Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Буби честит първи рожден ден на малкото голямо Митаче. Много здраве и щастие на цялото семейство   bouquet

# 646
Благодаря ви, момичета! Вашите пожелания винаги са ме радвали от сърце!  Hug Да сте живи и здрави и вие, и семействата ви!  Hug

Ето го моето пораснало момченце:

Пожелавам му да ми е жив и здрав, нищо друго!  Heart Eyes Ееех, какво нещо са децата, има ли друга такава обич?!?!  Heart Eyes

Иии още един рожденик - Елч, да ти е жив и здрав прекрасния мъж! Да си ви гледа все така, да се обичате и да отгледате голямо, щастливо семейство заедно! Целуваме ви подред цялата фамилия!  Hug Hug Hug

# 647
  • София
Буби, да ви е жив и здрав рожденикът и много да ви радва! Много е сладък!

Елч, поздрави и за вашия рожденик!

# 648
Бубиии честит рожден ден на малкият-голям мъж!!! Времето лети, да ти е здрав и голяяям да порасне!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз наминавам да споделя една новина....местим се във Виена догодина...живи здрави. Heart Eyes
Мъж ми си намери работа, аз още не, но съм напът.

Какче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз си те намачках, като се видяхме, но и тук ЧЕСТИТО!!
Та за говоренето, при нас Калин беше много малък, но му обяснявахме, че ще си има бебе и то е негово, и че ще се грижи за него пък мама ще помага  Mr. Green Като се роди Мишко, първите 3 месеца му тикаше солети в устата, завиваше го през глава и такива работи. По остро реагира като го видя за пръв път, после лека по лека свикна и сега са неразделни. Като скачени съдове са, единият да писне и другият писва. Калин като го викне по име, Мишко търчи към него и казва "Бати, бати, бати"  Laughing В момента Калин иска да спи с него в кошарата и е малко екшън вечерта  Mr. Green

Весели празници мили мами! Нека новата година донесе здраве и късмет на всички ни!!!

ЦЕЛУВКИ!   bouquet

# 649
Буби,честит празник на прекрасния Борис!Много щастие по общия ви път!
Елч,Честит празник и на твоето момче!Сбъдване на доброто и много любов!
Зайче,браво на вас!Благополучие във всичко!
Вълнуващи предпразнични емоции за всички!

# 650
Еха, много рожденици, да са живи и здрави!

Буби, да ти е живо и здраво малкото Митаче! Много радост и гордост да ви носи!   bouquet

Руми, да ви е жива и здрава малката, голяма вече девойка! Да бъде все такава сладка бърборана и да е все така будно и усмихнато дете!   bouquet

Елч, пожелавам ви най-големия подарък!   bouquet

какче,  Heart Eyes лека и безпроблемна бременност  Hug

# 651
Привет момичета Hug

Много рожденници днес Flutter Heart Eyes - да са живи и здрави всичките!!!

Буби - много е сладък Митака! Много да те радва!

Зая
Пожелавам ти успех в търсенето на работа Peace Браво на Вас - смело решение сте взели! Hug

Буба и тя е като Лия - ако я оставя и цял ден имам чувството, че може да тъпче устата ooooh! /пу,пу/

Каката ни е болна Sad От днес е на АБ  Tired

Емили - как сте? Надявам се да сте здрави! Как мина купона Wink Hug

Айде,чао засега от мен! Целувки на всички Hug

# 652
Буби, голям сладур и красавец е Митето!   Heart Eyes

Елч, да е жив и здрав ТМ, да сте все така щастливи, обичащи се и сплотени.

Рал, много гадно за Али, миличката, бързо да оздравява. Hug
Купона не беше зле, но днес на работа всички колеги дремахме...

Зайка, браво на вас, много късмет! И да не ни изоставяш!

Мохита, как е Ди?

# 653
  • София
Буби, честит РД на Митачето! Да е много здрав, весел и безгрижен:) Ама голям сладур е станал, пу-пу!

Емили,
благодаря, че попита. Малката по-тежко я кара варицелата изглежда. С обривите е много дисциплинирана, изобщо не ги докосва, а аз мислех, че това ще ни е най-големият проблем. Но има 7-ми ден температура и се притесних. Док каза, че засега е ОК, да видим. Покрай боледуването й никак не ми е коледно. Даже подаръци не съм купила. Щях да правя сладки, и тях зарязах. И едни пътувания бяхме замислили, ще видим дали изобщо някъде ще отидем. Но спирам да се оплаквам, само да сме здрави:)

Зайке,
супер. Виена на мен много ми харесва, била съм само веднъж, но предполагам е прекрасен град за отглеждане на деца. Успех и да не забравиш да пишеш оттам Wink

# 654
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
Мохита голямо гуш за Ди  Hug
Зая радвам се за вас  Hug
Елч къде си мила?

Нели обича книжки,но тези които са с повече картинки и с няколко изречения на страница,ако чета дълго губи интерес.Виж обаче много обича да и разказваме приказки,и като започне да задава въпроси може цял ден да откараме с една приказка  Mr. Green И в този ред на мисли-баща и разказва приказката за Червената шапчица,стигнали са до момента в който ще се разпорва корема на вълка и Нели:
-Ми сега ще има ли кюв/кръв/
Ние с баща и така  Shocked ,и той и отговаря
-Ами малко
а тя:
-Оле ми сега кой ще го намаже с киемче/кремче/

# 655
  • sofia
Хей, умря ни темата. Кажете какви подаръци сте предвидили за малки и големи?
Къде ще сте по празниците?

# 656
емили, и дара пак се закучи с яденето. напоследък само сладки неща яде, защото покрай празниците все някой нещо й носеше и се зарихме с бонбони и шоколади. сега съм наложила вето. не може да не се яде нищо друго! и дара като сами един ден обича нещо, на следващия не ще да го погледне Rolling Eyes примерно последния месец ядеше почти само риба, онзи ден не пожела дори да я опита.

какче, страхотна новина! крайно време беше да си имаме нова бременна в нашата групичка! Laughing
кога юни се чака? не може ли да е в края на май? Mr. Green

мохита, и дара не се подчинява на никого. кажеш ли "не", изобщо обостриш ли тона всичко се прави напук и завършва с караници, наказваници, истерия...и резултат 0, защото същото нешо продължава да се прави. тъй като отдавна установих това започнах да действам с добро (и без това е по-близко до характера ми и до това, което искам да възпитам в нея) - обяснявам защо не трябва да се прави по възможно най-атрактивен за 3-годишно дете начин и ако е нужно й предлагам алтернатива. имам приятелка завършила психология, която потвърди, че на този етап напукизмът е толкова засилен, че караниците са безпредметни.

зайка, пожелавам ви да ви понесе виената и да не обръщате внимание на киселите виенчани! Simple Smile))

люба, умря темата, защото ме няма да ви залея с писмената си логорея Laughing Laughing Laughing

аз се загубих, защото много емоционална седмица изкарах. във вторник най-близката ми приятелка ме сюрпризира с новината, че заминават с мъжа й за година и половина за САЩ и аз голям рев му изревах. хем знам, че е хубава новина, ама пуст егоизъм - много ще ми липсват!
после баба ми беше тук и с нея емоции.
след това пък реших да правя парти изненада на мм. и понеже хич ме няма в лъжите голяяямо напрежение падна да не се издам. пък и да организирам цялата случка де. то не било лесно да се справяш сам Laughingважното е, че успехът беше голям и накрая на вечерта получихме и предложение, на което не можем да устоим за посрещането за нова година!
абе готина седмица беше! цели 4 дни не бях влизала в интернет, как оцеля без мен не знам Mr. Green

# 657
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
Аз съм на работа,голяма скука  ooooh! нещо не можах да си почина и наспя и съм Tired

Елч голямо мислене те мислих   Grinning /разбра ме нали/ това 4 дена да не те "видя",липсваш  Hug

Аз съм готова с подаръците-за Нели-кученце с каишка,което ходи и джафка,комплект кухненски прибори/че вече не мога да си намеря моите/сервиз за чай/много сладък,чак аз искам да пия в него/,една голяма кутия с пластелин от Джъмбо,дървени пъзели с по 4-5 елемента/много ги обича/,чадър и реших ,че е достатъчно/след две седмици ще я зарият с играчки за РД/ на каката големи слушалки за телефона,от тези където не им се вижда главата  ooooh! ,и няколко комплекта и пособия за рисуване и декориране-Квилинг,комплект за фокуси,мечтания химикал,всичко съм пакетирала поотделно.

И в продължение на приказката за Червена шапчица,този път разказана от Нели:
-И Червената шапчица тръгнала за баба ТИ,сложила в кошничката-питка,супа,салатка и ракийка  Joy

# 658
ахаха, тути, нелката ме убива с нейните коментари!
дара пък нарича баща си по име. има ли и други такива?

# 659
  • София
Привет, тези дни всичко е против мен - след като бях спряла Боян от ясла, за да остане здрав и да не си прецакаме празниците, мм донесе страшен вирус. Той беше 2 дена с над 40 градуса Т, зарази и мен. Нашите гледаха децата 1 вечер (за първи път), но на следващия ден казаха да си ги прибираме, че не издържат. Сега и те са с 40 градуса и повръщане. Направо ми идва да се гръмна - супер лошо ми е пореден ден и едвам успявам да се погрижа за тях.
И да не е само оплакване - подаръците - за Боян огромен камион от Марсел, който става на маса с инструменти, на кака му - кукла във фризьорски салон - има спрейове, машина за плитки и т.н., разни неща за рисуване и дрехи.
За приказките - Боян няма търпение да слуша дълги. Моите също се впечатляват от приказките от нашето детство - разпорени кореми, убийства и т.н. Вече цензурирам края. Харесват "Приказки по телефона" и на Доналд Бисет приказките - кратки, весели и без много насилие над животни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт