Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 078
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Наложницата бременна  Shocked
Честито

# 571
Тио,за Матракчъ  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001
За красивата дама с почерк "цвят лилав"
аз винаги готова съм да радвам с нов колаж!
Випчееее Матрака участва в тази серия... Hug ,надявам се да си изплакнала очи ! Heart Eyes Hug

# 572
Lililms  благодаря за красивия букет! Hug Heart Eyes bowuu  bouquet

Момичета прекрасни сте!

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 05:36 от trendafilka

# 573
     Искам да ви съобщя, че аз спирам работа по филма.
     Много благодаря на дарк за труда, които полага, преводите и са страхотни!
     Аз не еднократно споменах, че трябва още някой да се включи в правенето на субтитри, но такъв човек така и не се появи.
     Най-главната причина обаче е липсващият интерес към нашата съвместна работа с дарк. Аз отделям цялото свободно време, което имам, макар и то да не е много, но виждам че хората не се интересуват  от нашите клипове. Не зная каква е причината - дали вече са изгледали филма, дали разделянето му на части, дали това, че не е пуснат с магнитен линк... така и не разбрах причината. Ние правихме превод от руски на български език, за това няма как да сме бързи със сериите.
     Както и да е, пожелавам ви приятно гледане на следващите епизоди!

# 574
  • София
BaMbIto, моля не се отказвай!!
Сигурна съм че всеки оценява труда ви!!! Едно голямо благодаря и от мен на всички вас /няма да изреждам имена че току виж пропусна някой  Crazy/, които ни помагате да се насладим на този страхотен сериал!!!! Независимо дали е превод, субтитри, колажи, снимки и т.н И настроение в темата   bouquet

аз лично още доглеждам старите серии и чакам да се посъберат новите серии 

# 575
Нова снимка на Мерием  Peace

BaMbIto Hug
Изказвам благодарностите си ,за свършеното от Вас двете и желанието да помогнете на толкова много хора  bouquet
Не мисля ,че няма интерес към преводите ви ,много от съфорумците писаха за това ,но трябва да призная ,че слагането на субове не е лека работа ,ангажира много от свободното време.Аз никога не съм слагала субове и не зная дали бих се справила  newsm78
Що се отнася за бързината  ,хората интересуващи се от филма биха изчакали...
Преводите на Дарки са отлични ,двете се очертахте като най-добрия екип за 4ти сезон.
И един въпрос ,ако се намери някой който би помогнал с качване на субовете бихте ли продължили?
Ще помоля и Ани да сложи анкета-въпрос в темата -"Бихте ли гледали филма в превод на Дарки и Анелия ?"
Още веднъж благодаря , за свършеното !  bouquet  bouquet

# 576
BaMbIto Hug  bouquet Дарки Hug  bouquet
Благодаря ви за труда Peace работата ви е перфектна Peace
аз не съм гледала изобщо нито една серия от 4 сезон - изчаквам вас- да направите цели 104 105 и 106 и да ги гледам наведнъж, а после следващите Thinking

Погледнах отделни части на друг екип в бокса от любопитство , да видя качеството на работа- вие сте най- добрите Peace всяко начало е трудно, а екипа е малочислен Praynig ако се намерят помощници ще продължите ли newsm78
уважавам решението ви ,каквото и да е то, но интерес  определено има Peace

# 577

Даpки, защо не те кpъстим Голди??? Hug Hug Hug

Бамби, Даpки - благодаpя за чудесния пpевод на 105 и 106 еп. - и аз гледам само тях!  bouquet  bouquet

# 578
аз не съм гледала изобщо нито една серия от 4 сезон - изчаквам вас- да направите цели 104 105 и 106 и да ги гледам наведнъж, а после следващите Thinking

Погледнах отделни части на друг екип в бокса от любопитство , да видя качеството на работа- вие сте най- добрите Peace всяко начало е трудно, а екипа е малочислен Praynig ако се намерят помощници ще продължите ли newsm78
уважавам решението ви ,каквото и да е то, но интерес  определено има Peace

Присъединявам се с две ръце! И аз не съм гледала нито една серия от новият сезон, просто изчаквам търпеливо целите серии от вас. Благодаря ви BaMbIto и Дарки   bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Аз също смятам, че вашата работа е най-добрата Hug
Ценя огромният ви труд и ... BaMbIto, именно затова аз лично не съм питала кога ще излезе преведената от вас серия за да не ви притеснявам и да не досаждам, но това не означава че не се интересувам. Още веднъж Благодаря ви newsm51 newsm51

# 579
  • София
От 104 серия съм гледала само началото, 105 гледах онлайн без превод, а 106 само съм чела. Имам представа от новите серии само от превода в ефир тук и съм мяркала по едно око ей така докато чакам вас с Дарки. Половината неща не знам защо се случват, защото не съм гледала. Моля ви, не се отказвайте. Аз се примирих, че ще си ви чакам, та дори да свърши филма. И без това ми е по-лесно като знам макво ще стане, а детайлите гледам след това.

Наложницата бременна! Ще почина. Ама наистина ли Хюрем реши да я изпраща? Божеее...кой филм гледам Sad

# 580
# 581
Мили мои най-великолепни момичета! Благодаря ви за удоволствието, с което отварям темата. Заслугата е само ваша! А за преведените серии - търпеливо и кротко си чакам с огромна признателност!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И защо си мисля, че ако Хю беше Мерием - никога друга нямаше да влезе при султана!! newsm78  Naughty Joy Joy Joy А сега: "Бабо, кажи на чичо да не ми дърпа плитките!"... hahaha

Трени, кръв ми капе от сърцето като го гледам... Hug Heart Eyes

# 582
Аз изразих вече моето мнение,че чакам търпеливо и без претенции превода на нашия екип.
Гледам само това ,което се публикува в темата и благодаря от цялото си сърце за огромния труд ,с който се заеха.Много съм доволна от направеното до сега. smile3501
Благодаря на Дарки и Тренди за подсказките по време на серияла  love001
July82  bouquetКолко сладка е Мерием особено в началото на серияла.

# 583

И аз съм по същият начин - не съм гледала нито един епизод от новия сезон, чакам си вашия превод. Много благодаря за усилията, които полагате   bouquet Ако има анкета аз определено ще съм ЗА вашите преводи  Peace

# 584
  • София
На мен ми е такава каша в главата, че не знам дори кой епизод е бил снощи. Удоволствието да гледаш сериала с отлично качество и добри субтитри е незаманимо. Аз ще ви чакам докогато трябва. Не ме интересува, че може да минв много време. Моля ви, не се отказвайте.  bouquet  bouquet И без това Мерием я няма вече, промениха се много неща и все такива които не ми харесват. Не го правете и вие. Моля ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт