Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Пепита дано до неделя наистина да сте "чисто нови".  Praynig  Hug Аз за сравнение споделих за сумите, които ни искат , ама те направо си ги спонсорираме здраво.

Как са останалите ?

Хубава вечер и здраве от нас.  Hug

# 121
Добро утро! Hug

След толкова студ и дъжд, днес има едно приятно греещо слънчице! Дано ни постопли, че бая студ тия дни!

Пепита, как е Лени? Свиква ли? Харесва ли си класа?
Ние първата година накупихме и речниците - 2 тома немско-български и 1 българо-немски. Миналата година купихме и един на синонимите в немския език. Около 100 лева всичко.

Фея, направо се изумих от тези пари, които сте събрали. Наистина са много. И то за деца на градина.

Как сте всички? Дано децата са добре, пишете мами!

Хубав ден от мен! Heart Eyes

# 122
Здравейте момичета. Как сте днес.

Аз сутринта оставяйки каката , едно момченце от първа група като ревна (още като слезе от колата). И като вика " мамо , моля те не ме оставяй" , ама неистов рев. Едва стигнах до колата и като се качих , ревнах с глас и аз. Дано Нати не ме поставя в такава ситуация  Praynig

Пепита, Емили забравила съм  Embarassed , но пак ще попитам - къде учат немскоговорящите ви дечица ?

Хубав ден и здраве от нас на всички.

# 123
Фея моята дъщеря учи в Езикова гимназия Ловеч /ние сме от Троян/.
И по този повод - довечера сме на родителска среща в Ловеч от 17,00 часа. Тия там никога не се съобразяват, че родителите все пак ходят на работа и  повечето са до 17 часа и са от други градове. #2gunfire

А това, че си чула детенцето да плаче е много тъжно, и на мен ми става мъчно като чуя деца да плачат. Дано не чуваш Нати да казва такива неща!

Снощи водихме Сами на контролния преглед. Всичко чисто, само от носа се стичал секрет и той го карал да кашля. И по този повод му написа рецепта с две лекарства, която рецепта като излязохме от кабинета ММ ме попита - Ти ли ще я хвърлиш, или аз?....Омръзна ми с тия лекарства вече.

# 124
Емиииии,супер е това,че Сами е  вече добре. HugЗащо не  пробваш да  му засилиш  имунитета със  сироп от бъз.Аз така смятам да направя.Накарах майка  и свеки да наберат и  да направят  сироп/имаме и изсушен/.
Оф,Дара  ми  е  скапала  интервала и писането ми  е голяма мъка....
Прегръдки за всички!

# 125
Супер новини за Сами. Сега и Буби да се похвали.

Фея, как е крачето?

Дария и тя плаче много жално, но вече изобщо не и се връзвам. Като започне да нарежда "Мамо, моля те нека да не ходя на градина" и сърцето ми се свива. Обаче не можем да се преборим със сополите (и на двамата) и тя не е ходила от две седмици. Затова на обед със същия жален глас започва "Искам да спя с мама, не искам с дядо". А като го няма дядо й и трябва аз да я приспивам, тя плаче "няма да спяяяяя". Явно винаги ще си намери за какво да е. И след 30 секунди е забравила, а аз го мисля с часове.

Да честитя със закъснение рождения ден на Еличка. Да порасне голяма, здрава, умна и красива!

# 126
Дейзи благодаря , добре е - тича , скача си от раклата   Crazy луда глава. Ти пробва ли с еуфорбиум капки за пиене? Хомеопатични са и на нас ни помогнаха.

Емили много неприятно , трябва да е минимум от 18ч в такъв случай.

Ейприл и ние сме в непрекъснати дебати с този компютър  Laughing

Елч изненадай ни с хубава новина  Hug

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 15:23 от фея зловеща графиня

# 127
Фея, а моята е в Немската гимназия, тука в Бургас.

Емили, ние речници още не сме купували. А нашите срещи винаги ги правят след последният час, значи в 18,30ч.

На Кали и изписаха Коларгол за хремата и мисля че има ефект.

# 128
фея, няма новини при мен, записаха ми час за по-другата седмица, точно в деня, в който трябва да ми дойде. страшна идиотщина! много се ядосвам! и то се ядосвам не защото доктора е зает, а защото от началото на август звъня поне по веднъж на седмица!!! а миналата седмица съм звъняла всеки ден. ама айде, няма да се ядосвам!

иначе тези дни нямах никакво време, за има да пиша два научни доклада до 15-ти и нещо се забатачих. все се чудя защо не мога да правя нищо така през пръсти, ами все да е доизкосурено. пуста отговорност, в която са ни възпитавали по време на комунизма! Laughing Laughing Laughing

по този повод преди няколко дни се качвам с дара в един тролей и жена на видима възраст около 60-те скача да ми направи място. аз й казах, че няма нужда и че дара трябва да се научи да отстъпва място на по-възрастните, а не обратното. ако знаете какви погледи отнесох, че чак и цъкания имаше! а жената след няколко минути ми вика с един такъв тих глас "малко родители си учат така децата"... много неудобно се почувствах, като някаква антика.

п.п. може да нямам какво да кажа, но пак ще го кажа в гигантско съобщение Mr. Green

# 129
Хелоу!

Да поздравя със закъснение и аз порасналата Еличка! Да ти е жива и здрава, Димара!   bouquet

Аз не смея да се похваля, затова се ослушвам тези дни, но слава Богу от 2-3 дни като че ли имаме напредък, поне никой не е повръщал или имал разстройство...  Whistling Митачето влачи една упорита хрема, от която ми повърна няколко пъти, понеже като му застане секрета на гърлото и директно прави позиви. Все още и двамата са на щадящ хранителен режим, защото стомасите са им много прецакани от тъпата бактерия и ги болят коремчетата, ако нещо съгрешим, та затова се пазим още.
Иначе и на Митачето му изписаха Коларгол за хремата, но освен, че не остана не омазан чаршаф и дреха в кафяво, май няма друг особен ефект, може би зависи от вида на хремата, знам ли...
Аз нещо съвсем се сдухах последните дни, направо психически се смачках най-накрая след всички зорове и в унисон с уникално тъпото есенно - зимно време хич ме няма...
Не знам какъв беше този вирус и само на моите деца ли така се отрази, но направо ги съсипа. Вече ще имам обеца на ухото и ще знам да не чакам за болницата, защото със Зори много се изплаших, заведохме я вече тотално обезводнена и изтощена, едвам ми отговаряше миличката, направо не искам да си спомням.  ooooh! Cry
Както и да е. Да остава в миналото.
За ясла не искам и да чуя в следващите месеци, толкова съм наплашена и изстрадала, че скоро няма и да си помисля пак да я пускам. Не съм готова да мина пак през нещо подобно.  Tired

Надявам се всички болнички да са по-добре. Оздравявайте, мили дечица!  Hug

Елч, не антика, а съкровище си ти!  Heart Eyes  Hug

# 130
Елч не се ядосвай за прегледа - важното е да мине.  Hug
Относно отговорността и възпитанието ти към детето , ако има повече хора като теб и им позволят да се изявят ,тази държава щеше да е на друг хал. Обикновено се избират тези с "вуйчо владика", тези дето друг ако може да им свърши работата , а те да си вземат парите(дори им е зор дали въобще ще е свършена). Ти си дъщеря и майка, и родител за пример.   bouquet

Буби  Hug  spoko дръж се мила - то лошото мина. Нормално е да повръща от храчките. Много целувки и позитивна енергия ви изпращаме.  Hug . Heart Eyes

# 131
Добро утро. Къде сте мами?

bowuu   bouquet
Обич за обич

Учителите са със сърца големи
и с лекота решават детските проблеми.
Прегърнеш ли мъничката главица,
докоснеш ли прекрасната ръчица,
очите влажни бързо засияват,
звездички ясни в тях пак заблестяват!
Усмивките им топлят и ни галят,
и обич те раздават без да жалят!
А щом обичат ни така децата,
за нас това е най-голямата отплата!

Гергана Мартинова

Честит празник на всички учители в групата (не изброявам поименно , за да не пропусна някой  Heart Eyes) .Продължавайте в същия дух.

Каката ни е със зеленикави сополи - нищо друго  ooooh! - започнах и тобрекс .

Хубав ден и здраве на всички, и весел празник  Hug

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 11:30 от фея зловеща графиня

# 132
  • В две тъмни очички
Бубунка, мила моя, когато и да пуснеш Зори на градина, болести винаги ще има. Не се настройвай така. Лошото е, че тя хвана баш най-гадния от първия път. Дано всички скоро да се закрепите и ти също да влезеш във форма!

Честит празник на всички учители!!!  Hug Дарявайте децата и младежите с много знания и грижи!

и между другото, нали знаете, че когато едно дете прави нещо нередно не трябва да му казвате "Ако те видя още веднъж ....... и т.н"?! Е аз го знам и се старая да не го правя, ама нерядко се изпускам. Та следващата история е такава :
Виждам Влади отново да слага някаква хартийка в устата си и моментално изстрелвам "Ако още веднъж те видя така да правиш, ще ти взема листчето и ще го изхвърля!".
Без много да се бави Влади отговаря "Добре, мамо, отивам да се скрия зад вратата"  ooooh! ooooh! ooooh! Какво да го правиш.....мисли си детето, при това много успешно  Mr. Green

Не на последно място, искам да се похваля, че са ме приели в магистърската програма, която исках Simple Smile Сега започва голямото плащане!

# 133
бубе, честито ти приемане в магистратура! дано да научиш нещо, което ще ти служи цял живот! Simple Smile

а аз да се похваля на всички (и особено на бубето де Simple Smile), че най-после чукнах -10-те килца. от 10 дни се боря с последния килограм, голям зор! Simple Smile но, бубе, забележи, че устисках и продължавам. поне 15-ина да стигна ще съм супер хепи. иначе днес установих, че досегашните ми панталони вече хич не могат да се носят, а в старите още не влизам, кофти проблем Laughing Laughing Laughing

# 134
Eлч браво за килцата. Продължавай в същия дух.

Буби радвам се, че най-лошото е минало и вече сте си вкъщи.

Бубе честито за магистратурата!   bouquet  Дано ти даде добри основи на нещо, с което можеш да се занимаваш и  за в бъдеще.

Аз съм добре. Днес ни докараха Калоян. Почти две седмици си беше в Пловдив и вече беше започнал много да ми липсва. Бебето е добре. В четвъртък беше 2500 гр. Ама не помня дали не писах вече за това  newsm78 Най-много да се повторя. Още сме до никъде с името. Поне имаме някакъв списък с имена, ама няма някое, за което да кажем - Ето това е. Колкото повече ги препрочитам, толкова повече се обърквам.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт