Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 369
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Ай, благодаря!  Hug Mr. Green

# 451
# 452
Аууу, супер картинки deadface, благодаря  Hug

Как ми се чете Кинг  Tired - ама като всичко съм изчела по не знам колко пъти, а Джойленд си я пазя за лятото, че ми е в БГ.

# 453
  • Linz
Запис.
Щях да гласувам в анкетата, ако беше включен Джон Смит от "Мъртвата зона".

# 454
Сам, прочети нещо друго за разнообразие и после Кинг. Аз така процедирам.  Laughing И вляза ли веднъж в Кинг-вълна, няма спиране направо.

# 455
Сам, прочети нещо друго за разнообразие и после Кинг. Аз така процедирам.  Laughing И вляза ли веднъж в Кинг-вълна, няма спиране направо.

Ама аз лятото препрочетох около 5 негови книги, после дойдох в Норвегия и от тогава нищо - суша. Чета други. Четох Джон Сол и не ме изкефи много. И просто в момента пак ме е хванала абстиненцията по Кинг.

# 456
  • София
Самче, просто си прочети нещо любимо и тва е, защо да се мъчиш?

Джойленд е прекрасна. Наподобява ми Огън, но повече ми хареса.

# 457
Самче, просто си прочети нещо любимо и тва е, защо да се мъчиш?

Искам втора част на ТО, дали я има в Читанка? Отивам да проверявам Simple Smile
...като каза любимо, защото лятото препрочетох само първа.

# 458
Ооо, ми значи нямаш проблем, хващай.  Grinning

# 459
http://pleiadbooks.com/books/13-/108-

Плеяда преиздават сборника на Кинг "Skeleton Crew", който преди това бяха раздробили на "Маймуната" и "Мъглата"

# 460
Само да се похваля, че си взех

с твърди корици

# 461
Ooooo, браво - да ти е Честита  Hug

Искам и аз Crossing Arms

# 462
  • София
А аз от домашна работа не смогвам да отида да си я купя, ако ще и с меки корици да е.
В един "Ориндж" искаха да ми пробутат последна бройка със смачкани страници, уж отстъпка да ми направели  ooooh! . Ми не щА! Искам като ще давам 30лв. да имам хубава книга пък  Crossing Arms !

# 463
Моляяя помогнетеееее  Praynig Praynig Скоро завърших "Зеленият път" която ми харесаааа ужасно много и искам друга подобна книга на Кинг(  да не е много страшна)... Идеи?  newsm78

# 464
  • София
"22/11/63", "Джойленд", "Под купола", "Огън", "Живата факла" (другото заглавие е "Подпалвачката"), "Сблъсък", поредицата "Тъмната кула" (но там с едно наум, че има доста изненади  Wink ).

Общи условия

Активация на акаунт