Първо нещата са без вредни съставки - БИО , а второ са на много по-ниски цени от Бг.
Ако решите да поръчвате ще ви дам код, поне доставката ще е без пари. Пишете ми

Но сега ще си поседи известно време отново в нас, вчера си легна, нищо й нямаше, и като се започна една лаеща кашлица към 1 ч., едно задушаване, едно повръщане на храчки...изкарахме си ангелите с ММ, викахме БП и познайте дали дойдоха
, имали един педиатър, който бил в Мусачево, и по-добре да я заведем ние, та в 2 ч. бяхме в Педиатрията - остър ларингит, за да ни спестят Урбазона - инхалации с Пулмикорт и физ. р-р. Направихме й, дадох й Аериус и Панадол, и поспа малко, ама се чудя, ако ти е жизненоважно наистина, как да разчиташ на БП? 

ами така си е.
вместо да се поразходим с любовите.

то вярно, че ще ми идва, ама...крива работа!

Браво на Дара за бърборенето! А за очето - при нас всички видове капки и процедури са съпроводени с животински крясъци и съпротива. Аз понякога се отказвам, особено на капките за нос. Уж сложиш, за да отпушиш, то реве половин час и се задръсти от сополи съвсем... 

Много кофти случка с БП, не знам как да го коментирам това... Децата какво ги правим тогава?!?! 

Сами си е вкъщи с майка ми, в петък решихме да вземем капките, които колежката на ММ препоръча. Те са гентамицин, адреналин и физ.разтвор. Честно да ви кажа много ме беше страх, ама ги капкахме 3 дни и се оправи. Обаче вчера Сами цял ден не беше пишкал, така се изплашихме. Тази нощ се беше изпишкал. Излязоха му пък афти, и сега пак не яде...Направо ми писна от тия вируси и гадости.