Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
# 241

Поклон пред паметта му. Голям актьор.

# 242
Здравейте на всички   bouquet
Искам да задам един въпрос : Защо Невин и Елена се отказаха да правят превод ?
Извинявам се , ако вече сте го коментирали , но не следя редовно темите.
Разбрах че се е сформирал друг екип , но май и там се заформят проблеми ....
Съжалявам , че ще бъда директна , но според мен само едната благодарност за труда на момичетата - не е достатъчна. Всички знаем , колко труд и лично време се влага за един превод.
Спомням си че под всеки преведен епизод , от Невин и Елена , имаше каре за благодарност и почерпка за едно кафе.Т.е., имаше номер на който да се пусне един смс, на цена 1.20лв.
Само че много малко потребители , почерпиха момичетата с кафе. Други просто решиха , че само ще бъдат консуматори.....Според мен , момичетата се разсърдиха , че труда им не се оценява- но това си е лично мое мнение.
Надявам се че Невин и Елена (ако желаят) , могат да се обединят с новия сформиран екип , и да гледаме преведени епизодите на този хубав сериал. Ако решат да преосмислят решението си , да не превеждат повече - нека заявят своите условия за труда си тук. И нека уважим тези условия!
Дано не съм обидила никого с коментара си .   bouquet

# 243

Поклон пред таланта , и човека!

# 244
За хората в чужбина слагам линк за трейлъра в дейлито  Peace
Великолепният Век 106 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

# 245
Здравейте на всички   bouquet
Искам да задам един въпрос : Защо Невин и Елена се отказаха да правят превод ?
Извинявам се , ако вече сте го коментирали , но не следя редовно темите.
Разбрах че се е сформирал друг екип , но май и там се заформят проблеми ....
Съжалявам , че ще бъда директна , но според мен само едната благодарност за труда на момичетата - не е достатъчна. Всички знаем , колко труд и лично време се влага за един превод.
Спомням си че под всеки преведен епизод , от Невин и Елена , имаше каре за благодарност и почерпка за едно кафе.Т.е., имаше номер на който да се пусне един смс, на цена 1.20лв.
Само че много малко потребители , почерпиха момичетата с кафе. Други просто решиха , че само ще бъдат консуматори.....Според мен , момичетата се разсърдиха , че труда им не се оценява- но това си е лично мое мнение.
Надявам се че Невин и Елена (ако желаят) , могат да се обединят с новия сформиран екип , и да гледаме преведени епизодите на този хубав сериал. Ако решат да преосмислят решението си , да не превеждат повече - нека заявят своите условия за труда си тук. И нека уважим тези условия!
Дано не съм обидила никого с коментара си .   bouquet

Горния пост е най-смисления от няколко страници насам. Освен плявата и пълненето на темата със снимки без текст и такива със оксиморони*, не се вижда нищо друго.
* "Бог да прости - мохамеданин!"

# 246
В Интернет пространството има много групи, форуми и теми за този сериал. Всеки намира своето място и се присъединява към съответната група. Затова призовавам тези, на които не им харесва тази тема, да си потърсят по-подходяща такава  Peace
Въпросът със заплащането на преводачески труд не се коментира тук, тъй като е в разрез с правилата на бг-мама. За повече информация може да ги прочетете.
Благодаря на всички, които се включват тук (било с коментар или със снимки)
   bouquet

# 247
Цитат
пълненето на темата със снимки без текст

Всеки по свой начин изразява почит към паметта на един велик актьор Peace

Истинските фенове ,които са част от темата, знаят тези снимки за какво се отнасят Crossing Arms

# 248
  • Пловдив
Според това което писа тук Невин ,Елена е много ангажирана и вече няма време да слага субтитри  И според мен въпроса не опира до пари а до свободно време защото всеки си има и семеини задължения и работа .Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......

# 249
В Интернет пространството има много групи, форуми и теми за този сериал. Всеки намира своето място и се присъединява към съответната група. Затова призовавам тези, на които не им харесва тази тема, да си потърсят по-подходяща такава  Peace
Въпросът със заплащането на преводачески труд не се коментира тук, тъй като е в разрез с правилата на бг-мама. За повече информация може да ги прочетете.
Благодаря на всички, които се включват тук (било с коментар или със снимки)
   bouquet

newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 250
Последни кадри с Tuncel  заснети от камера пред домът му Rolling Eyes

изчакайте клипа да се зареди- автоматично се превключва продължението му Peace

http://www.milliyet.tv/video-izle/Tuncel-Kurtiz-in-son-goruntule … l7AnRvu86eZy.html

# 251
Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......

newsm10 newsm51

# 252
Според това което писа тук Невин ,Елена е много ангажирана и вече няма време да слага субтитри  И според мен въпроса не опира до пари а до свободно време защото всеки си има и семеини задължения и работа .Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......
 love001 Лично аз ще чакам!

[quote ]

* "Бог да прости - мохамеданин!"
[/quote]
 Ами повечето пишещи тук са християни и изразяваме съболезнованията по нашия си начин, християнския! Нито знам как става това по  техния начин нито пък смятам,че ще звучи  по-малко нелепо  (ако го направим) от това,което те възмущава! А   Бог(независимо как  го наричат)прощава на всички!

# 253
И от мен, и от мен:kissss05:!!!

# 254
Според това което писа тук Невин ,Елена е много ангажирана и вече няма време да слага субтитри  И според мен въпроса не опира до пари а до свободно време защото всеки си има и семеини задължения и работа .Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......

Аз споделих личното си мнение  Peace
Казах , че не знам истинската причина поради която вече не превежда екипа на Невин!
За останалата част от коментара ти , съм напълно съгласна.
Не ме разбирайте погрешно момичета. Просто се опитах да помогна. Ако знаех турски език , щях да се присъединя към вас  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт