Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Прочетох Зеления път, ама нещо... Хареса ми, но е трудно да харесам нещо след Сейлъмс лот. Просто ми влезе под кожата тоя роман. За Кери имам добро предчувствие. Мисля тя да е следващата. И на филма се чудя.

Първо книгата, после филма, задължително. Мисля, че ти е вярно доброто предчувствие, инак.  Grinning

# 481
Оня ден гледах новата екранизация на "Кери". Доста е lame.

# 482
  • София
Прочетох Зеления път, ама нещо... Хареса ми, но е трудно да харесам нещо след Сейлъмс лот. Просто ми влезе под кожата тоя роман. За Кери имам добро предчувствие. Мисля тя да е следващата. И на филма се чудя.

Силве, я намери нещо по - така ...
Кери - като нямаш друго Кинговско за четене.

# 483
  • София
Оня ден гледах новата екранизация на "Кери". Доста е lame.

hahaha
Още не съм го гледала. Тия дни ще е. Ама отзивите всичките са, че е lame .

# 484
След вчерашно пренареждане в нас установих, че ми е изчезнала втората част на "То" (изданието от 1992 г.). Sad Ако случайно някой има 2 бройки в библиотеката си от нея... или е готов да я менка за друга книга, нека ми драсне ЛС. Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Аз я имам, но е в доста несимпатично състояние... ако не те притеснява...

# 486
Damn, аз я търся в добро състояние. Sad Ок, ще имам предвид и ако ударя на камък, ще ти драсна ЛС.

# 487
Да не те отчайвам, но това издание е с толкова гадно лепило, че ако успееш да откриеш добре запазено, ще е половин чудо.  Confused Моите и двете се разпаднаха буквално на страници, няколко пъти ги препрочитах лист по лист, насипно. Успех, обаче, дано си я намериш.

# 488
Аз моите ги пазех много е въпросната книга беше в кажи-речи отлично състояние, ама ето на - it's gone. Sad Зарекъл съм се повече да не си давам книгите.

# 489
Мда, и аз така, само на избрани, заслужили хора.

# 490
След "Mr. Mercedes", който ще се появи в САЩ през юни, Стивън Кинг ще ни зарадва с още един роман - Revival. Той ще излезе през ноември и изданието на Scribner с твърди корици ще бъде с обем 520 страници. Ето и описание на сюжета:

Цитат
From master storyteller Stephen King comes Revival, a spectacularly dark and riveting novel about addiction, religion, fanaticism, and what might exist on the other side of life.

In a small New England town more than half a century ago, a boy is playing with his new toy soldiers in the dirt in front of his house when a shadow falls over him. He looks up to see a striking man, the new minister, Jamie learns later, who with his beautiful wife, will transform the church and the town. The men and boys are a bit in love with Mrs. Jacobs; the women and girls, with the Reverend Jacobs — including Jamie’s sisters and mother. Then tragedy strikes, and this charismatic preacher curses God, and is banished from the shocked town.

Jamie has demons of his own. Wed to his guitar from age 13, he plays in bands across the country, running from his own family tragedies, losing one job after another when his addictions get the better of him. Decades later, sober and living a decent life, he and Reverend Charles Jacobs meet again in a pact beyond even the Devil’s devising, and the many terrifying meanings of Revival are revealed.

King imbues this spectacularly rich and dark novel with everything he knows about music, addiction, and religious fanaticism, and every nightmare we ever had about death. This is a masterpiece from King, in the great American tradition of Frank Norris, Nathaniel Hawthorne, and Edgar Allan Poe.

# 491
О, звучи добре, добре.

Аз си хванах Сейлъмс Лот, отдавна не си я бях препрочитала. Епизодът с бебето на Мадугълови бие по точки всичко, което се случва в Гробището.  Confused

# 492
Аз си хванах Сейлъмс Лот, отдавна не си я бях препрочитала. Епизодът с бебето на Мадугълови бие по точки всичко, което се случва в Гробището.  Confused

Може ли да съм я чела поне 3 пъти тази книга и да не мога да се сетя за какво говориш  Embarassed  ooooh!

# 493
 hahaha Първо са Макдугълови, пропуснала съм буква, второ:

Скрит текст:
Майката го биеше бебето, накрая първото младо вампирче му видя сметката и описанието на сцената беше разкъртващо просто.  Confused

# 494
Аз си хванах Сейлъмс Лот, отдавна не си я бях препрочитала. Епизодът с бебето на Мадугълови бие по точки всичко, което се случва в Гробището.  Confused

Може ли да съм я чела поне 3 пъти тази книга и да не мога да се сетя за какво говориш  Embarassed  ooooh!
Аз само веднъж съм я чела, но и мен ме беше срам да го призная  Blush
Приключих Joyland - много ми хареса, обичам сантименталния полъх към един отминал, по-спокоен свят, въпреки че темата за "екстрасенсът", помагащ при залавяне на убиец, не е особено нова.

Общи условия

Активация на акаунт