Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет и честит празник на студентките! ... Благодаря ви за съветите за червеното гърло, успях да овладея положението с ефизол, вит. Ц и капки. Един АБ ни се размина. ... За Коледа малката иска сърничка и динозавър. Обожава животните милата и си поръчва какви ли не, като пояснява "ама истинско", само дето все не получава истинско, а играчка. Жал ми е, че не мога да й взема куче или коте. Но наистина не си представям каква лудница ще настане вкъщи и откъде ще намеря време и за животинчето. Наваксваме с гушкане на уличните:)... Фея, адис, тути, бързо оздравяване!... Не знам дали ви се оплаках, че напусна най-любимата на Ди учителка. И на двете ни е много мъчно, цял месец вече не можем да я прежалим... Малко минорен пост стана, извинете. Пожелавам ви успешна седмица, без ядове и болести и да ви се случи поне едно много хубаво нещо:))

# 556
  • София
Еее, момичета, кога минаха 3 години... Досега гледах снимките на Изи и си припомнях всички хубави емоции, които преживяхме тогава... И ми стана едно хубавооооо...

Честит рожден ден на малкото ни талисманче!

# 557
  • София
ЧРД на малката Изи! Много щастливо детство и много радостни мигове за мама Роси! Наистина, кога минаха 3 години...

Момичета, имам въпрос за софийските детски градини: Ако сега детето е записано в ясла в ОДЗ, може ли за догодина да кандидатства за I група в ЦДГ без риск, ако не го приемат, да си загуби досегашното място?

# 558
  • sofia
Можеш да кандидатстваш. Ти не се отписваш.

# 559
Привет мацки,

зачетох се и гледам, че май повечето са дечица са на детска градина, а аз да се оплача Ема я оставиха в яслата, директорката не дава деца набор 2011 да се прехвърлят. Да ви кажа не вярвах, ама е почнала да говори на бебешки, чат пат ми разправя, че искала да пие от бебешко шише и тн. Много ме е яд, а тя си е толкова самостоятелна отдавна, винаги се е хранила сама, облича се сама, всичко иска сама да прави и сега все едно я дърпат назад  Sad

# 560
  • София
Да ни е живо и здраво талисманчето Изи!
Инка, не се ядосвай - може да е за добро. Аз нарочно оставих Боян в яслата, а имах избор. Просто видях каката как се мъчи с по-горния набор - 1-вата година и беше супер, но после разликата много пролича.
Моите не са на градина. Михаела е със силна хрема и ярко червено гърло повече от седмица. Капвах Виброцил, минах на Коларгол, пръскам Тантум Верде, смуче каквото се сетя - не минава...Чак с гранофорин мажа, но не. Боян уж е здрав, но го държа вкъщи поне да си правят компания. Днес вече започнаха да ми идват в повече.

# 561
  • София
Инка, и мойто е в ясла. Най-голямата е в групата. Оня ден посред нощ рева за биберон, а не ползва от не помня кога. Искала биберон в устата като малките. Но като цяло й харесва да е каката в групата. Горда е и гледа с пренебрежение бебетата. ... Охх,днес научих, че и другата готина медсестра напуска яслата. В шок съм. Взели са две нови жени без грам опит. Дано се окажат свестни.... Люба, мерси!

# 562
добро утро. Ние сме си в къщи още 3 дни по съвет на дактарката. Вики е по добре но още се чуват леки хрипчета. Така че до сряда  вкъщи.
Инка и ние сме на ясла. Има доста деца набор 2011. Три от тях са януарчета. Вики се изживява като кака. Храни ги, слага памперси ,  бърше масите. Не е говорила бебешки, е на моменти се гевези но все пак са си деца.

# 563
абе, мацки, има ли други деца, дето не вярват в дядо коледа като дара? нея тотално не я вълнува дядката. хили се като й кажа, че носи подаръци и накрая неминуемо ми обяснява, че нейните ще са от мама. аз ли бъркам нещо? говорим й, опитваме се да я запалим, ама грам не става.

и да се оплача, че моето хашимото се е влошило и вече съм на лекарства Sad завинаги Sad

# 564
ЕлииииSad Sad Sad ! Ама защо така, бе?!?  #Crazy Да му се не види, значи! Съжалявам. Не се тревожи, не е краят на света, много хора са така, но при теб така изведнъж се случиха нещата или по-скоро се откриха... Гушвам те много!  Hug Hug Hug

А Дара е супер хитрушка, затова не се лъже. Simple Smile

# 565
  • в Надежда-та
Инка, Мартин също е в Я, предпочитам да си вървят с набора. Има доста деца родени в началото на годината в неговата група.
Мартин също имаше период на вбебеняване, в който отказваше да се храни сам и искаше аз да му давам (а се храни сам от 1.2-1.3г) за щастие отмина и от 3 дена се храни отново сам Laughing

# 566
Калоян май много не го бърка има или няма Дядо Коледа. Миналият ден седнахме да пишем писмо. Ами на три пъти го писахме, че все по-важни работи имаше да прави детето. Дори по едно време не искаше да го дописваме и така да го слагам в плика. Май на мен повече ми се пишеше Simple Smile

Аз пък не мога да накарам Калоян да вземем да прочетем една приказка или дори да му разкажа. По са му интересни книжките , в които няма приказки. Тях си ги разглежда, пита ме кое какво е, казва ми като го питам аз, но за приказка е абсурд. Днес се пробвах да оцветяваме книжка. Прекараното време беше точно 5мин.  Иначе в момента е на вълна криеница и да играят с баба му на магазин.

Ели, съжалявам  Hug

ПС. Днес бяхме на консултация. Беборана вече е  4430 гр и 53 см

# 567
Амнезия, качи някоя снимка на Деничка тук  Simple Smile

Елч,  Hug надявам се това да не се отразява по някакъв начин на плановете за бебе.

Ивайла, познава Дядо Коледа, но нещо не може да го свърже с подаръци, някак не може да направи връзката. марти, обаче още вярва в добрия старец и ми е много приятно и топло като виждам вълненията му  Heart Eyes

бебо, пневмония ли сте изкарали?

Рал, видях те, че надничаш  Simple Smile как сте вие? как са двете ученички, Буба, свикна ли в градината?

# 568
Привет момичета Hug

И Буба е в ясла, не смятам да я местя от сега в ДГ, напролет ще кандидатстваме /пак Crazy/ за ЦДГ  и мисля да си върви с набора Peace По-нататък,за у-ще - също Peace

Амнезия - браво на малката - добре папка. И аз искам да видя снимчица Heart Eyes

Елч - това "завинаги" ми звучи доста гадничко,ама все си мисля,че няма да е така Peace Защо не направиш още консултации? Не съм запозната с тази болест, но дано наистина да се излекуваш и да не пречи на бебеправенето Hug Стиснати палчета от мен fingerscrossed fingerscrossed

За Буба Дядо Коледа е "Ам-Ам" Whistling ooooh! Подаръците не знайно защо се свързват само с ядене ooooh! Все едно гладно го държим това дете Laughing Май засега не е много наясно с нещата Laughing

Затова пък каката ни вече знае, че мама и тати купуват подаръците,но въпреки всичко е написала писмо до добрия старец Wink

На всички болнички - бързо оздравяване!

Хубава вечер от мен Hug

П.С Адис  Wink Hug Добре сме,сега съм я спряла малко от яслата,че пак някакъв вирус кара до вчера. Мисля след НГ да я пускам пак. Иначе там се чувства добре - не плаче,играе,храни се.. А Али вече чака ваканцията Wink Тая седмица ще учат и в събота ooooh! Общо взето време за игра - няма Crazy Надявам се и при вас нещата да са ОК. Пиши как сте!!! Hug

# 569
  • в Надежда-та
Мартин пък е мн по книжките с приказки. Имаше един период в който четяхме само Пинокио (80стр.) по 3 пъти на ден Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт