Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви момичета!

Café con leche с тебе се познаваме още от Искам бебе е ти ме водиш малко, но скоро те настигам  Grinning

toridim браво много хубави новини. Ще ти стискам палци.

# 406
Как сте момичета с днешна дата? Аз днес украсих коледно, но пък ми се появи едно стягане ниско долу предполагам, че са контракции, пих един магнезии и ме отпусна. Утре ще ходя на ЖК и ще карам доктора да се преглеждаме. Той все мрънка, че било много на често, но пък не съм ходила при него от един месец. Още не си чувствам бебките усезаемо, но май е рано. Лека седмица на всички Hug

# 407
Как сте мами? Аз ходих вчера на преглед и едната бебка е 240гр, а другата 270 гр. Нормални били според док. Гориха ми днес носа защото много кървя, гадничко е  Grinning. Искам да ви питам бельото ми и все леко мокро, дали трябва да се тревожа според вас newsm78? Почнах да си мисля за изтичане на води. Питах доки той ми каза нормално е, вие как мислите?

# 408
  • UK
Ивангелин браво за хубавите новини, все такива да ни носиш! Hug
За белъото нормално е, това течение не са води споко. Аз от край време си нося ежедневни превръзки и така си решавам проблема Mr. Green

И ние вчера бяхме на поредната ЖК, засега бебките вървят дребнички по около 2 кг са и двете, води в норма, плацента 2-ра степен на зрялост. Получих си 45 дневния болничен, както и Обменната карта бррррррррр неостана Rolling Eyes

Този четвъртък сме при док в АГ, който сме си избрали за раждането ииии съвсем са ми потънали гемиите, че времето наближава. Хем искам да си ги видя вече и да ги гушкам, хем и шубето взе да ме гони и ми се иска още  Rolling Eyes да останат на топличко в коремчето на мама до 37-38 седмица, още повече, че засега удържаме фронта и откъм кръвното Praynig
И такива ми ти работи ме тресат ... Mr. Green

# 409
Коконче, ми то не останало. Увладяхте ли кръвното с тези лекарства? Стискам палци да устискаш дотогава докато искаш. Иначе и ти с добри новини браво радвам се

# 410
Коконче, като те чета все едно себе си чета:). Хем не остава и нямам търпение, хем шубе... а после следват едни дни на сладка умора.... При това при мен се очертава голямо фиаско и с гледане на каката Crazy  . Ти в АГ ще раждаш нали ?! 
Аз понакупих това онова, че не се знае ... Но само конците нямам идея откъде да ги взема:) ако ти имаш представа?! И също така за тези пелени за бебета?!

За течението и аз съм така... много неприятно.

# 411
  • UK
BacuTy Hug

Да в АГ, ама на 7 етаж, за там няма списък, искат само памперси newsm78 май по 4-5 броя на детенце на ден и мокри кърпички. Аз ще съм при д-р Танев, ти при кого си избра?

Аз съм пропуснала, че си и ти от Варна Heart Eyes супер, напролет навън с бебоците на разходка Hug

Пелени аз съм взела за вкъщи, има едни готови комплекти на Лорели мисля (майка ми се занимаваше с покупките) аз само съм ги одобрявала Blush Та там са няколко памучни и няколко бархетни Peace

# 412
Те в АГ на 7-ия етаж и памперси не би трябвало да искат, като знам каква велика сума вземат за този етаж. А на 5-ия в самостоятелната стая, в която бях, условията бяха прекрасни - и помощ ми предлагаха и ми позволиха мъжа ми да е при нас през деня, и дъщеря ми пуснаха в нашата стая. Тя много щастлива беше, че видя бебетата още в болницата, не се отлепи от тях. Много любезни бяха като цяло персонала.

ВасиТу, ти ще имаш породени "тризнаци", и при мен е така. Нищо че моите имат около 4 години разлика, голямата се държи като бебе през повечето време. Самостоятелна е понякога, но като реши, че ще се прави на бебе и ръкава не може да си вдигне сама.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 13:46 от Five magnificent

# 413
Коконка, аз съм при Мария Ангелова, Лятото като лежах в патологията, ми я препоръчаха там и досега няма за какво да се оплача. Иначе преди седмица  като бях при нея, вървяха едрички-2кг и 2.2кг. Дано така да си останат  Praynig .  .

Five magnificent, силно се надявам да оцелея, докато каката тръгне на градина Mr. Green.

# 414
Здравейте, момичета!

Много напреднахте вече с бермеността, чак мен започва да ме хваща предстартова треска Simple Smile. Дръжте фронта колкото може повече!

ivangelin, браво за хубавите новини! И аз мисля, че течението е нормално. Ако се притесняваш, сподели с доктора си.

Аз днес направих куп изследвания - ПКК, урина, хормони на щитовидната жлеза, обременяване с глюкоза. Повечето изглеждат нормални по моя преценка. Утре ще си говоря с лекарите. Не съм наясно с разчитането на резултатите от обременяването, защото го правя за първи път. Ще видим утре какво ще каже ендокринолога.

# 415
Здравейте!

Да се отчета след днешните прегледи и консултации. Бебетата са добре, отговарят на седмицата си. Тя е малко по-тежичка - малко над 1 кг, а той е малко под 1кг, но с по-дълго бедро Simple Smile. Движат се, наместили са се с главичките една до друга. Шийката ми е добре.
Обременяването с глюкоза показа гестационен диабет Sad. Не ме мъчи, че няма да ям сладко (и без това не обичам и не ям много), но е дразнещо да се питаш кое може и кое не може да ядеш и да правиш често кръвнозахарен профил. Но няма начин, и това ще го преборим Simple Smile. Само бебчетата да се родят живи и здрави!

# 416
здравейте мами  Simple Smile как сте днес?

коконче - надявам се удържате нещата, че то не остана  Simple Smile

иванджелин - добре дошла  Simple Smile за течнието - и аз съм така и на мен ми отговарят, че е нормално

торидим - радвам се, че всичко е наред  Hug само ни плашат лекарите - да не излизаме от форма  Simple Smile

беата - и аз се оказах с ГД, което беше очаквано от мен - от 10 години съм с инсулинова резистентност и на метформин - нямаше как да ми се размине , за сега си спазвам диетата не ям сладко , тестено и мазно - така съм ги класифицирала за да не се чудя това може ли, онова може ли и се надявам всичко да е наред защото при нормални хранения /не с глюкоза/ захарта не ми се покачва много за сега

аз имам ново 20 - отключи ми се миниероподобния синдром и от 3 дни съм "на въртележката" както казвам - вие ми се свят особено сутрин и ходя като пиян моряк, но се надявам и това да мине  Simple Smile
бъдете здрави - пазете се  Simple Smile

# 417
Kikа, как го установихте Мениероподобния синдром? Да не би да е свързана само с бременността тази въртележка...? Макар и в не много типичен период.

# 418
KIKA_KIKI, при мен не беше очаквано, защото досега не бях имала проблеми с кръвната захар. А ИР не е непременно предпоставка за ГД Simple Smile. Аз тепърва ще меря глюкоза преди и след хранене. Ако имаш някакви полезни съвети, с радост ще ги чуя Simple Smile.

За световъртежа се надявам да ти отмине и да е нещо временно, а не Мениероподобен синдром.

# 419
  • UK
Малко новини и от мен  Mr. Green

вчера бяхме при док, при който ще правиме секциото и се договорихме за датаaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Blush съответно и двамата се надяваме да издържим дотогава, това ще е и моят план максимум  Praynig Praynig Praynig

Тааа датата е 03 януари 2014!!! Дано издържим дотогава, когато ще съм в 38 седмица, което е наистина план максимум при близнаци  Praynig Blush

Беата ще се справиш  Hug

KIKA_KIKI много неприятно наистина, а аз, дори не съм и чувала за такъв синдром ooooh! срам!

BacuTyкато бях на 8 етаж мисля, че едната вечер беше дежурна тази доктор Ангелова, но аз така и не я видях Crazy

Общи условия

Активация на акаунт