Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 692
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от нас. Заселихме се за по-трайно в БГ и затова нямам време да ви досаждам. От обикаляне за кола, обзавеждания, бюрокращини  Wink (не че съм забравила, ама много бързо си припомних) и болести (да не останем по-назад) не остава ред...Та вече сме тука успешно почти месец и почти с никой не сме успяли да се видим  Wink Поне колкото сме луди, толкова и щастливи. Нали сме си всички заедно. Надявам се да се чуем, видим или поне засечем случайно с някой от вас.
Затова стягайте се, оздравявайте и обувайте ботушите, че зимата дойде.
И кажете по едно наздраве утре за моя РД, че колкото повече, толкова повече  Heart Eyes

# 136
Здравейте мами.

Бубе това е чудесно - за магистърската програма -успех. Изваждане е , но ...

Елч браво за диетата - продължавай напред  Hug

Амнезия ти като го видиш ще решиш кое е неговото име  Peace не го мисли много.

Пепинка хайде наздраве - за твое здраве. Да си жива и здрава , много късмет и любов.   bouquet   bigdance2  Tada

Хубав ден и здраве от нас.  Heart Eyes

# 137
  • В две тъмни очички
Пепинка, честит рожден ден, мила! Да си ни жива и здрава, все толкова прекрасна и усмихната и да отгледаш тези две (и поне още едно) с много положителни емоции, каквито не ви липсват!
Относно срещите - аз още чакам да минете през София!!!!!!!!!  Hug

Елч, гордея се с теб! Надявам се осъзнаваш  какво голямо постижение е това! 10 кила не са никак малко! Продължавай в същия дух и скоро ще влезеш и в старите (по-малки) дрехи! И не че искам да те демотивирам, ама нали знаеш, че сега започва още по-трудната част - свалянето става много по-бавно, но пък за сметка на това е по-сигурно! Трябва ти около половин година, за да се пренастрои организма ти и "новата памет" да сочи новите ти килограми. Прегръщам те и отново те поздравявам за този успех! И само да вметна, изследванията сочат, че с по-малко килца по-лесно се забременява, така че стискам палци!

Дребната цяла сутрин днес усилва музиката и куфее  Mr. Green Питам я, защо толкова я усилва и тя ми отговаря "Слушам Лора!!!"  smile3544 smile3544 smile3544 (Разбирайте Лора Караджова)

# 138
Pepinka, Честит рожден деееен! Пожелавам ти много здраве, много щастие и обич с това прекрасно семейство! Сигурна съм, че където и да живеете, ще сте много щастливи и честити, щом сте си заедно! А най-щастливи сега са бабите и дядовците със сигурност!  Wink

Момичета, благодаря за подкрепата! Действате ми страхотно, както винаги!  Hug

Амнезия, сигурна съм, че ще изберете най-хубавото име!  Wink

Елч, гордея се с теб, така да знаеш!  Hug

Бубенце, честита магистратура! Пожелавам успешно да взимаш всички изпити и да нямаш ядове с проклети преподаватели!  Wink

# 139
  • sofia
Елч, направи един зареждащ ден, за да излъжеш организма, че ще му даваш и да се отпусне пак. При мъжа ми действа безотказ.
Нали знаеш, че зимата е ад за диети. Организмът трупа запаси, за да се топли.
Успех и браво!!!

# 140
  • София
Пепинка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet И аз се подреждам на опашката за среща! Това трайно преместване всъщност колко е трайно?
Честит рожден ден и на Еличка! Да расте здраво и весело дете за радост на мама и тати! Heart Eyes
Елч, приеми и моите бурни аплодисменти, само така! Hug
Буби,  Hug
Бубе, честито ти приемане! Браво на теб! Hug

# 141
Пепинка,бъди  честита!
Елч,желязна си...евала...
Бубе,честито и успех!

# 142
амнезия, нали съм ви разправяла за една моя съученичка, дето от родилното пусна анкета във фейсбук да се гласува за две имена Laughing Laughing Laughing и кръсти бебето на името с най-много гласове, което беше и нейният фаворит де Simple Smile))

пепинка, ама тук ли оставате? ще имате ли път към софия?
обещавам най-тържествено, ако се отбиете насам да организирам групата на шаро във ваша чест Simple Smile
и на патерици честит рожден ден! много прекрасни мигове и тук-таме спокойни дни ти желаая! Simple Smile

и за пореден път ще кажа, че сте адски мили и подкрепящи, без да преувеличавам мога да твърдя, че ако не бяхте вие сигурно досега да съм се отказала от диетата. бубе, това е моето надъхвана и ти си важна част от него! всъщност всички сте! благодаря ви! Hug
люба, аз в събото или неделя по естествен начин имам един ден, в който ям малко повечко, защото няма уикенд, в който да нямаме гости. като съм сама или навън съм куче, но да седя цяла вечер пред храна...това е търде голямо изпитание за волята ми Laughing Laughing Laughing и после много ме е яд, защото в понеделник като се кача на кантара и страдам...много (и днес вкл.) Laughing
иначе, бубе, уж са бая кила 10, а досега никой не е забелязал, че съм отслабнала и все си мисля "колко трябва да си дебел, за да не се види, че си свалил 10 кила...." Rolling Eyes но остава надеждата, че след 15 ще се види Wink

# 143
Привет, дами!
да се разпиша и аз...
Не ми остава време да влезна, какво остава да драсна някой ред, нямам нет в работата, а през останалото време още ми е трудно да се организирам нещо  Simple Smile къщата в края на седмицата ми е трудно да си я позная, да не говорим, че и предимно на сухоежбина караме вечер, ама надявам се скоро да влезна в ритъм  Laughing

И ние болнички, Ивайла е с Т, днес ще я водя, ама лл отсъства и има заместник, нещо хич му нямам доверие. бих я завела и още обмислям детската клиника, ама пусто нали бях неплатен предните два месеца и ще ми дойде малко нанагорно. Има обаче и някакъв проблем, не знам дали се нуждае от консултация с аг, казва ми, че я боли около клитора и вчера видях леко зацапване като от кръв точно там на гащичките. Люба, Елч, какво може да ми кажете за д-р Сираков, как протича прегледа там, травмиращ ли е за детето? С направление ли преглежда или не?

Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала да поздравя, да сте живи и здрави!   bouquet

# 144
Пепинка, честит рожден ден! /и тук, но с малко закъснение/ Бъди здрава, обичана, щастлива и винаги усмихната! Heart Eyes

Елч,  Hug много се радвам на твоя успех с диетата!

амнезия, ще изберете най-хубавото име, той ще си дойде момента! А това дето Елч го разказва с анкетата...  Laughing Laughing Laughing вариант е, ако не успеете!

Буби, все още изпитвам страх от това, което преживяхме. Не знаех, че децата наистина толкова бързо могат да се обезводнят. Вече ще ми е за урок, и никакво чакане. Но дано никога не се случва повече. Целувки за теб и децата. Heart Eyes

адис, дано всичко с Ивайла е наред, и бързо да оздравява!

Бубе, честито! Много успех и реализация след това! А това дето го беше написала, не го знаех, че не се казва на децата, защото и аз го използам понякога. Като се замислих, наистина не е правилно да се казва, виж как Влади набързо го е схванала! Умница ни е тя! Heart Eyes

Хайде хубав и щастлив ден на всички! Бъдете здравички!

# 145
Привет.

Елч 10кг наистина не са малко и не знам защо не те забелязват. Важното е , че ти си имаш самочувствието . Hug

Адис дано не е нищо сериозно с тази температура.  Praynig  Hug Относно гинеколога ние с каката сме ходили два пъти - единият път беше в майчин дом , вторият - до Пирогов - Св. Димитър май се казваше клиниката - и двата пъти с направление. Много бяха внимателни и двамата лекари , не е травмиращо - аз и бях обяснила че трябва да и види шушката лекаря и че изобщо няма да я боли - просто трябва да се отпусне. Тя също вторият път имаше кръв на гащичките и се оказа че се беше наранила (Предполагам от колелото , че хич не обича да се засилва с него Mr. Green, а имаше вероятност и да е при почесване да се е драснала). Имаше съвсем лека цепнатинка едва забележима , която много бързо мина с CAPITIX.  Peace успех

Емили кошмарно е но си права дано никога повече не се случва. Praynig - на никой.
Хубав ден и здраве от нас.

# 146
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Пепинка
честит рожден ден /на патерици/,много здраве и усмивки ти желая!  Hug
Буби,Емили  Hug
Елч браво мила  Hug
Адис и аз предполагам ,че се е наранила, имам спомен от градината с едно падане от железните катерушки,след което малко кръв,бързо да и минава  Hug Peace  Не се притеснявай за работата и къщните задължения ще влезнеш бързо в ритам  Hug

Нелката е с хрема,за това я оставих в къщи ,надявам се до ден два да мине,пак ще си я предаваме на щафета.Отново цялото и лице е в обрив от мокрите кърпички в градината,писна ми да ги предупреждавам да не я бършат с тях  #2gunfire И тук искам да споделя за маслото от Ши,аз го ползвам вече цял месец/заради голямото ми"пържене"на морето,кожата ми беше  ужасна/,намазах лицето на малката и на сутринта нямаше и следа от грапавите бузи.

# 147
адис, ние не стигнахме до сираков, заведох я при педиатъра ни, той я и разлети. според мен се обади на вашия педиатър, той сигурно може да каже от какво е.

фея, аз имам идея защо не се забелязва при мен. аз дебелея равномерно навсякъде и съответно така и отслабвам Simple Smile

# 148
Момичета , как сте? Как са дечица ? Къде се изгубихте?

На нас гипса ни беше "омекнал" отново точно където е пукнатото (отдолу на възглавничката). Съответно той свободно си свиваше отред стъпвайки крачето и видимо безболезнено. Ходих вчера до Пирогов да го погледне лекар и ако може да се махне и.....  ни го махнаха  newsm44 .Вече бях останала без ръце. Вътре си ходи , но откакто му поправяха първия път (пак се беше понатрошил там ), го удебелиха и не можеше да обуе обувка - преди този момент една приятелка ни беше дала от нейния юнак един сандал (по- голям номер - нахлузвахме го някак) и беше поносимо- а навън го мъкнех навсякъде.

Амнезия как си? Пепинка , а вие?  Hug

Елч ама после пък ще ти завидят.  Peace
Голямо  Hug за всички.

Позитивен ден и здраве на вички.  Heart Eyes

# 149
Фея, измъчихте се с този гипс.  Tired Радвам се, че са го махнали и е добре вече детето.   bouquet Аз като си спомня с нашия на ръката колко се тормозихме (предимно аз), представям си на крачето какъв зор е...

Ние сме добре, вчера бяхме на контрола, добре са децата, да чукам на дърво. Последно баща ми се тръшна от вируса, явно има много дълъг инкубационен период, особено при възрастните. Всички минахме по реда си... На Зоринка бая й се стопи дупето, но за щастие си върна апетита и се надявам бързо да възстанови. Митачето не ми се струва заслабнал душата, мъча го да го храня с квото му харесва, че нали е голям инат и ме тормози с неговите капризи. Сега пак му тръгнаха зъби и се леят едни реки от лиги...  ooooh! Това да е.

Бенджи, Краси възстанови ли си теглото от преди вашето боледуване, помня, че май август ви беше тръшнал вируса?

Общи условия

Активация на акаунт