Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • в Надежда-та
Люба благодаря Hug взех го и го почнахме.
Супер за малката, явно в началото не е знаела какво да очаква Laughing

# 526

ЕЛЧ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! От сърце ти пожелавам да си здрава, много щастлива, обичана и все така позитивна, готина, усмихната и упорита! Желая ти да сбъднеш най-съкровената си мечта!

Весел и незабравим ден! Heart Eyes

# 527
  • Пазарджик
Елч честит рожден ден мила,желая ти многоооо здраве и усмивки,бъди винаги толкова позитивна и зареждаща  Hug

# 528
Големият ден дойде Елч - честит рожден ден- много здраве, късмет и сбъднати мечти. Весел празник.

# 529
  • sofia
Елч, бъди здрава!
Желая ти незабравим празник без кулинарни провали Simple Smile

# 530
Елч, честит рожден ден. Бъди, жива, здрава и ти пожелавам през тази ти година в темата ни да има още едно бебче Simple Smile

Буби, с удоволствие ми прати координатите на педиатърката ви, при която ходите на частно Simple Smile

Люба браво на Лия, ама честно да си призная почти бях сигурна, че няма да има проблеми с новото място

За Коледа Калоян искал шоколадово яйце и кола. Ама то коли вкъщи бол, така че не знам дали ще го огрее пак за кола. Тези дни ще пишем писмо  Heart Eyes

Вчера беше от критичните дни. Цял ден недоспала, а като не се наспя започва да ме болят очите и главата. Деница май я хванаха коликите, ама май и аз съм си виновна, че миналата вечер ядох зеле и от тогава ни започнаха проблемите. Днес се очертава нормален ден. Да видим

# 531
  • в Надежда-та
Елч, честит празник Hug Мн щастие, късмет и сбъднати мечти ти желая. Бъди все така позитивна, мн обичана от близките ти хора  bouquet

# 532
  • София
Елч, да си жива, здрава, много усмихната и обичана! Весел празник!

Аз съм с двамата вкъщи, че каката е хремава, а Боян реших, че няма смисъл да го водя само да прихване нещо - така и така нищо няма да мога да свърша.

# 533
Елч,честит рожден ден!Все така лъчезарна,оптимистична,харизматична!Бъди щастлива и окрилена!
Дара иска от дядо Коледа акащо бебе Blush

Ние,живи и здрави,на Нг сме в Гърция.

# 534
  • София
Честит празник, мила Елч! Нека всичките ти мечти се сбъднат!  Hug

Ние вече оздравяхме. Аз бях със страшен синузит, но понеже никога не ми се беше случвал, не си обърнах много внимание и се докарах до антибиотик. Вече ще ми е за урок.

За подаръци Ади е лесна - иска рокля и кукла. Бобо ми е по-труден - за осемгодишни почти няма играчки по магазините, а не ми се иска да му купувам разни скъпи електроники, не ми е възпитателно някак  Crossing Arms

Ние на Бъдни вечер ще сме вкъщи, на Коледа сме на вечеря в братовчедка ми, а за НГ нямаме планове все още, но най-вероятно ще сме в София.

Люба, браво на Лия за бързото свикване с градина. Вече нямам търпение и Ади да тръгне на градина, че напоследък пътят до там и обратно е кошмарен. Минава се през задръстванията на мола на Сребърна и после през ремонта на Семинарията  Tired. Случва се понякога да висят по час и половина по пътищата с баща си.

Адис, как сте? Подейства ли АБ?

# 535
  • в Надежда-та
ми айде зарадвайте я с едно истинско Sunglasses

# 536
  • sofia
Зън, адски неприятно е!
Аз се родих след преместването.

# 537
  • София
Елч, честит рожден ден с 5 мин. закъснение!:) Да си жива и здрава, много щастлива, все така усмихната и лъчезарна!!!!  bouquet
Вики изкара варицелата и явно доста деца е заразил, защото вече 9 са болни. Очакват се още! Тъпото е, че действителност нямаме вина, нормално нещо е, но чувствам вина, че хлапетата са болни... Явно нещо не съм добре! Crazy

# 538
  • Пазарджик
ми айде зарадвайте я с едно истинско Sunglasses
С това най ще се доближите до желанието  Laughing

Какче ти наистина нямаш вина  Hug

На Нели пак и протече носа,вече ми писна Sad що така им течът тия носове не мога да разбера.

# 539
благодаря ви за честитките, мацки! супер сте! имах много готин празник! тооолкова много хора се обадиха и писаха къде ли не! цял ден нищо не можах да свърша, но се чух с мнооого любими хора! Simple Smile

мрм, бях напреднала с диетката, но вчера реших, че няма да се ограничавам и сега имам малко заден Simple Smile))) както вече казах декември ще е труден за диети, там май май стремежът ще е по-скоро задържане  Laughing пусто, много ми е слаб ангелът като гледам храна пред мен...

люба, знам, че боли, но после си имаш зъби. иначе знам, че излизат около 2 бона, но пък казват, че си заслужава.

какче, я се стегни! никой няма вина! а и все пак се твърди, че е по-добре шарките да се изкарат рано, така че може и да е положително в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт