Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Турското кино губи наистина един чудесен,талантлив  актьор.
ПОКЛОН!

.

# 197
Привет !
Показвам ви домашния любимец на Хасекито ... Joy

А тук ви представям сцената разиграла се между мamata48  ,моя милост и наш Шекеро. ooooh!
И да питам забелязахте ли липсата на Мерджан ? Аз ще в 104 епизод не го мернах ,но не писах исках да съм сигурна...лелеееее горкия сигурно е запрашил при неговата султанка... Crossing Arms Thinking
Тио,много ми хареса хасеки с домашния любимец

# 198
# 199
Здравейте, момичета.
Първо бих искала да благодаря на всички, които полагат усилия за превода на сериите.   bouquet
На второ място моля да ми посочите линк, през който да мога да тегля и гледам вече преведените серии в чужбина. Пробвах през линк-а на дата-бг.нет, но нещо не се получи.  Sad
Благодаря предварително!

# 200
linaaa3121-darkroze,огромно благодаря с трудната задача, с която сте се наели.
Ще чакаме търпеливо и лично аз нямам претенции за качество на картината.

# 201

Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini olan Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Timur Savcı, Burçin Terzioğlu, Tarık Akan, Cansu Dere, Ozan Güven, Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç gibi isimler ünlü sanatçının evine koştu.

# 202

И султана си има любимци ,Ето  храни си ги.

.

# 203

И султана си има любимци

Любимци- красиви като душата му Peace

# 204
# 205
На тази снимка много са хубави и двамата.

.

# 206
Usta sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz, 77 yaşında vefat etti

Cry Cry

Красе , съжалявам ,че по този тъжен повод те виждам  в темата,но ти благодаря лХаресвам го и ми е тъжно за него колкото и за Мерал .  Sad

# 207
http://www.sondakika.com/haber/haber-tuncel-kurtiz-hayatini-kaybetti-5113301/
Тъжна новина от днес - на 78 г. припаднал в дома си и издъхнал в болница големият актьор Тунджел Куртиз. На зрителите на "Великолепния век" подари яркия образ на кадията Ебу Сууд ефенди.

И в "Езел" Беше страхотен .......какъв глас !!!

# 208
Добре дошли и добре прописали на новите съфорумци ! Hug
Искам само да уточня ,че  само 3ти сезон беше преведен от Невин.Първи и втори сезон е дело на други преводачи Мистик,Ибрахим  и Завер ханъмките които положиха много усилия по превод и качване на субове.Пиша това ,защото наистина всички по-горе споменати заслужават нашите благодарности !  bouquet

Много справедливо - така е, но тези неща бързо се забравят - тоа е типично за човешката природа.
Разбира се, че трябва да се изкаже благодарност на всички превеждали досега сериала, и на тези, които ще продължат трудната  и безкористна задача.
Успех и лека работа ! Ние ще чакаме и ще се радваме на вашия труд  Hug

# 209

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мерджан си замина подир Ферхундето мирно и тихо. И си живеят двамцата по живо, по здраво.
Но Шекерчо...Мука, мука...Най-великолепният готвач! И то защо? Заради мафията! Какъв ли наркобос и главорез ще стане.  Mr. Green Малко го пердашихме, ама пак си го обичаме, нали?  Heart Eyes
Мир и светлина на душата на великолепния съдия / и вуйчо/.

Общи условия

Активация на акаунт