Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 365
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Мерси Кали, че всеки път се отзоваваш на питанията ми   bouquet

# 466
  • Den Haag
Започнах:

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:54 от diana lobodova

# 467
Марстъновият дом се свежда? Нов превод?  Thinking

# 468
  • София
Марстъновият дом се свежда? Нов превод?  Thinking

Ъ?

# 469
Ми чудя се дали не е нов преводът на Сейлъмс с тоя свеждащ се Марстънов дом, но може да си е просто (куцо) рекламно изречение.  Mr. Green

# 470
  • София
Според мен е куцо рекламно изречение  Crossing Arms !
Тя и самата корица няма нищо общо с книгата, ама ще зариби фенове на здрачове, изгреви и мъгли.
Ще си мислят, че е още една вампирска лИбовна история, а то какво е всъщност  Twisted Evil hahaha !

# 471
  • Den Haag
Смених корицата, ами аз първо на първата попаднах в Goodreads и не знаех, че не отговаря на книгата  Rolling Eyes.

# 472
  • София
Ама то, за да има такава корица, сигурно е имало и такова издание... знае ли човек  newsm78 ?
Зачудихме се.

# 473
  • София
И аз да благодаря на Kally May за препоръчания списък, че и аз съм на Кингска вълна, и не ме пуска. След "22/11/63" и "Дългата разходка", с голямо удоволствие прочетох и "Джойленд".  Heart Eyes И ми се чете още Кинг.  Grinning

И съответно от списъка ме привлече "Огън" ("Под купола" не знам защо не ме дърпа в момента, "Живата факла" и "Сблъсък" съм ги чела) и май вече ми идва момента за поредицата 'Тъмната кула" (кажете, много ли е страшна, м???).

# 474
  • София
Пете, "Тъмната кула" е истинско приключение  Heart Eyes . Има си страшни моменти, има и смешни, и тъжни и много човешки - цяла палитра, огромно въображение, уникални герои, страхотно изживяване. Прекрасна е! Чак ти завиждам, че ще я четеш за първи път.
Прочела си достатъчно от творчеството на Кинг, така че не се колебай за Кулата.

# 475
Пете, "Тъмната кула" е истинско приключение  Heart Eyes . Има си страшни моменти, има и смешни, и тъжни и много човешки - цяла палитра, огромно въображение, уникални герои, страхотно изживяване. Прекрасна е! Чак ти завиждам, че ще я четеш за първи път.
Прочела си достатъчно от творчеството на Кинг, така че не се колебай за Кулата.

Кали, много хубаво си описала Тъмната кула. Аз започнах да я препрочитам, но ми е почти като за първи път, че я четох преди 5-6 г. и ми се губят подробности....
Само знам, че много ревах на нея и мъжът ми каза, че ще ми забрани да чета Кинг..... Crazy

# 476
Смених корицата, ами аз първо на първата попаднах в Goodreads и не знаех, че не отговаря на книгата  Rolling Eyes.

Не, тя си отговаря, просто дизайнът, според Кали пък и според мен, е малко подвеждащ.  Hug

Замълчете с тая Кула, не мога да стигна до нея! ooooh!

# 477
Прочетох Зеления път, ама нещо... Хареса ми, но е трудно да харесам нещо след Сейлъмс лот. Просто ми влезе под кожата тоя роман. За Кери имам добро предчувствие. Мисля тя да е следващата. И на филма се чудя.

# 478
  • София
Прочетох Зеления път, ама нещо... Хареса ми, но е трудно да харесам нещо след Сейлъмс лот.
Аз я препрочитах по Коледа. Ами всеки път рева значииии  Cry Хем обикновено съм дебелокожо и рядко нещо ме разчувства. А и филмът е от любимите ми и ми става още по-тъжно, че Майкъл Дънкан (перфектният Джон Кофи от представите ми) почина.
И сега да ви се оплача - не ми върви "Момчешки живот". Не е от автора, а от качеството на книгата. От Изток-Запад направо се подиграват с читателите  ooooh! Която и книга да съм си купила тяхна през изминалата година, все е била на долнопробна хартия, осеяна с грешки и други дразнещи неща. "Момчешки живот" пък е отпечатана лекинко накриво. Не направо по диагонал на страницата, но достатъчно да дразни. А цените им са доста високи. Това ми беше последната покупка от тях. Вече техните автори ще ги свалям от тракерите пък  Crossing Arms

# 479
  • София
Иве, точно вчера коментирахме със съфорумки нещата, които казваш за "Изток-Запад". Оливането им с цените  ooooh!, а качество - ТЦ  Crossing Arms !
Единственият компромис, който смятам да направя с тяхна книга, е "Ужас" на Дан Симънс.
А ако излезне бързичко в ел.вариант, въобще няма да им дам 30-те лева  Naughty Crossing Arms !

Общи условия

Активация на акаунт