Юлски деца-тема 51

• 63 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • USA
Момичета, явно не ми върви с тази бременност Cry. Докторът преди малко ми се обади, че тестът за Даун синдром е позитивен, 1:49. Ще трябва да правя и амнио Cry.

Кукумявче, ти не прави ли с първата бременност амнио?

# 106
  • София
Маймун, знам, че ти е тежко сега, но изчакай резултата от амниоцентезата (предполагам са ти назначили такава) преди да се хвърляш в размисли.  Hug Стискам палци.  Praynig

# 107
Момичета, явно не ми върви с тази бременност Cry. Докторът преди малко ми се обади, че тестът за Даун синдром е позитивен, 1:49. Ще трябва да правя и амнио Cry.

Маймунче, резултатите от този тест са силно повлияни от възрастта. Тоест с нарастване на нашата възраст и резултата от теста става все по-лош.
Моите точкови резултати също не бяха от най-добрите, но на базата на 3Д и на обстойният преглед с лекарите тук стигнахме до заключението, че при мен амниото е просто пожелателно заради годините ми, но няма видими отклонения в познатите показатели на детето.
Ужасно е изнервящо и тормозещо да очакваш подобно изследване и резултата му, но е най-доброто, което можеш да направиш - прегръщам те!  Hug
Опитай се да не мислиш негативни неща  Hug

# 108
Маймунче и аз правих амниоцентеза. Когато ми излязоха резултатите ( при мен други два показателя бяха занижени) и въпреки, че лекаря ми даде 99% гаранция, че всичко е наред, аз реших да си я направя. Не е приятно, но не е нещо, което не би изтърпяла. Честно да ти кажа за мен вземането на кръв от вената ми е по ужасно  Rolling Eyes След нея е хубаво да се полежи около седмица, но реално чакането на резултатите е изнервящото. Всичко ще е наред, не се притеснявай.  Hug

# 109
  • София
Здравейте мами,
отдавна не съм влизала, сега гледам нова тема има и доста сте понаписали в нея, не успях да ви изчета видях, че вирусите са "налазили" децата вече, дано бързо се оправят. Като общо добих впечатление от това което слушах по телевизията, че тези есенни вируси бързо преминават за 2-3 дни което се потвръждава и от прочетеното от вас, дано да е е така.
Куку та то това даже не се води за опит само два месеца, ще видиш, че всичко ще бъде наред, малко търпение само.
Маймун не прочетох до края за да разбера дали ти е преминало гаденето и повръщането, но ако не е дано бързо преминава, много е неприятно. Да ти кажа при мен и до сега се е запазила непоносимост към някои миризми които изключително ме дразнеха като бях бременна, например една характерна тежка миризма на мъжките парфюми и омекотителите с дълготрайно освобождаване, просто не ги понасям.
При нас нищо ново Кати ходи на градина, записала съм я на английски и йога, казва някакви думички на английски, брои до 10, добре изглежда за сега, от йогата ми показва някакви кошнички които са правили като с удоволствие се търкаля и премята по земята докато ми ги показва. Проблема е, че извън тези неща иска да ходи и на латино и народни танци, а немога да я запиша на всичко. Учителката казва, че като дойдат да взимат децата за латино и тя плачела докато се върнат-ужас, може би ще сменя йогата с латино, но тя миналата година ходи на латино и нищо не ми казваше да се случва там като я питам, сега реших да я разнообразя пък то какво стана.
Връщам се да ви чета!

# 110
  • Canada
Маймунче, много стиснати палци и от мен. Дано резултатът след амниоцентеза да е добър и да нямаш повече притеснения!  Peace
Аз лично не съм фен на тези работи с БХС, именно защото често излизат плашещи резултати, които причиняваш излишен стрес на майката. Много пъти съм се чудила дали бих правила БХС като забременея отново. Но поне амниоцентезата дава по-точен резултат.

# 111
Маймунче, стискам палци, дано да е фалшива тревога, все пак това е вероятност да има, а не че е.

# 112
  • USA
Благодаря за подкрепата! Пак ще трябва да стискате палци  Sad. Вече се успокоих и без това не мога да променя нещата, остава ми само да се надявам, че това е грешка.

Май избързах като казах на Стейси, но аз по-скоро се притеснявах, че сърцето може да спре и веднага, след като го чухме й казах, а пък то откъде ми дойде.

# 113
  • София
Маймунче, предполагам, че ти е много тежко в момента, но да ти кажа и аз много не вярвам точно на това изследване, това си е чиста статистика. На 3D гледахат ли те? Там показателите как са? Около мен няколко майки бяха с лощи резултати и след амниото всичко се оказа напразни притеснения. Стискам палци всичко да е наред и до края да се наслаждаваш на спокойна бременност :*

# 114
Привет-мривет от българска територия. Laughing

Маймунче, ох, и да ти кажа "не го мисли", няма полза. Приготви се, колкото можеш по-спокойно за амниото и стискам всички палци резултата да е добър. И не съжалявай, че сте казали на Стейси. Това са прекрасни емоции, които няма как да не споделиш. 

# 115
  • София
Чак сега успях да ви изчета.
Маймун сега прочетох за лошия резултат, стискам палци и силно се надявам всичко да е наред.
Лени в голям филм са те вкарали. Аз ако бях на твое място щях да изискам от директорката да предизвика проверка по случая и едновременно с това много сериозно да обмисля преместването на детето. Ще е неприятно, но едва ли по-неприятно от отношението което най-вероятно му се налага да търпи сега от въпросната учителка, за което в общи линии ти няма как и да разбереш. Много неприятна ситуация. Знам, че няма да си оставиш коня в реката дето се казва, така че действай и пиши да разберем развръзката и дано да е най-доброто за дечко.

# 116
Джилка, много ще се радвам да се видим, за съжаление Андреа е на антибиотик сега, до кога сте тук?

# 117
Мила, да си жива и здрава, все мили хора да са около теб и само мили жестове. Да те глези Оги, а децата да растат за чудо и пример. много целувки и много късмет Hug.

# 118
  • София
Мерси, Драга, трогна ме.  Hug

За мое здраве:

# 119
  • София
Мила честит рожден ден!
Да си здрава, много весела и прекрасни мигове с голямото ти семейство.

Общи условия

Активация на акаунт