Юлски деца-тема 51

• 63 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Кърджали
Мила, и от мен здраве, късмет и щастливи мигове с любимите ти хора.

# 121
Честито и от мен   bouquet

# 122
  bouquet  bouquet  bouquet

Мила

bouquet  bouquet  bouquet

Много обич, късмет и само прекрасни неща в бъдеще

# 123
  • USA
Мила, честит празник, пожелавам на теб и на цялото то семейство здраве!

# 124
  • София
Мила,   bouquet бъди много щастлива!!!

Маймунче, стискам ти палци всичко да бъде наред и тревогата да е фалшива!

# 125
Мила, честит рожден ден и от мен! Много късмет, здраве и любов за теб и всички любими твои хора.

Скъпи мои, хайде да се преброим за среща в събота? Борисова градина, на Народния театър или в Южния? 11.00? Казвайте...

# 126
Мила, честит празник! Да си здрава, щастлива и много обичана!   bouquet  bouquet  bouquet

# 127
МилаHug.
Джил, тъкмо щях да кажа, че за събота сме ок, защото Андреа в четвъртък спира антибиотика сутринта и вече, ще е повече от 7 дни, та няма да е бацилна и взех, че аз се разболявам Sad.

# 128
  • София
Тъъъкмо да кажа, че за събота и аз съм ОК и Кайо след цели 3 дни на ДГ се тръшна Sad - мръннн. Така ли ще го караме? Май да Sad

# 129
  • София
Драга, теб ще те понесем и болна.  Laughing

Фелисити, уви, така е, само пази дребчо.  Hug

Джил, аз засега съм на линия.  Mr. Green По принцип предпочитам Борисовата, но мога да се класирам навсякъде.  Hug

# 130
Драга, теб ще те понесем и болна.  Laughing

Фелисити, уви, така е, само пази дребчо.  Hug

Джил, аз засега съм на линия.  Mr. Green По принцип предпочитам Борисовата, но мога да се класирам навсякъде.  Hug

Чета ви, ако можем ще се включим, защото не знам каква ще е програмата за събота все още и аз предпочитам Борисовата, ако може но също съм мобилна за където кажете.

Драга, да вземе малко нещо вътрешно и за събота да е на линия няма тън - мън! За къде сме без вас  Hug
Фелисити, в началото са така не се шашкай, ще направи имунитет бъди спокойна  Peace

# 131
Здравейте,

Май Борисовата градина е най-удобна за всички. Предлагам да се видим утре в 11 ч. на Слона. Ако не успеете да се класирате до 12 ч., звънкайте ми.

Драга, не се оправдавай. Взимаме те и болна. Освен това имам да ти давам нещо.

# 132
Супер! Hug Hug Hug Hug

# 133
Ние ще се класираме за малко, че и малкия се разкашля. Ще го оставя на баща ми и ще дойда с Андреа, че тя вече е добре. Та до утре на всички, които ще дойдат Hug.

# 134
  • София
Добро утро  Hug
Ааа, не се шашкам аз Лени, ама имах нужда да си помрънкам малко, въпреки че съм подготвена за този сценарии  Wink Няма да мога да дойда аз, за съжаление, защото бебса е хремав, а мен май се опитва да ме боли гърло - да не разнасяме вируси  Cry

Общи условия

Активация на акаунт