Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Що се отнася да решението на сценаристите ,че Хюрем вече щом
е влезла в критична възраст не може да прави любов, 12 год по-големия
 султан може ,е глупост ,която не подлежи на коментар.Но те вкараха такава актриса
 на мястото на Хюрем,че ще е неприятно да ги гледаш,но можеха да маркират
халвет ,какъвто беше и този с младата наложница. А появата на "чичо"е направо смях.
Исторически не се знае за деца на султана след Хюрем,така че или ще трябва да пометне или ще иде в морето.

# 586
Добре,че е султана, та да подържа огъня

.

.

# 587

RAYTING 9/10/2013
No 1 MUHTESEM YUZYIL
TOTAL : 23,52%
A/B : 32,33%

# 588
     Искам да ви съобщя, че аз спирам работа по филма.
     Много благодаря на дарк за труда, които полага, преводите и са страхотни!
     Аз не еднократно споменах, че трябва още някой да се включи в правенето на субтитри, но такъв човек така и не се появи.
     Най-главната причина обаче е липсващият интерес към нашата съвместна работа с дарк. Аз отделям цялото свободно време, което имам, макар и то да не е много, но виждам че хората не се интересуват  от нашите клипове. Не зная каква е причината - дали вече са изгледали филма, дали разделянето му на части, дали това, че не е пуснат с магнитен линк... така и не разбрах причината. Ние правихме превод от руски на български език, за това няма как да сме бързи със сериите.
     Както и да е, пожелавам ви приятно гледане на следващите епизоди!

Не че нещо,но вашите преводи бяха най-читави.Аз похвалих веднъж след първото пускане и питане дали става.Защо не се обедините  Анелия .Така ще стане още по-бързо.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 00:14 от Тани`

# 589
Аз стоя и си чакам преводите на Дарки   love001 и Бамби   love001 и сега чета,че Бамби се отказва,ама ние си чакаме вашия превод.. newsm51 newsm51 newsm51

# 590
# 591
  • Пловдив
Тио благодаря за розата все ще намериш с какво да ме зарадваш:)Момичета ...обичам ви

# 592
  • Plovdiv, Bulgaria
Както писах още миналия месец,и аз съм от тези,които чакат и които ще изчакат, колкото е необходимо,превода.Дори не съм гледала  и 104 епизод.Разбира се,това е огромен труд за момичетата,които се занимават с това.Мисля,че няма някой,който да не ви е много благодарен за времето,което отделяте от задълженията и почивката си,за да ни направите щастливи.Ако,все пак решите,че нямате възможност да продължите,ще ви разберем.Но,моля ви,само  не казвайте,че сме незаинтересовани от превода,защото това не  е  така.Май от радостите от сериала остана само удоволствието от хубав превод,поне както чета от коментариите. Flowers Rose Flowers Rose

# 593
  • Мюнхен

Благодаря много!   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета аз не коментирам защото нищо още не съм гледала. Още не мога да се настроя за новата Хюрем.
Благодаря много на всички, които се занимават с превода. Аз съм търпелива и мога да чакам.  Hug Hug Hug Hug

# 594
Аз също търпеливо чакам епизодите от новия сезон с хубаво качество и добър превод Simple Smile Не се отказвайте!  Peace Peace

# 595
Мили момичета, не се отказвайте от превода, интерес определено има! Аз лично не съм гледала нито една серия от новия сезон, защото ги чакам търпеливо с грамотен превод и добро качество на видеото! Трудът ви няма да остане недооценен!   bouquet

# 596
аз също не съм гледала нито една серия откакто смениха Хюрем... и като чета какво става в следващите серии, комай няма и да гледам повече. Чакам някой да започне превода на Фатих и ще насоча вниманието си натам.... незнам откъде го вадят този висок рейтинг.... няма как да е имало друга жена след Хюрем, защото султана е женен.... тя му е съпруга, не му е наложница.... и даже да имаше друго дете, все някъде щеше да пише. Направо язък и за султана  #Cussing out

# 597
Наде за последните колажи  bouquet Hug
Дарки за теб винаги   bouquet Hug

Я да видя какво правите? Синан е на балконУ ,значи чакаме фрагманО ,другите чакат ...хммм аз да пусна малко майтапче ...с което ви пожелавам приятна петъчна вечер и повече усмивки:

Внимание !Обърнете внимание на медала,получен от най-престижната орагнизация по кулинария и актьорско майсторство "Тио-Тренд" ...аааа сега де!

Обичате ли яйца? Еееее да ,но проверявайте дали са пресни ,че може и да са от15-16 век....

# 598
Тио,ама какъв сладък си го направила Шекерчо с тези шарени дрешки,просто ми идва
да го гушна,но  ме е   страх от теб

# 599
Тио,ама какъв сладък си го направила Шекерчо с тези шарени дрешки,просто ми идва
да го гушна,но  ме е   страх от теб

Наде не се страхувай, аз съм като онзи лаф "Страх в очите ,а на тахометъра 20" Joy Joy Joy
Иначе ние с мамата48 си го гушкаме ,ама нали не сме пинтии разрешаваме и на теб-матрЯл бол  Wink

Общи условия

Активация на акаунт