Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
ейй, колко сте изписали! браво!

емили, и аз съм потресена за тм. а сега успяваш ли да го вдъхновиш по рождените дни?

мелона, от край време любимите ми рождени дни са тези с многото народ. не мога да избера с кои приятели искам да го празнувам. все искам с всички Simple Smile не че има как де. и сега едва съм се ограничила до 20 и умувам за още двама от 3 дни. преди малко реших, че не мога и без тях и скочих да изпека още един блат за торта (5-ти за днес Simple Smile)).

мрм, и да се бачка си е готино. не стига, че е разнообразно, но някак и по-удовлетворен се чувстваш, де да знам. не че аз съм голям критерий де, все пак по цяло лято не работя и после пак не съм всеки ден на работа.

да се оправят болничките. и ние тримата още подкашляме. уж сме добре, ама мине не мине и някой забуха.

# 511
  • sofia
Ви, Цинабсина е много добър за задна хрема. Първият ден през час-два, после 3х1

90% от гърло се вдига Т или ухо

# 512
адис за нефролог за възрастни питам. Ако знаеш детски, който преглежда и възрастни също ще ми свърши работа.

Вчера Калоян си дойде. С ММ се състезавахме кой ще стигне по-бързо до него  Mr. Green Накрая успях да го изпреваря, ама според мен той ме пусна  Heart Eyes Та сега ми е мн хубаво. Майка ми пак ще остане за известно време. През деня мисля, че няма да ми е толкова зор да ги гледам като съм сама, ама сутрините ще са ми изпитание.   Crazy

За работата - аз си работех от вкъщи. Вярно, че не можех да свърша същата работа както ако не се занимавах и с Калоян, но се чувствах мн по-добре. На мен проблемът ми беше ограничената социална среда (както работна, така и приятелска), но си мисля, че това ще се разреши до няколко месеца.

# 513
Амнезия, детски мога да препоръчам, но за възрастни незнам.

За ходенето на работа, зависи, ходела съм на работа и ми е било натоварено и въпреки това съм се чувствала удовлетворена, но сега ходя на работа с абсолютно нежелание и си мисля дали не мога да намеря друг вариант, ама за сега само мисля, с тези малки деца и отсъствия, за момента си оставам на този вариант. но е затормозяващо и изморяващо... Rolling Eyes

# 514
  • sofia
Момичетаааа, Лия беше много стресирана сутринта. Не плака, но беше уплашена. Свита ми е душицата.

# 515
  • Пазарджик
Привет и от мен
гръмна ми главата от работа,открадвам си пет минути да се разтоваря с вас  Hug

Любе стискам палци да и е харесало на Лия  Praynig Hug

Елч не остана  Grinning само да ти кажа,че много ме зареди твоя ентусиазъм,нямам търпение вече за празнуване .Въпреки,че двама от моите рожденици/този месец/ са в Америка/брат ми и малката София/,нищо аз ще си ги отбележа Hug

# 516
Привет мацки и от мен!

И на мен ми гръмна главата от работа от сутринта, баси напрежението е, купчина задачи и всичко важно. И аз малко ще разтоваря, че и на обед ще бачкам.

Елч, опитвам се да накарам ММ да почувства колко е хубаво да празнуваш РД, празници въобще, коледа....но му е трудно. Казва ми - как да почувствам нещо, като не съм го правил никога за 39 годишния си живот...Сега от 4 години откакто сме заедно празнуваме и започва да му харесва /може би покрай децата/, но едва ли ще усети радостта и еуфорията, която изпитваме ние... Sad
А ти готова ли си с тортата? Hug
Леле, какъв купон се очертава с толкова народ...супер, ще чакаме снимков материал!!! Heart Eyes

Люба, дано на Лия да и хареса и се отпусне...Мога да си представя на теб какво ти е...Ще чакаме да кажеш как е довечера! Hug

Някое момче да проявява интерес към кукли? Laughing Наш Сами се оказа, че иска кукла "Барби"... Laughing като си говорихме за подаръци и дядо Коледа, той изведнъж изтърси, че иска кукла "Барби", играели си в яслата и момиченцата си искали, и той иска!

# 517
тути, много се радвам, че успявам да еуфоризирам и вас!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

емили, изобщо не съм готова с тортата и нещата вървят на провал, както винаги, когато човек иска всичко да е наред. блатовете ми станаха прекалено дебели, кремът (всъщност и двата крема) стана прекалено рядък, тортата се смячка и загуби форма и т.н. но аз не се шашкам. не мога да оставя такова нещо да ми съсипе празника Grinning

иначе еклерчетата и палачинките ми станаха супер Sunglasses то не може всичко да е идеално Wink

засега най-много ме притеснява проблемът с облеклото - много съм зле - едните дрехи са ми големи, другите малки. и сами се бия с акъл какво да сложа...

още нещо исках да ви кажа, ама този рд ми е изпил мозъка Simple Smile
ааа да, люба, дано бързо се оправи лия!

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 12:53 от Елч

# 518
  • sofia
Елч, какъв ти е крема? Разбъркай го с малко брашно да се сгъсти ако е на млечна основа. Каква ще е формата?

Еми, много ми стана забавен Сами. Купи му Кен и Барби Simple Smile

Мм е на операция и чакам отвън. Нали му слагаха импланти и сега се махат някакви неща, та ми е  Praynig

# 519
Люба, какви импланти си слага тм?
кремът е нормален яйчен и набухах ужким повечко брашно, ама... сглобих я, да видим. всеки път като отварям хладилника го правя със страх Laughing надявам се от студа да постегне...

# 520
  • sofia
Ще стегне. По-течно няма да стане.

На зъбите 6 импланта. Добре е вече. Охка до мен
Отивам за Лия след малко и ще пиша пак след час.

# 521
Привет, момичета, много пишете! Simple Smile

Люба, да му минава на ТМ бързо и да няма проблем със зъби, че е супер гадно!  Praynig И дано Лия се е отпуснала милата. Нормално е в нова среда да е наплашена. Пак щом не е плакала, мъжко момиче е.  Peace

Мохита, при мен дребният е пресипнал. Нали и той кара покрай каката вируса, уж само с хрема беше, но в събота прегракна, за което според мен и ММ спомогна, защото бяхме на гости на свекитата и беше надул един радиатор на 6, щяхме на пукнем от жега. Топлият и сух въздух много дразни. Чух се с педи, каза да му правя инхалации с лайка или сода за хляб, може хомеовокс да му давам и това е. Каза, че навярно са възпалени гласните струни, но каза, че принципно трябва да мине от само себе си...  Rolling Eyes

Амнезия, за педиатър в Плд мога да ти препоръчам нашата д-р Нещерова, само че там си ходим на частно. Ако искаш, ще ти напиша номера й на лични. Има кабинет в Смирненски.

Елч, искам при теб на всякакъв вид лекции!  Hug А за рождения ден съм сигурна, че ще е супер, с вас няма как да не е весело, а и вие сте семейство кулинари, та по този повод - весело и вкусно!  Wink

По повод за работата - на мен не ми липсва работата, която работех преди да изляза в майчинство, защото стресът и негативната енергия ми идваше в повече. Не че да си мама не е стрес и да общуваш с кодирани съобщение не доста затъпяващо на моменти, но пък знам, че ще свърши и ще ми липсва.  Heart Eyes Така че всяко нещо по реда си.

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 16:26 от bubi_barabata

# 522
ооо, люба, тм се е уредил, вече ще има вечни зъби Laughing и мен това ме чака, отсега свиквам с мисълта и карам зъболекаря да ми разказва как се прави Simple Smile

буби, ние сме семейство кулинари, но другата част от семейството бачка като луд, та се оправям сама Simple Smile днес съм отишла в кухнята в 7,30 и досега съм почивала не повече от 40 минути, а се глася да карам и велоергометър, че голямо опитване падна Laughing Laughing Laughing

# 523
  • София
Елч, ти много сериозно си напреднала с диетата - браво за резултатите! И за кулинарния ентусиазъм браво!
Люба, дано много бързо свикне малката!
Боян иска за Коледа замък (почти като Барби).
За работата ми е малко съвестно, защото вече има дни, в които и двамата са по градини, а аз откровено безделнича - водя ги, прибирам ги, домакинствам, но нямам кой знае какъв друг принос. Иначе в момента, в който се засиля да направя нещо, един от двамата задължително се разболява. а както съм се оплаквала - на баби и дядовци изобщо не разчитам.

# 524
  • sofia
Лия е повече от добре. Излезна с бойна стъпка , видимо доволна.
Заяви, че не иска старата ясла, много й харесало.

Елч, много боли с тези импланти, дано не ти се налага. 800 евро бройката

Общи условия

Активация на акаунт