Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
 Елч, бъди жива и здрава, много усмихната и много щастлива! Пожелания и за едно мъничко вързопче в най-най скоро време!   bouquet   bouquet   bouquet

А, какво е това акащо бебе, не съм виждала  Laughing

Аз за Ивайла имам някаква представа какво да взема, но с по-големите наистина е по-трудно в избора на подаръци.

Ние сме си още вкъщи, аб, трябва да се пие 10дни, а после като мине известно време ще се пусне още един контролен секрет. Иначе, подейства, да, той даже е в дозировка за възрастни. сега наваксваме пропуснатото в у-ще, ама нещо го помързява  Simple Smile

Люба, браво на Лия, то в дг е по-различно, повече занимания имат и някак им е по-интересно. Ивайла като беше болна на скоро, бързаше да тръгне на градина  Laughing
Зън, няма ли как да я преместите и вие Ади по-рано?

# 541
  • Пазарджик
Привет и от мен

Днес съм яхнала метлата,да видим кой ще го отнесе ooooh!

Нелката вчера вдигна Т,писна ми вече  Sad

Адис аз акащи кукли не съм виждала,май само пикащи има,та затова казах,че с истинското бебе най ще напаснат нещата  Grinning

Нелката иска от Дядо Коледа докторски принадлежности и книжка с копчета/до къде я докарахме и на книгите има копчета вече  ooooh!/,Таня пък иска много подаръци , няма претенции какво ще има вътре

# 542
Зорница ме срази с желанието си за коледен подарък - искала голям, зелен "азабъл" (динозавър)...  Shocked Mr. Green

# 543
Адис,реклама на това бебе се върти по детските тв канали.Казва се Аморе и струва някакви си 120лв.Храни се със специална храна,мие се хранопровода и се изхожда.Нашите според мен са малки за това и не могат да му слугуват/поне моята/.Та,ще търсим нещо подобно,но задължителното условие е да ака Simple Smile

# 544
Не помня дали бях писала, но Калоян иска шоколадово яйце и кола. За яйцето сигурно ще го огрее, ама коли имаме толкова много, че не знам дали пак да купувам.

# 545
  • София
Лесно ви е на вас - Ива иска голямо бебе, което казва мама, тати и пее Viva la musica. Това последното е една песен от латинотанците в детската градина:)

И да ви кажа какви ги е свършила, че щях да падна:) Напълно самосиндикално се е записала на приложни изкуства. А аз цял ден се възхищавам какви работи правя в градината и се чудя защо Яна никога не е носила нещо подобно. Е, днес ММ като плащал сметката, разбрал каква е работата. Laughing Laughing Много ми е оправно детето...

# 546
  • sofia
Ето ме и мен!
Лия за една седмица се промени много, облича се сама, храни се сама.  Стана голяма!
Учителките й са прекрасни, тя е влюбена в Г-цата и сутринта си занесе ластик, за да й го сложи тя.
Вчера е била на танци и бързаше да ми се похвали от вратата.
Ети, Ивка е суперрр. Ети чудесно е, че имат много занимания. При нас са танци англ. ез , но аз на англ. не я записах.

Елч, ММ сложи 6 импланта на КУП. 42 шева в устата! беше ад. Както и да е. Вече е по-добре.

# 547
ейприл, а с пишкащо бебе няма ли да мине номера?

амнезия, буби, лесни сте вие! коли и динозаври колко щеш Laughing

дара пък от 2 месеца се е зинатила, че иска грим и това си е. баща й обаче е категоричен, че ще има да почака за грим Laughing сега се опитваме да я запалим по една палатка, тя е много въодушевена, но като я питаш какво иска за коледа продължава да си държи на грима, пусто козирожко постоянство! Mr. Green

люба, 42 шева е ужас! той просто много импланти накуп е сложил Sad но колкото и да е трудно сега ще мине и ще се забрави, а кефът да не ти ръчкат по зъбите после сигурно е голям Laughing

# 548
Ети, Ивайла пък се отписа от приложните, от танците също, сега ходи на англ., там поне не е отказала. Аз държа да ходи, защото имам проблеми с дисциплината и идеята ми беше да види, че навсякъде има правила и трябва да се спазват, ама не. На англ. знам, че й е рано, защото още не говори бълг. добре, но пък трупа все пак някакъв речников запас, макар и пасивен на този етап, а и учителката е много добра и е строга  Laughing

амнезия, то сега в яйцата има една серия с колички, така че пак може да го огрее детето  Simple Smile Аз също купувах много коли, когато Марти беше малък и продължавах да му купувам, не зависимо от количеството, но той играеше предимно, да не кажа само с тях. Сега Ивайла играе много с коли, куклите не ги поглежда особено.

# 549
Привет. Чета ви , но някак не ме оставят да седя много пред компютъра , защото всички искат , накрая го изключвам и разрешаваме проблема. Crossing Arms

Скрит текст:
Някой да препоръча добър пулмолог- благодаря. Лошото е , че колкото пъти ни се е наложило преглед при такъв , все попадаме на различни и съвсем ме объркаха (ние ходим в МЦ Детско здраве). Последния път тъкмо се зарадвах , че жената подробно ми обясни нещата , назначи ни изследвания, предписа ни сингулар.... всичко супер.

Уговорката ни беше в началото на месеца да си запиша час да видим след един месец прием (въпреки че е рано да се каже, но...) на сингулар- а как сме. Обаждах се сигурно 5 пъти , първо ми казаха че не знам по какви причини отсъства, после че била болна, два пъти че не си била оставила още графика за декември и накрая ми заявиха , че повече няма да идва при тях. Crazy Вчера сутринта той се събуди с предпристъпна (не стигна до пристъп) лаеща кашлица и вечерта ходих на платен , понеже талончето ми свърши при другата жена , с която имахме уговорка. Лошото е , че всеки път различен, други неща ми обяснява , тези изследвания можело и да не се правят и не знам вече накъде.

Последния прием по тази причина (лаещата кашлица и свирещи гърди) на 3 поредни АБ беше от 27.10.13г нанатък  smile3511 Дано си спестим АБ сега  Praynig

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 15:38 от фея зловеща графиня

# 550
Фея, бързо да оздравявате и да се разминете с антибиотика.

Елч, честит рожден ден на патерица  Embarassed Доста време мина, но още сме декември. Хайде покажи снимка на тортата

Честито и на всички, които са празнували вчера. Ви, къде си да почерпиш  Whistling

Люба, честито за детската. Дано Лия много се забавлява.

Тути, как е Нелката?

На бебето все пак не му се размина варицелата. Утре му е последният ден от карантината. Какче, нямате никаква вина, но и аз щях да се чувствам виновна. Сега само карам ММ да се обажда на сестра си, че нали Дария се разболя там, а тя не я е карала.

Имаме си адвент календар. Голям успех  Grinning Дария само си отваря очите и тича да види какво писъмце има. Слагам и разни картинки за оцветяване, задачки (помогни с коледната украса, научи коледно стихотворение) и сладки работи. Много се кефи, постоянно брои колко писъмца има и само ги вади и прибира.

# 551
дейзи, много ти благодаря! за да те успокоя ще ти кажа, че не си единствената, която честити със закъснение Simple Smile от 3-ти насам поне по няколко човека на ден се обаждат Laughing
аз понеже тортичката я качих във фейсбук и реших да не досаждам и тук. качвам я за да я видиш и ти все пак Simple Smile

# 552
  • Пазарджик
Дейзи ,Нелката е с Бронхит,ужасна лаеща кашлица и много висока Т.Вече съм на ръба на силите си,много зле ми действат болестите на децата  Cry
Надявам се,че бебо е добре и кара леко шарката  Praynig Hug

Елч и тук да кажа,тортата е СТРАХОТНА,много е нежна,точно по мой вкус  Heart Eyes

# 553
Елч, уникална торта
тути -дано се оправите бързо
На нас не ни  се размина Аб този път но вече сме по добре.
после пак ще пиша

# 554
  • в Надежда-та
Ети, страшна ти е девойката Mr. Green
Дейзи , Ви я няма щот не може да качва снимки Twisted Evil (мн странно преди ми се получаваше Thinking)
Ние вчера след един тризнашки РД завършихме с "....три дни яли, пили и се веселили..." Laughing
Днес почивка и утре продължавам с коледните лакомства, то не остана бе Party

Общи условия

Активация на акаунт