Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Алекс,а с какво те обезболяваха след секциото?
При мен първия път нищо,с някакви слаби болкоуспокояващи ,които не ми действаха,мисля,че бяха кодеин .за пиене.Такава болка,кърмата ми слезе и по-бавно,обяснявам си ,че може и болката и стреса да е оказал влияние.Втория път ме обезболяваха с епидурален катетър първите дни,не усетих никаква болка,кърмих постоянно и кърмата ми слезе доста по-бързо,чувствах се перфектно.

# 136
Когато свърши, мисля да опитам с олиото против стрии на Икаров.
Мирише доста силно и натрапчиво и оставя мазни следи  Crazy
Задължително ще намеря начин да го подуша, преди да си купя, защото съм много чувствителна към миризми - и преди да забременея, но особено сега Simple Smile. Мазните следи също не ми харесват, но може да зависи от типа кожа как попива. Благодаря за информацията  Hug.

# 137
Когато свърши, мисля да опитам с олиото против стрии на Икаров.
Мирише доста силно и натрапчиво и оставя мазни следи  Crazy
Задължително ще намеря начин да го подуша, преди да си купя, защото съм много чувствителна към миризми - и преди да забременея, но особено сега Simple Smile. Мазните следи също не ми харесват, но може да зависи от типа кожа как попива. Благодаря за информацията  Hug.
Аз се мажа с какаовото масло на Палмерс, мирише слабо, не остава следи. За нацепването, не мога да кажа, до преди три седмици нямах нищо, сега целия ми корем е нацепен. Почна се от долу от ляво и дясно и си пълзят нагоре по корема с бясна скорост. Но док каза, до кожа и ген си е, с квото и да се мажа все е щял да се нацепи корема ...

Въпрос към родилите момичета:

Някоя от вас да е имала следния проблем - води в норма, кръвотоци и сърдечни записи също. Момченцето ми обаче последните 10 дена почти не е наддало, а сестра му си качва грамчета. Не е притиснат, по - тясно му е, но все пак за 10 дена е качил 60 грама. Дават ми дузодрил, изпих 3 кофи с биогейм и от днес ми вливат и аминокиселини - аминоплазмал се казва, самоо и само да започне да качва  Rolling Eyes Ако някоя от вас е имала подобни оплаквания, да ми сподели, как са се развили нещата...

# 138
и моите последните седмици качваха малко. опитай да приемаш повече белтъчини

# 139
  • Шумен
Появата на стрий си е до кожа, аз не се мазах с нищо и по корема нямам и една стрия само разпънатата кожа си виси. Имам стрий от преди да забременея по гърдите, не се промени нищо след бременността.

Zviara, нали знаеш че с ехограф не може да се измери точно, дава отклонение и всичко е предположение за теглото. Моите се родиха с голяма разлика, така и не се установи защо. Ти направи всичко каквото са ти препоръчали, пък останалото не зависи от теб.

# 140
и моите последните седмици качваха малко. опитай да приемаш повече белтъчини
Ами аз съм втора седмица в болница и каквото предлага менюто от него избирам ... Ям месо и сирене всеки ден, кисело мляко и таратор също макс през ден, но не си готвя аз и не знам какво качество са продуктите и как ги готвят Sad Пък в стаята няма хладилник и не мога да се запасявам с лична храна Sad
Дано стигнат по две кила и да дишам по спокойно  Rolling Eyes Пък и на мен не са оставили да правя много, освен да съм позитивна, другото е в банките дето текат денонощно и постоянните прегледи и записи на тонове...
Мерси за отговорите  Hug

# 141
протеинов шейк и позитивно мислене

# 142
Мацки,някоя от вас ползвала ли е домашен доплер?Гледам ,че момичетата в темата го обсъждат,доста от тях имат.Чудя се дали не е излишна покупка newsm78,нали бебето се усеща след 20сед  да кажем.
 Zviara ,последните две седмици с предната бременност  ядях доста варени яйца,фурми,препоръчаха ми и пилешко месо,сурови ядки.По ехограф бебата беше наддала за тези 2сед -300гр.
Дано стигнат и минат двете кила бебоците. Hug

# 143
протеинов шейк и позитивно мислене

Я кажи какво слагаш в шейка?

Аз имах кошмарна нощ. Такова главоболие , откъде се взе  newsm78 Мерих кръвното, всичко е в норма ... какво беше не знам .... Изпих парацетамол (правя го само в краен случай) и ураа не повърнах и подейства след около 25 мин. , даже в 5ч. сутринта заспах  Blush Цяла нощ се молих да мине от самосебе си, но уви  #Cussing out дано да няма друго такова прикючение!

Звяра, ти си герой!!! Още стискаш, БРАВО  Hug Айде още малко и ще се гушкате!!!  Praynig Praynig Praynig

# 144
Алекс,а с какво те обезболяваха след секциото?
При мен първия път нищо,с някакви слаби болкоуспокояващи ,които не ми действаха,мисля,че бяха кодеин .за пиене.Такава болка,кърмата ми слезе и по-бавно,обяснявам си ,че може и болката и стреса да е оказал влияние.Втория път ме обезболяваха с епидурален катетър първите дни,не усетих никаква болка,кърмих постоянно и кърмата ми слезе доста по-бързо,чувствах се перфектно.
  В началото ми вляха банка но-шпа,после профенид/на мен той ми помагаше много/

# 145
  • UK
[u]Здравейте[/u] Hug

вчера бяхме на женска консултация и да се отчета и аз Heart Eyes
Едната бебка е вече цеееели 1300 кг, а другата е 1210 кг  Crazy

Много бяха смешни, не спряха да му ритат ехографа на док, а ги е понастиснал, а са го изритали  hahaha Околоплодни води са ОК, плацентата е вече 1 степен. Тонове на бебетата са ОК. Вървим с една седмица напред обаче твърдо  Crazy Седалищно сме разположени, незнам то май има време и да се обърнат newsm78 И това проблем ли ще се яви при раждането, аз ще съм секцио ама все пак, не беше ли по-добре да са с главично прилежание Thinking

Как ви се струват нашите новини?

В АГ, където съм се ориентирала да раждам и аз, също обезболявали след секциото, но никоя мама не знае с какво точно са били пълни системите Crazy

# 146
toridim, продават го на прах. после само разреждаш с мляко или вода

kokona20, браво на вас

# 147
Коконка ,повече от добри новини!Добре си храниш бебетата. HugЗа седалищното не е проблем,моите моми и двете бяха седалищно до края,явно така им е удобно на бебоците.
 Решила съм да си взема една фит-бол топка и да клеча на нея,както с предната бременност.
 Днес съм на Фм,дано и аз да дойда с добри новини.
 Да  ви попитам,усещам едното бебе по-активно,другото го усещам само по един път на ден,дали и при вас е така,едното по-активно ли е от другото?

# 148
mari:), може да е от начина, по който са разположени бебетата. Не сега ти видях седмиците, те още си "плуват" свободно в корема, едва ли усещаш точно кое бебе кое е и с какво мърда  Peace
Иначе при моите определено едната беше по-активна, а дпугата по-кротка, останаха си така и след раждането  Heart Eyes

# 149
kokona20, и тук браво за добрите резултати!

mari:), стискам палци ФМ да мине добре и да се похвалиш! Чак ти завидях, че си усещаш бебетата. Аз все още не различавам нищо  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт