Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Следващият роман на Стивън Кинг - "Mr. Mercedes" - ще излезе в Щатите на 3 юни 2014 ...
smile3508
deadface  Hug

# 256
  • София

Как да не го обичаме този човек?!

# 257
# 258
  • София
Обични мои, хайде да подкрепим в тазгодишните номинации за "Банда на годината" една съседна тема, в която не пишете всички, но е сходна на нашата и всички там са много готини.
Става въпрос за У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И .
Който иска, нека да даде своя глас ето ТУК .
Благодаря ви  Hug !

# 259
Дадох, дадох, давайте да даваме!

# 260
Поведохме даже  Party

# 261
Хайде и аз гласувах. Не пиша в темата, но пък ви чета.  Laughing

# 262
  • На погрешната планета
Гласувах и аз Peace. Преди пишех и в онази тема, но напоследък имам все по-малко време.

# 263
Гласувах естествено Simple Smile

# 264
# 265
  • Den Haag
Започнах : Grinning

Започвам да чета книгите на Кинг от първата му книга, като между всяка ще чета нещо различно, за да не ми дойде в повече  Laughing. Чела съм няколко негови книги, но мисля и тях да препрочета, като им дойде реда  Peace.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 14:52 от diana lobodova

# 266
  • София
Давай, ДианаGrinning И споделяй след всяка, ще е интересно!

# 267
Започнах : Grinning

Започвам да чета книгите на Кинг от първата му книга, като между всяка ще чета нещо различно, за да не ми дойде в повече  Laughing. Чела съм няколко негови книги, но мисля и тях да препрочета, като им дойде реда  Peace.

Еййййййй,ама ти точно като мене си решила, макар че в моя случай, повечето ще са препрочит!  Mr. Green
Аз в момента завършвам Кери (препрочит), а след нея ще почна "Играта на Ендър". След нея пък следва "Сейлъмс Лот" (пак препрочит).

# 268
  • Den Haag
.♥.Петя.♥. задължително ще споделя мнението си за книгите  Grinning
Kingfan приятно четене  Peace

# 269
  • София
Deadface, в съседна тема обсъждаме "Сянката на вятъра" на Сафон. Моля те да хвърлиш малко светлина по възникнал въпрос:

Като отворих линка към Goodreads ми се струва, че истината дали три- или тетра- логия, е някъде по средата. Защото първата книга, която разбирам, че не е издадена в България, е номерирана №0,5 "The Rose of Fire", а след това са №1 "Сянката на вятъра", №2 "Играта на ангела" и №3 "Затворникът на Рая".
А и вижте датите на издаване:
№0,5 - June 26th 2012,
№1 - January 25th 2005
№2 - June 16th 2009
№3 - July 10th 2012
През 2012, само с месец разлика, са излезнали третата част и тази №0,5, което ме навежда на мисълта, че тя не е хронологично свързана с другите три книги, но касае тяхната история и свят.
Знам кой ще ми каже със сигурност как е точно и отивам да му пиша  Flutter .

И както виждаш, на теб пиша  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт