Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Весело посрещане на Новата година, приятели!  Hug Hug Hug
Радвам се, че ви открих и познавам, па макар и виртуално.

# 421
  • София
Весело посрещане на Новата година, обични мои приятели в най-любимата ми тема тук  Hug !
Да сте живи и здрави, вие и семействата ви! 2014-та да ви донесе само радост, успехи и щастие!
И "Dr. Sleep" да излезне по-рано от очакваното, както и поне още 2-3 книги на Кинг!
Прегръщам ви всички !

# 422
Весело посрещане и от мен Simple Smile

# 423
  • На погрешната планета
Честита Нова Година на всички! Пожелавам ви да бъде мирна, много щастлива и благодатна  bouquet!

Аз също съм от тези, които не помнят какво са чели през годината ooooh!, та от тази година ще си запивам Laughing. Започвам годината с първия том на "Кървавите книги". Преди време бях писала, че още първия разказ ми докара ужасен кошмар и доста месеци си стоеше на рафта и ме гледаше, но не смеех да я отворя отново Mr. Green. Сега я започнах, пък като я приключа ще преценя дали да купувам и другите части или е много "хард" за мен....

# 424
# 425
  • София
Леле, Дедфейс, готина картинка  Peace

ЧНГ и от мен  Hug

# 426
  • София
ЧНГ и от мен  Simple Smile
Желая ви здраве, щастие и успешни литературни находки! Аз изпратих годината с "Кървави книги" и започвам новата с "Момчешки живот" Дано да е добър старт.
Минете и през съседната тема за гласуване за книга на 2013-та да подкрепите батко ни Стиви.

# 427
ЧНГ и от мен  Simple Smile
Желая ви здраве, щастие и успешни литературни находки! Аз изпратих годината с "Кървави книги" и започвам новата с "Момчешки живот" Дано да е добър старт.

Ще е! И аз започнах с нея и вече съм очарована.

# 428
Ще се запиша в темата, защото наскоро преоткрих Кинг. В ученическите си години се бях запалила по него, но някъде там си остана. Дори не си спомням какво точно съм чела. Имам още доста да наваксам. Можете спокойно да ми завидите, че ще чета култови заглавия за пръв път Mr. GreenСкоро четох  "Проклятието" "Очите на дракона", "Сейлъмс Лот", "Понякога те се завръщат". Сега завършвам "Гробище за домашни любимци". И на пук на масовата възхвала към тази книга - на мен  не ми хареса. От изброените най ме докосна "Сейлъмс Лот". Работата ми е свързана с книги и това, че са толкова много още повече ме обърква коя да захвана. Но се убедих, че всеки го изживява различно.

# 429
  • София
Можете спокойно да ми завидите, че ще чета култови заглавия за пръв път Mr. Green

Направо си ти завидях  hahaha !
Добре дошла при нас Hug  welcome !

Но се убедих, че всеки го изживява различно.

Това е абсолютно вярно  Peace !
Точно както ти не си харесала "Гробището", така аз не харесах "Сблъсък", въпреки че за много хора тя е много силна и хубава книга.
И както гласи един цитат от първата ни страничка: "Кинг не се чете, той се преживява!"

# 430
  • София
Минете и през съседната тема за гласуване за книга на 2013-та да подкрепите батко ни Стиви.

Я да побутна малко призива!

Гласуване за книга на 2013 година

Засега 11/22/63 води, което ме радва изключително много. Искрено се надявам именно тя да спечели, защото е великолепна, въпреки сериозната конкуренция от другите заглавия. Пък и лично  според мен е по-добра от "На изток от рая"  Naughty  Crossing Arms!

# 431
  • София
Мен направо ме е страх да се изкажа в другата тема, че не харесвам "На изток от рая" и изобщо Стайнбек. По-скучно ми е било единствено да чета Вазов по задължение в училище. Ама като си призная нещо такова да не вземете да ме помислите за недостатъчно възвишена  Rolling Eyes

# 432
  • София
Иве, ако ти си недостатъчно възвишена, то и аз съм от твоя отбор. "На изток от рая" съм я започвала хиляда и сто пъти, и съм я зарязвала още толкова. След като най-накрая се насилих да я прочетох преди години, никак не си промених мнението, че за мен тя е скучна книга. Да, има идея, не оспорвам и мъдростта й, но си остава скучна и това си е  Crossing Arms !
Затова ще ми е много гадно ако тя спечели, вместо 11/22/63 - просто двете книги нямат база за сравнение.

# 433
Ах, аз харесвам и двете книги  Laughing
Нооо първия ми глас отиде естествено за Кинг, а втория за Песента  Peace

# 434
Дадох своя глас за Кинг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт