Юлски деца-тема 51

• 63 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Моето юлче навърши 6г на 17ти. Празнува и вкъщи, и с другарчета в лятното училище, където го записах. През август предстои да гостува за кратко на баба и дядо на село. За цяло лято все не ми се разделя с него, макар и да е много палав и да ми е много трудно понякога с неговите изяви. Даже и сега, докато пиша, тича из стаята и се върти. И нали съм карък, докато пиша, сестра му се напишка  и ще ви оставям. Mr. Green

# 661
Здравейте момичета, как сте, как карате лятото?
Как са бремелинките? Алекс, Грацийка?
Карелийке, докъде стигнахте с къщата?

Нашият рожден ден беше на 4-ти, но беше събота и тази година пропуснахме тържеството в градината. Но за сметка на това, си покани почти всички деца, с които общува от там да празнуват с него в един детски кът. Много доволен беше. От 1 месец ходи и на плуване. За мое учудване се справя повече от добре, но го пуснахме директно в дълбокият басейн. Сега вече плува без дъска. Спорта е здраве, надявам се и на него да му се отрази добре. Топим се и в моренцето изобщо лятото върви с пълна пара Simple Smile

# 662
  • Кърджали
Ние подготвяме рождения ден. Подаръците са опаковани и прибрани. Утре ще минем да запазим детския център. И така, остава да чакаме деня.
Радина, и аз исках да запиша Кати на плуване, но тази година ми се объркаха сметките, та затова остава за догодина.
Аз иначе съм добре. Като мина периода с гаденето, вече се живее  Laughing Поне до следващ някакъв период. Кати е особено ентусиазирана, непрекъснато г овори за бебето, прави планове как щяла да се грижи за него...

# 663
То половината минало вече, Алекс Simple Smile Знаете ли пола на бебето? Кати ще бъде една добра кака Simple Smile
Тази година дребното нямаше изисквания и претенции към подаръците, за сметка на брат си, който е с 200 в минута  ooooh!

# 664
  • Кърджали
Надявам се другата седмица да го разберем. Кати настоява да е момиче, дори щяла да си дава понитата LaughingМоето усещане (сънища) този път клонят към момче, но рекламации няма да има в никой случай. Засега се е засилила да е повече от добра кака, на мен ми остави само задължението по смяна на памперси, всичко друго тя щяла да прави. Ще видим като проговори детската ревност дали още ще е на същото мнение  Mr. Green
Тази година желанията и са ограничени до темата кукли момичета понита, отделно аз и поръчах едно малко лего за което идея си нямам дали ще и хареса и една книжка с шаблони за рисуване (пак на тема понита) и така подсигурих подаръците от нас,едната леля и вуйчо и. Чудя се и на едно плей до, защото много обича да играе с пластелин.И това ще е, не че е малко но пък такова послушно дете го заслужава.

# 665
  • София
Да са ни живи и здрави юлчетата! И моите вече чукнаха 6.  Laughing На техния ден бръмбарка повръщаше, та отложихме празнуването за следващия ден на аквапарк, а след това плажен купон на деня на малкия батко. Определено мога да кажа, че са ни пораснали децата. Не тичам по цял ден след тях, влизат и в морето сами.

Алекс, и аз мисля, че Кати ще е една прекрасна кака.  Heart Eyes Весел да е празникът!

Радина, и у нас малкият батко е с най- много претенции.  Laughing

# 666
Здравейте и от мен! Наистина да са ни живи здрави децата!

Няма да ви обяснявам с какво нетърпение очакваше рождения си ден Калина. Големи вълнения бяха. Празнувахме в парка с аниматорка русалка и търсене на пиратско съкровище. Laughing

Александра, хехе, милото дете, със сигурност ще бъде добра кака.
Мила, аз това порастване у Калина не съм го видяла още, ама не спирам да се надявам Crazy

# 667
  • София
Здравейте, отдавна не съм ви навестявала.
При нас нищо особено, РД го отпразнуваха сами, защото аз не бях в България.
Че са пораснали - спор няма, но при нас е в посока - спорове с мен за всичко. И ако го плесна, което за съжаление не мога напълно да избегна, започва да вика "Ти къде се научи така да биеш децата"
Лошото е, че баща му играе партия с Мишо срещу мен, но все някак се оправям.

Пожелавам на предстоящите рожденичета много здраве и късмет!

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 12:46 от Cuckoo

# 668
  • София
Джил, при мен бръмбарите са най- малки и това си оказва влияние, ще видиш как Ния ще порасне по- бързо.  Hug

# 669
  • Canada
Честито на всички порастнали юлчета.
Ние също отпразнувахме РД на Нико, но в сравнително тесен кръг. Съвпадна с пренасянето ни и нямах възможност да организирам голямагрупа от хора нито в стария ни апартамент, нито в къщата.
Но подаръците бяха повече от достатъчно, така че рожденикът беше доволен...  Mr. Green
Радина, все още се опитваме да свикнем с живота в къща. Много е различно. Има много задачки. Но спокойствието, пространството, възможността да сме постоянно навън и т.н. са огромни предимствав нашия случай. Другото, с което все още свикваме са много високите разходи зауслугите.
Вчера си получих офертата са смяна на един прозорец, среден размер - 900 долара. Вчера счупихме амортисьор на колата- 500 дол. Луда работа!
Та в общи линии този месец се занимаваме само с разни неща по къщата и с децата, тъй като им приключва летния лагер и съответно, измисляме забавления.

# 670
karelia, доста си е скъпо, но заплатите вероятно са високи. Къщата си е къща, но и си иска повече грижи. Много да сте щастливи, пусни малко снимки във фейса Wink
Алекс, видяхте ли бебето, как си?

При нас е лазарет, изредиха се всички дечурлига с чревен. Почна баткото, мина през малката ( и все още не може да се възстанови) и сега дребния Tired Дано се приключва, че другата седмица си имаме отново рожденник
Много съм доволна от него така добре се справя на плуването, чак не мога да повярвам. Дано намалее и боледуването и ще съм още по хепи  Laughing

# 671
Ооо, Радина, гадна работа е този вирус. И ние го изкарахме (аз включително). Дано минава вече.

Мила, мерси за успокоението Simple Smile Калина се лигави страшно напоследък. Хем ми се иска да я гушкам, ама като знам до каква лигавщина води...

Карелия, много е хубаво в къща. Децата могат да играят полка и пода да се тресе без да се притесняваш дали ще падне полилея на съседите отдолу. А и пространството, с което разполагаш не може да се сравни с апартамент. Вече виждам как догодина ще си обсъждаме разсад за домати. Laughing

Ние с децата отиваме на Витоша утре, ако някой иска да се присъедини да свирка овреме. Ще мъча децата да се изкатерят от Златните мостове до Боерица.

# 672
  • Кърджали
Радина, видяхме го днес. Момченце. Кати първо много се зарадва, после 5 минути седя разочарована на пейката (тя искаше сестричка), накрая след дълго премисляне заяви "Нищо, другия път ще е сестричка" и пак започна да се хвали наляво и дясно, че ще си има братче.  
Аз съм добре. В събота и неделя бебчо реши да всее смут, та имах доста силни болки като контракции. Та след като в събота се надявах да мине от самосебе си, в неделя сутрин се разходих ди спешното.  Предложиха да ме оставят в болницата,  но отказах (че няма кой да гледа Кати). В понеделник лекарката ми изписа лекарства за 1 месец,  да се надявам че след това няма да имам проблем. Още понякога усещам болка но веднъж- дваж на ден и то слабо. Ще си пия лекарствата и ще си почивам (сякаш пък съм правила нещо дето да ме уморява). Добре, че Кати си е кротко дете и не създава грижи.

Отделно сме в очакване на рождения и ден. Подаръците са купени, тортата е поръчана, мястото - запазено. Само чакаме да мине и утре и да настъпи големия ден.

# 673
Jillian направо отвратително, на малката и дадох ампула гентамицин и пак не минава  #2gunfire
Алекс, супер, нашарихте ги. Дано тези болки отминат, контракции ли е или нещо е притиснал бебчо   bouquet

# 674
  • Кърджали
Контракции май. Не обясниха много, само ме успокоиха че всичко е наред с бебчо, шийката на матката и тя била както трябвало да бъде. Ще пия папаверин и 1 месец магнезий. И се надявам да се приключи и бебчо да се откаже от идеята да ми покаже всички номера.

Общи условия

Активация на акаунт