Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Взех ги от iherb. Аз всичко от там взимам, витамини, коластра, близалки, шампоани, пасти за зъби.
Първо нещата са без вредни съставки - БИО , а второ са на много по-ниски цени от Бг.

Ако решите да поръчвате ще ви дам код, поне доставката ще е без пари. Пишете ми

# 181
  • София
Здравейте момичета  Hug

Скоро не съм се включвала, но си ви чета редовно   Grinning

Малката пръжка тръгна на ясла от септември, изкара 3 дни и после 10 в къщи с хрема, а мин. седмица от пон. до петък - плътно, дори си и спи там, не е плакала изобщо, лелите се чудят какво е това чудо  Crazy Но сега ще си поседи известно време отново в нас, вчера си легна, нищо й нямаше,  и като се започна една лаеща кашлица към 1 ч., едно задушаване, едно повръщане на храчки...изкарахме си ангелите с ММ, викахме БП и познайте дали дойдоха  #Cussing out, имали един педиатър, който бил в Мусачево, и по-добре да я заведем ние, та в 2 ч. бяхме в Педиатрията - остър ларингит, за да ни спестят Урбазона - инхалации с Пулмикорт и физ. р-р. Направихме й, дадох й Аериус и Панадол, и поспа малко, ама се чудя, ако ти е жизненоважно наистина, как да разчиташ на БП?

Буби, Емили, ужасно напатихте и вие, мен след 1 г. още си ме държи ужаса от вируса мин. година, но наистина мъниците много бързо си възвръщат формата и наваксват  Hug

Люба, аз се включвам с молба за кодче, да взема нещо за подсилване на Тия, че с тази ясла ще се озорим откъм вируси май  newsm78

Елч, поздравления искрени за стопените килца  Hug

Зъбките мием и аз и тя, но на счупеното й предно зъбче има вдлъбнатина, и се чудя как и на зъболекар да я заведа, препоръчайте някой  Thinking

# 182
Мадлен, бързо да оздравявате!

Люба, я покажи какви близалки купуваш (може и на лични).
Дария постоянно напъва да и купуваме близалки или бонбони. И не приема обяснения, че зъбките се развалят. Иначе ги мие с голям ентусиазъм, особено след като сме и преразказали грубо историята за Чук и Пук (леко си я поизмислих, но идеята е че ги измива да не си правят къщички в зъбките). Вече толкова иска да е самостоятелна, че сама си отваря пастата, слага на четката и т.н

Дария и тя много философства. Снощи й обличам пижамата и тя ме пита "Мамо, моята пижама момичешка ли е?". Аз казвам "Да мамо". По това време на всичко отговарям с да. Кирил е превключил на някакъв режим да се буди на два часа по цяла нощ и аз карам на автопилот. И така Дария продължава да ме пита и на всеки въпрос получава отговор "Да мамо". "А твоята пижама мамина ли е? На тати пижамата е татина. На Кирил пижамата е бебешка. На дядо е дядовска, на баба е бабина, на фризьорката е фризьорска."

# 183
Изтървала съм ви.
Само се записвам, после ще дочитам!

# 184
Здравейте.

Мадлен бързо да оздравявате. Много е неприятно(нашият последен наскорошен пристъп беше по същата причина) , а за бързата помощ - не искам да коментирам.

Люба може ли и на мен да споделиш за бонбоните и близалките (друг е въпроса дали ще ми мине номера).

Дейзи  Hug  hahaha ами така си е.

На хубавото време ММ е на работа , а аз се разшетах  Crazy вместо да се поразходим с любовите.
Нищо , след обяд. Rolling Eyes

Хубав ден и здраве от нас.

# 185

Бенджи, Краси възстанови ли си теглото от преди вашето боледуване, помня, че май август ви беше тръшнал вируса?
Септември ни тръшна вируса, влязохме на 10ти септември в болницата.
Към днешна дата теглото е възстановено, че даже и малко отгоре, пу пу.

Елч, поздравления страхотни резултати имаш с отслабването. Проблемът с дрехите е много осезаем, наистина. Аз моите дрехи от +35 кила ги хвърлих и надявам се повече да не стигам такива висини. Много мило ми стана като се похвали със 7-цата на кантара, как и аз ги чакам тези начални цифрички и е супер обнадеждаващо. Heart Eyes

ЧЕстит рожден ден със закъснение на Еличка, да е здрава и безгрижна.  bouquet
Всички болни да оздравяват, някои вече са де, но докато се усетя, че съм изпуснала темата и .....
Утре ще дописвам, нещо не мога да гледам сега, че ние сме се хванали с едни ремонти у дома и е ардауш по цял ден.

Някой питаше за гранофорина, наистина го няма поне на 99% от аптеките, но затова пък го има във ветеринарните  Mr. Green

някой беше споменавал якета от Лидл. Сега има, хубавички изглеждат, ние не взехме, понеже си има, но пък купихме супер ботушки за 25 лв. ВЯрно не са естествена кожа, но са топли и удобни и толкова за един сезон не вярвам да успее да ги разкатае, още повече, че не ходи и на ясла/градина.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 23:40 от Бенджолина

# 186
Хей момичета, привет!!! Как сте, ще мина един тигел назад да видя, какви ги вършите  Hug

Ние сме добре, Ема расте и ни подлудява  Mr. Green, голяма е разбойничка. Никакво време не ми остава, че постоянно на работа, а и нали сме си все двечките.

(Аз имам едно бързо питане, на някой правили ли са биопсия на матката, нещо не мога да се ориентирам дали боли много или се понася?)

целувки от нас

# 187
мадлен, да се оправяте бързо!
а каква е тази вдлъбнатина? около счупеното ли?

дейзи, много сладка малката дария!

мале, бенджи, как 35, бе! аз 10 едва свалих (а иначе и аз трябва 30 да сваля според диетоложката:-(), ама тези дни бая съм се отчаяла, от 10 дни се боря със 77-мия килограм и аха-аха да го преборя и днес - 77,8, чак си поревах Sad то вярно, че ще ми идва, ама...крива работа!

инка, на мен са ми правили 3 пъти биопсия на шийката на матката. затова ли питаш?

аз все забравям да ви питам - дара има подуто под оченцето. нашият педиатър, че е фоликул от долна мигла и трябваше да й капем 5 дни капки. добре, ама борбата с капките е безмилостно жестока и след това се реве поне по 10 минути с крокодилски сълзи, та някой да е капал капки за очи и да даде съвет как да стане? защото подутото става все по-голямо и много започнах да се шашкам.

# 188
  • София
Моите деца са болни и тази седмица сме си вкъщи. Но пък има и хубава новина за мен - след 3 години мъки, най-накрая ми се обадиха от НОИ - ще ми изплатят майчинството и парите от борсата. Направо не мога да повярвам.

# 189
Привет.
Бенджолина благодаря за информацията за якетата.   bouquet

Елч не мога да те посъветвам - ние се преструвахме че капем първо на мама (давах му със затворена капачка той да ми капе , след това на кака и сега няма никакви проблеми , нито с лекарства(пие без пазарлъци) нито с капки (очи,уши). У спех и да минава по-бързо. И нека не ти е фикс идея 77мия килограм - ще продължиш надолу, стискай зъби. Hug

Мрмбързо оздравяване и на вас.  Hug

Хубав ден момичета и здраве на всички.

# 190
Досега капки за очи не сме слагали (освен като бебе), но за всякакви такива процедури играехме театър като Фея. На мен, на баща му, на плюшените играчки. Последно имахме проблем с капките за нос, но по едно време престана и за тях да реве. При него действа убеждението, че е голям и големите не правят така. (не винаги де, ама общо взето действа)

# 191
Много изпуснах последните дни, но още сме при нашите и сме такава разхайтена банда, не ми остава време да седна на компа...

Елч, спокойно, ще ги свалиш. Бавно, но славно. Постигна толкова много, 77-мият ли ще те сбори?! Не вярвам!  Hug Браво на Дара за бърборенето! А за очето - при нас всички видове капки и процедури са съпроводени с животински крясъци и съпротива. Аз понякога се отказвам, особено на капките за нос. Уж сложиш, за да отпушиш, то реве половин час и се задръсти от сополи съвсем...  ooooh!

Тути, Емили, Бенджи, мерси за отговорите за теглото на децата. Зорница супер много се разяде, не можем я спря и наистина се пооправи. Утре съм решила да я пускам на ясла за един  ден, за да й се пази мястото, но нещо се чудя, защото чувам един сопол, говори носово и ще я следя дали няма да ми поднесе изненада. Дано не.  Praynig

Мадлен, бързо оздравяване на Тия!   Praynig Много кофти случка с БП, не знам как да го коментирам това... Децата какво ги правим тогава?!?!  #2gunfire

Емили, как е Сами днес? Надявам се по-добре и да не е задълбочил нещата!

Бубе, това не го знаех за афтите и бонбоните. Записвам си го, мерси!  Hug

Оф, исках и още да пиша, обаче забравих какво, после ще се включа пак.

# 192
Привет Hug

Буби  Hug Сами си е вкъщи с майка ми, в петък решихме да вземем капките, които колежката на ММ препоръча. Те са гентамицин, адреналин и физ.разтвор. Честно да ви кажа много ме беше страх, ама ги капкахме 3 дни и се оправи. Обаче вчера Сами цял ден не беше пишкал, така се изплашихме. Тази нощ се беше изпишкал. Излязоха му пък афти, и сега пак не яде...Направо ми писна от тия вируси и гадости.
Дано Зори е добре!

# 193
Здравейте.

Емили горкия Сами  Hug -писаха момичетата скоро за афти -бързо да ви минава. Ужасни са тези вируси - едно след друго  ooooh!

И всички останали болнички -бързо оздравяване и да се позакрепите за по - дълъг период.  Praynig

Позитивен ден и здраве от нас.

# 194
Емили, точно това с афтите го кара Мартин миналата седмица. Той освен афтите имаши и някакви зачервявания по клепачите на очите. Ама наистина нямат край тези вируси. Покрай афтите имаше и кашлица и сополи.

Общи условия

Активация на акаунт