Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
А някой знае ли, кога умира Мустафа,дали ще е в следващата серия?  Ако стане така, много жалко! И ае отказвам от аериала, много ще ми дойде след смяната на акторите и това..

# 106
Според ен има още серии до края на Мустафа,доста.

# 107
  • Plovdiv, Bulgaria
Колко бързо сте избягали напред,нова тема,че и 8 страничка.Аз все още не съм гледала серията.Ще изчакам ,разбира се,колкото трябва ще чакам.Това е толкова труд,благодаря ви ,момичета.Искам да ви подаря най-хубавата роза,но като съм си компютърно неграмотничка,оставам си само с желанието. Flowers Rose

# 108
Благодаря на всички ,който полагаха и полагат труд за да ни доставят удоволствие.
И на стари и на нови.
Аз нямам никакви претенции за качеството на картината,превода ми е достатъчно.

# 109
А някой знае ли, кога умира Мустафа,дали ще е в следващата серия?  Ако стане така, много жалко! И ае отказвам от аериала, много ще ми дойде след смяната на акторите и това..
Едва ли е ще е в следващата серия още не са показали Мюхриниса, а и го убиват по заповед на баща му, не по пряката заповед на Хюррем.. има още време Simple Smile

# 110
Едва ли е ще е в следващата серия още не са показали Мюхриниса, а и го убиват по заповед на баща му, не по пряката заповед на Хюррем.. има още време Simple Smile
Така е.Хюрем не издава пряка заповед, тя подпомага да се издаде такава.  Wink

# 111
Добро утро !Сряда е , всички сме в очакване на нов епизод !

# 112
  • в дълбоката Прованс
Някъде бях чела,не си  спомням къде,кой кога умира:
113 серия - Мустафа,120 - Афифе,127 - Сюмбюл,132 - Хюррем,140 - Рустем паша,150 Сюлейман
Може сега сценаристите да променят нещо.Това излезе като информация миналият сезон.

# 113
Едва ли е ще е в следващата серия още не са показали Мюхриниса,
Кой е това? Простете,ако вече е обсъждано!

# 114
Едва ли е ще е в следващата серия още не са показали Мюхриниса,
Кой е това? Простете,ако вече е обсъждано!

Дъщерята на Барбароса, тя ще е новата любима на принца, доколкото разбрах от коментарите актрисата, която играеше Румейса е напуснала сериала.

# 115
Първоначално сериите щяха да са 150 ,но продуцентите решиха да ги намалят и се говори че 4ти сезон ще е 30 серии. Peace

# 116
Първоначално сериите щяха да са 150 ,но продуцентите решиха да ги намалят и се говори че 4ти сезон ще е 30 серии. Peace

Тренди  newsm10

# 117
# 118
  • Ruse, Bulgaria

# 119

Общи условия

Активация на акаунт