Аз за сравнение споделих за сумите, които ни искат , ама те направо си ги спонсорираме здраво.Как са останалите ?
Хубава вечер и здраве от нас.

Защо не пробваш да му засилиш имунитета със сироп от бъз.Аз така смятам да направя.Накарах майка и свеки да наберат и да направят сироп/имаме и изсушен/.
луда глава. Ти пробва ли с еуфорбиум капки за пиене? Хомеопатични са и на нас ни помогнаха.

Митачето влачи една упорита хрема, от която ми повърна няколко пъти, понеже като му застане секрета на гърлото и директно прави позиви. Все още и двамата са на щадящ хранителен режим, защото стомасите са им много прецакани от тъпата бактерия и ги болят коремчетата, ако нещо съгрешим, та затова се пазим още.

дръж се мила - то лошото мина. Нормално е да повръща от храчките. Много целувки и позитивна енергия ви изпращаме.
.

) .Продължавайте в същия дух.
- започнах и тобрекс .
Дарявайте децата и младежите с много знания и грижи!
Какво да го правиш.....мисли си детето, при това много успешно
Сега започва голямото плащане! 
), че най-после чукнах -10-те килца. от 10 дни се боря с последния килограм, голям зор!
но, бубе, забележи, че устисках и продължавам. поне 15-ина да стигна ще съм супер хепи. иначе днес установих, че досегашните ми панталони вече хич не могат да се носят, а в старите още не влизам, кофти проблем
Дано ти даде добри основи на нещо, с което можеш да се занимаваш и за в бъдеще.
Най-много да се повторя. Още сме до никъде с името. Поне имаме някакъв списък с имена, ама няма някое, за което да кажем - Ето това е. Колкото повече ги препрочитам, толкова повече се обърквам.