Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Ехооо, как сте всички очакващи Hug Никакви ви няма  Crossing Arms

искам да ви питам нещо, дали имате и вие подобни болежки Rolling Eyes Много ме болят колената ooooh! като някоя баба съм, ако клекна, не съм сигурна, че ще мога да стана, сама  Crazy

Много ми се подуват и краката от колената надолу, гледката е удивителна ooooh! Иначе, изследванията са ми ОК, но не мога се преборя с пустото кръвно, върви значи смело нагоре Rolling Eyes Смениха ми допегита с др хапове, сега съм на 3х1/2 таблетка от тях, днес ми е 3 ден и се надявам да вземе да се оправи това кръвно вече, че само заради него имам чувството, че няма да мога да устискам до 37 седмица ...
И така аз много се оплаках, спирам! Crazy

# 361
Коконче  и  аз имам такива болежки със колената като клекна  едва ставам особено в 00  Laughing така щяло да бъде до 3 мес. след раждането . Ще изтърпим няма начин  Hug

# 362
  • UK
А Мимозче Hug значи не съм само аз "дефектната" Mr. Green Ооо да, това с  00 е голяма мъка, всеки път си поръчвам на моят мъж да ми сложи едни ръкохватки на стените, че иначеееее скоро ще ми трябва лебедка hahaha

# 363
  • Шумен
Една приятелка наскоро ми се чудеше как съм ставала с големия корем от 00, като се има предвид че стаичката е като кабинка тясна  Whistling Моята тайна бяха тръбите за които се хващах  Mr. Green

# 364
хахаа аз за мивката се държа кога ли ще я откъртя  Laughing

# 365
  • UK
Една приятелка наскоро ми се чудеше как съм ставала с големия корем от 00, като се има предвид че стаичката е като кабинка тясна  Whistling Моята тайна бяха тръбите за които се хващах  Mr. Green

хахаа аз за мивката се държа кога ли ще я откъртя  Laughing

Joy Joy Joy Joy Еееех завид, завид, нямаме ни тръби там, ни мивка  Crazy

# 366
  • Шумен
За мивки вече никога не се хващам. Имах една стресираща случка в началото на бременността ми (още нямах корем) след инсулта хич не бях стабилна в банята се хванах за мивката и политнах с нея. Мъжа ми който тогава освен че беше по-лек от мен а и мивката е от старите тежки ни задържа и двете, оцеляхме здрави  Simple Smile Сега уж е залепена, но преди беше  Whistling

# 367
Една информация за"Гинипрал", която може би ще е от полза:  Със заповед на Изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по лекарствата А13-0991/18.11.2013 г. е разпоредено лекарственият продукт Gynipral 0,5 mg от всички партидни номера да се блокира и изтегли от лекарственоснабдителната мрежа на територията на страната. Гинипрал 0,5 mg таблетки предотвратява настъпването на аборт и преждевременно раждане чрез потискане на преждевременната родилна дейност. В повечето случаи бременността може да се поддържа до изчислената дата на раждане. Показанията са заплашващ аборт и преждевременно раждане (предимно за продължаване на инжекционно лечение).
Мотивите: "Беше направено заключението за съществуването на риск от сериозни сърдечно-съдови странични ефекти, както за майката, така и за плода, когато краткодействащите бета агонисти са използвани при акушерски показания." Все още са разрешени инжекционните форми на медикамента.

http://health.bg/20186/iztegliat-ot-aptekite-lekarstvo-protiv-sp … i-aborti-ginipral

# 368
Тъкмо днес обърнах цяла София за този Гинипрал...

# 369
  • UK
Здравейте,

завърнахме се от консултация, но за съжаление с лоши новини Sad Cry Измериха ми сутринта кръвното и беше 170/110!!!
 Имам си направление за хоспитализация в болницата и утре в 10.00 постъпвам. МОля се Praynig да го овладеят за да може бебките ми ... да постоят още малко в мама и да наддадат на грамчета.

И двете са главично разположени и са слезли много, много надолу. Днес едната ми бебонка беше 1800 кг, а др 1890 кг, мънинки  Rolling Eyes... Много ми е мъчно не мога да спра да плача, така исках да си ги донося до 36 седмица, ноо уви...
 Прегледаха ме и отдолу, води ОК, плацента 1-ва степен, шийката е затворена и няма разкритие. Взеха ми МБ нооо ето сега и това ...
От болницата незнам дали ще мога да се включвам ..

Моля ви, стиснете ни едни палчета, много си обичам бебонките и от цялото си сърце и душа си ги искам живи и здрави Praynig

# 370
  • София
Коконче, не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug В болницата си знаят работата, ще гледат да издържите още малко, по-добре да си там и да ви следят и трите. Ако успеят да овладеят кръвното може да изкарате още доста. Успокой се, ще видиш ще скоро ще гушкаш две здрави и сладки бебки. Стискам палци  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 19:07 от tanini

# 371
  • Шумен
kokona20, стиснати палци и от мен  Peace Всичко ще е наред. От теб се иска да се успокоиш сега, това е най-важното. Гледай на нещата така: в болницата ще си много по-спокойна, там ще ви следят изкъсо, целта е да си възможно най-дълго бременна, стига да не е опасно и за трите ви  Peace Ей сега ще се изнижат седмиците и ще се гушкате вкъщи здрави и щастливи  Hug

# 372
kokona20, стискаме ти палци всички, всичко ще бъде наред!  Hug  newsm10

# 373
Коконче ,стискам палци и за трите  fingerscrossed  дано всичко е наред  Hug

# 374
стиснати палци и от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт