Юлски деца-тема 51

• 63 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Еее..ще пропусна няколко дена да ви чета и вие среща сте спретнали..

Мила със закъснение, Честито и от мен!   bouquet

Маймунче стискам и аз палци, знам какво е чакане на резултати от амнио..гадничко! Желая ти всичко да мине ОК! То всъщност минало ли е? Сигурно имаш вече резултат?

Радина скоро се чудех кога ще се похвалиш  Mr. Green Айде, всичко по вода да мине! Много се радвам!  Hug

Много дъждовни и ние ги пишем вече..ама то този месец изпуснахме ОВУ-то, или поне тази, която калкулаторите ми показват..все се каня да си взема тестове за ОВУ, но забравям.

# 136
  • USA
Kukumiavche, edva dnes hodih za ultrazvuk, no me iznenadaha i s amnio. Shte chakam 1 sedmica do 10 dni. Polyt e siguren 90% samo, obshto vzeto nishto ne mojaha da vidiat. Izviniavam se za latinicata.

# 137
Polyt e siguren 90% samo, obshto vzeto nishto ne mojaha da vidiat. Izviniavam se za latinicata.

90 - 90 кой ти ги дава  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes
Казвай де!!! Не ни мъчи!
Стига да не искаш да го пазиш в тайна  Embarassed Heart Eyes Hug

# 138
  • USA
Leni, momichence Grinning! Metodyt s ovulaciata tozi pyt ne e prorabotil Laughing.

# 139
Много се радвам  Hug Hug Hug Hug Hug
Наистина смятам, че момиченцата са дар от бога към родителите, които явно са го заслужили  Crazy Flutter Mr. Green
Чудя се само кой дава момченцата на останалите заслужили  Joy hahaha Joy

# 140
Много се радвам  Hug Hug Hug Hug Hug
Наистина смятам, че момиченцата са дар от бога към родителите, които явно са го заслужили  Crazy Flutter Mr. Green
Чудя се само кой дава момченцата на останалите заслужили  Joy hahaha Joy

Хайде, хайде някои сме късметлии с дарове от бога в момчешки вариант преоблечен в момичешки дрешки.  Mr. Green Ама каквото такова. То ако не беше такова "характерче" едва ли щеше да оцелеее милото.

Ти си най надарена. Я виж какви мъже отглеждаш. И пак бог е помислил за теб. Една жена обгрижвана от толкова мъже. Само трябва да си изстрадаш щастието.   bouquet

# 141
  • София
Аууу, Лени, че нас кучета ни яли така ли? Simple Smile Аз пък исках момиченце не за друго, ами да видя как е да имаш и дъщеря.
Маймунче, всичко да е ОК с бебчето и да ни държиш в течениe  Hug

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 14:31 от Felicity*

# 142
  • София
Много се радвам  Hug Hug Hug Hug Hug
Наистина смятам, че момиченцата са дар от бога към родителите, които явно са го заслужили  Crazy Flutter Mr. Green
Чудя се само кой дава момченцата на останалите заслужили  Joy hahaha Joy

Хайде, хайде някои сме късметлии с дарове от бога в момчешки вариант преоблечен в момичешки дрешки.  Mr. Green

А някои даже и не си обличат момичешките дрешки.  Mr. Green

Джил, Драга, Лени, извинете ме, че не дойдох на срещата, но най- неочаквано в петък ме "обездетиха" и не можах да устоя на изкушението да се наспя.  Crazy

# 143

А някои даже и не си обличат момичешките дрешки.  Mr. Green

Джил, Драга, Лени, извинете ме, че не дойдох на срещата, но най- неочаквано в петък ме "обездетиха" и не можах да устоя на изкушението да се наспя.  Crazy

Милаааа, липсваше  Hug Peace
Обаче пък при такова стечение на обстоятелствата няма как да не те оправдаем, доброволците не искат ли тази неделя да направят същото само с едно дете - то и без друго си е за три  newsm78 Mr. Green Twisted Evil Flutter Crazy та няма да усетят разликата  Mr. Green Joy hahaha

# 144
Здравейте!
Аз се поизгубих малко, че 2 седмици компа ми беше на попрака  Rolling Eyes -дано не сте ни забравили  Embarassed
maimun77, честито  Hug!
Ние сме добре-засега Даниела е здрава. Само 2 пъти имаше хрема, но се разминахме само с нея  Rolling Eyes
Целувки от нас

# 145
  • София
Един месец след гадния вирустихо да се похваля, че младежът е здрав, може би заради топлото време. Вече съм станала примирена фаталистка откъм болести, а пък за последния болничен губя почти наполовина по-малко пари от очакваното - да не вярваш #Crazy
С тези протести вече ми омръзна да вися с Мишо в задръствания. Рекордът ми беше в петък - 12 км за 1 час. Така ми се пада, като съм дисциплиниран и неопитен шофьор и не карам в бус-лентите.
Мишо имал вроден усет за футбола - а сега де... В нито едното семейство няма спортисти, дори и аматьори, откъде се извъди това ритнитопковче

# 146
  • София
Маймунче Честито за розовото! Добре, че отметнахме метода за овулацията, че не е верен  Laughing Има ли резултати вече?

Радина нещо се скатава  Sunglasses

# 147
  • USA
Мерси, Чочи и Кукумявче! Ох, още си чакам резултатите, много ми е притеснено Sad.

# 148
Мерси, Чочи и Кукумявче! Ох, още си чакам резултатите, много ми е притеснено Sad.

Дръж се Маймунче  Hug Hug Hug Hug Hug - не остана.
Още мъничко и ще почерпите с бебка  Heart Eyes
Всичко ще е наред  Hug Heart Eyes  bouquet

# 149
  • София
Маймунче, вярвам, че това ще са последните ти притеснения с тази бременност.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт