Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • UK
Торидим благодаря за инфото  bouquet

# 331
И на мен ми предстоят записи за първи път и ме предупредиха да си отделям по 1 час за това...а колко често се прави? Всяка седмица ли?

# 332
тук ги записват заедно, иначе има вариант да запишат 2 пъти същото бебе

# 333
И на мен ми предстоят записи за първи път и ме предупредиха да си отделям по 1 час за това...а колко често се прави? Всяка седмица ли?
   От коя седмица се правят тези записи ,че на мен още не са ми правили Shocked

# 334
ами явно след 30-та, защото на мен следващия преглед ми е на 10.12 и чак тогава ще ми правят за първи път..

# 335
След 30-та седмица се правят записи, а може и по рано, на мен от 27,28. От 36 -та ми правеха всяка седмица, необходимото време беше около 40 мин. Ох момичета как блаженно си спомням тези сладки мигове на очакване на тази радост, радвайте им се максимално  bouquet  bouquet  bouquet

# 336
  • Шумен
Записи винаги едновременно са ми правени и то само последната седмицата преди секциото (тогава бях в болница)ежедневно. На консултацийте пускаха за по минута едно по едно бебетата да чуят ритъма, записи не са ми правени.

# 337
Здравейте, момичета!

Май се събраха доста мами в близко очакване. Стискам ви палци да издържите колкото може по-близо до термин!

Някоя от вас правила ли е обременяване с глюкоза през бременността и поради какви причини се е наложило? На мен ми го препоръча ендокринолога, но според други лекари не е необходимо.

# 338
  • UK
beat@
когато ст-ста на кръвната захар мине над 5.00 мисля, се препоръчва обременяването  с глюкоза Crazy Аз го намирам за полезно това изследване Hug

# 339
  • София
beat@
когато ст-ста на кръвната захар мине над 5.00 мисля, се препоръчва обременяването  с глюкоза Crazy Аз го намирам за полезно това изследване Hug

ne е само стойността на кръвната захар.
при мен беше 5, съвсем  в норми.
гледат околоплодните води, обикновенно са увеличени ако има гд.
размера на бебето също, при мен това беше нещото, заради което правих обременяване с глюкоза.
при мен първата стойност беше в норми, около 5, следващите две високи, ако разчитах само на стандартното изследване нямаше да разбера че съм с гд.

# 340
  • София
Здравейте момичета,
ето и малко добри новини от новия бюджет за 2014г.:
Цитат
За близнаци съответно помощта ще е 150% от помощта за второ дете или по 75 лв. за всяко дете.
Да са ни честити!
От родилите мами някой получи ли детските за октомври?

# 341
  • Шумен
Аз днес имах превод  Peace

# 342
beat@

ne е само стойността на кръвната захар.
при мен беше 5, съвсем  в норми.
гледат околоплодните води, обикновенно са увеличени ако има гд.
размера на бебето също, при мен това беше нещото, заради което правих обременяване с глюкоза.
при мен първата стойност беше в норми, около 5, следващите две високи, ако разчитах само на стандартното изследване нямаше да разбера че съм с гд.
При мен стойността на кръвната захар е 5,5. Другите показатели като околоплодни води, размери на бебетата засега не дават поводи да се мисли за гестационен диабет. В рода имам диабетици обаче.

бамбарадамбара, ти в коя седмица прави обременяването?

# 343
  • София
мисля че беше 24-25, но не помня съвсем точно  Rolling Eyes

# 344
обременяването е гадна работа, но не го намирам за излишно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт