Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 202
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
# 121
И аз не издържах и реших да скокна за малко от балкона!
Момичета-пишещи,превеждащи,коментиращи,майтапещи се, ядосващи се и т.н, т.е. всички страхотни и великолепни съфорумки,
ПРЕКРАСНИ СТЕ!  bouquet
Много рядко пиша,но не съм пропуснала нищо от уникалния ни филм и следя нон стоп темата.Толкова се разтоварвам и в същото време се зареждам,като ви чета.Мислено одобрявам или споря с някои от вас,но май не съм много по писането.
Днес реших да се включа в отбора,подкрепящ новия екип за превод, за да им изкажа поздравленията и благодарностите си и да им пожелая кураж и успех!

# 122
# 123
И аз не издържах и реших да скокна за малко от балкона!
Момичета-пишещи,превеждащи,коментиращи,майтапещи се, ядосващи се и т.н, т.е. всички страхотни и великолепни съфорумки,
ПРЕКРАСНИ СТЕ!  bouquet
Много рядко пиша,но не съм пропуснала нищо от уникалния ни филм и следя нон стоп темата.Толкова се разтоварвам и в същото време се зареждам,като ви чета.Мислено одобрявам или споря с някои от вас,но май не съм много по писането.
Днес реших да се включа в отбора,подкрепящ новия екип за превод, за да им изкажа поздравленията и благодарностите си и да им пожелая кураж и успех!
Здравейте Великолепни,
Аз и darkroze официално сме поели ангажимента за сериите напред... Благодарим ви че ще чакате, понеже става много бавно а ние дефакто па 2 часа на ден можем да се чуем.... За щастие преводът е готов, за което всички ти благодарим Дарки Hug Hug Hug Hug Сега остава тайминга, което е най-трудното, бъдете все така великолепни и търпеливи... Обичам Ви!!!

# 124
Снимки на Небахат от новия и проект. linaaa3121, не се притеснявай. Само, който не е слагал субтитри не знае колко е трудоемко.

# 125
И едно страхотно видео за Хюррем и Нурбану

# 126
Здравейте, знае ли някой защо има разминаване в номерацията на сериите. Аз гледам повторенията по ТВ7 и по програма днес трябва да дават сезон 2 епизод 68, но т.като ме нямаше реших да го търся в нета. Под номер 68 обаче ми се показва епизод доста по-нататък в историята от това, което гледах вчера. Помагайте

# 127
Наде   bouquet Видях един твой много емоционално силен твой колаж на Халит ,който все още не си публикувала ,направо е разтъртсващ -изразяващ мъката в очите и болката в сърцето на нашия султан Халит !!!  bouquet
Синан Мустафов благодарности за снимките Peace
Дарки и Линаааа  bouquet  bouquet

# 128
# 129
Здравейте, знае ли някой защо има разминаване в номерацията на сериите. Аз гледам повторенията по ТВ7 и по програма днес трябва да дават сезон 2 епизод 68, но т.като ме нямаше реших да го търся в нета. Под номер 68 обаче ми се показва епизод доста по-нататък в историята от това, което гледах вчера. Помагайте
  Joy Номерацията на епизодите на български и турски е различна!
 Нашите от 1 оригинален епизод правят 2 ,че даже и 3 епизода!

# 130
Ани,наистина клипа е великолепен.
Адмирации за дамата ,която го е направила.
Благодаря ти ,че го сподели!.

# 131
Тренди,то нашия султан с прекрасната си игра дава много
материал за хубави колажи.

.

# 132
  • Пловдив
Момичета сложете някои читав линк за гледане моля ви

# 133
  • на кой му пука, майна
Момичета сложете някои читав линк за гледане моля ви

При мен тук върви перфектно, за сега: