно казано. А за тези кашлици - не знам вече в чудо да се види човек.

# 119
Ето ме и мен, отново не съм влизала отдавна.
Радвам се че Сами, Зорито и Митачето вече са си в къщи, бързо да се възстановяват  Hug

Отново съм пропуснала и празнични поводи, моля всички да се чувстват поздравени подобаващо   bouquet

Чета, че има и много други болнички. За съжаление и Кали е в тази група- с кашлица и хрема и от вчера съм в болнични. Хванахме ги още в началото и се надявам до края на седмицата да се оправи.

А аз като малка бях все болна. Всяка пролет и есен бях на инжекции. И това до 2-3 клас. За разлика от мене моите и двете рядко боледуват/ да чукна на дърво/.

Фея, и на мен ми се виждат множко, за сравнение на каката до сега съм дала 45лв. за учебници, 60лв. учебник по немски и около 30лв. за тетрадки и помагала, общо 135лв. а тя е все пак в гимназия. От яслата още не сме имали род. среща, но мин. година дадохме 20лв. само за 2-те учебни помагала, всичко друго се осигурява от бюджета на градината.

Уфф, това го пиша вече 1 час. Ту Кали иска да пишка, ту ми звънят по работа

Утре ако успея пак ще пиша.

Хубава вечер и по-малко болнички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт