Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Шумен
Като пораснат достатъчно се различават кое къде е. Много ми беше забавно в началото това разместване  Laughing А в патологията една сестра нахакана се опита да ми покаже че бебетата не са там където аз мисля че са, оставих я да си въобразява че ще хване тонове от дупетата им Laughing

# 436
Мерси на всички че споделихте с мен тези преживявания. Наистина е доста забавно особено като почнат да ми подскачат на мехура Laughing

# 437
Здравейте  wavey  От днес си имам дата за планово секцио 6 януари  Simple Smile  на не се знае дали ще устискам до тогава

# 438
  • UK
Здравейте  wavey  От днес си имам дата за планово секцио 6 януари  Simple Smile  на не се знае дали ще устискам до тогава

Ще устискаш, ще успееш Мимозка, аз съм преди теб с няколко дни само 03 януари Crazy

# 439
Ехее, ние много се събрахме, аз съм за средата на януари Wink. Пък, когато се решат:).
Много контракции имам тези дни ...

# 440
И аз имам контракции пия магнерот 3 по 2 и пак имам

# 441
И моето секцио е на 14-ти януари, дано всички си устискаме!  Praynig

# 442
Ние ще се пробваме нормално и когато тръгнат, тогава ... естетвено , че може да се наложи и секцио по време на самото раждане, но това оставям на докторите да преценят на момента  Heart Eyes
Нямам търпение да си ги нагушкам, но хайде още поне седмица да мине и тогава  Praynig Praynig Praynig

На всички ви пожелавам здрави и пухкави януарчета и да стискатеееее  Mr. Green

# 443
Браво, момичета! Явно добре ще започнем Новата година Simple Smile.

Вчера правих кръвнозахарен профил и резултатите са много добри Simple Smile. Ще мина само с диета. Ще се проверявам веднъж седмично с глюкомера, а в началото на януари ще се изследвам в лаборатория.

Аз също плахо споменавам за естествено раждане, но все още не съм се насочила към лекар за раждане и не съм обсъждала сериозно темата. Следящите ме лекари говорят само за секцио Simple Smile.

# 444
Здравейте ,момичета!Първо ви пожелавам лека бременност до термин,и да гушката своите сладки  бебоци  Simple Smile
Искам да попитам мамите които са от Пловдив и са правили,ще правят серклаж при кой лекар се следят?Макар,че не съм бременна с близнаци,не знам дали ще се наложи серклаж при мен и съм много объркана.Не знам при кой лекар да отида и да се консултирам.

# 445
червенокоса вещица щастлива Simple Smile на мен ми правиха серклаж в Селена, моя доктор е Ненев и го препоръчвам с две ръце  Peace С упойка беше, без болка, не съм имала никакви проблеми след него, една вечер останах при тях за наблюдение и ме изписаха на следващия ден.

# 446
*Белоснежка* Може ли да ми кажеш колко парички вземат в Селената за серклаж?Тъй като аз съм от Димитровград и ЖК водя тук,но ако ще правя серклаж ще е на частно в Пловдив и в коя седмица ти го направиха?

# 447
Не помня точно сумата, но ми се върти нещо като 240 или 270, но от тогава мина време, може да има промяна в цените. Най-добре ще ти кажат, като звъннеш в клиниката или може да пишеш и на мейла. Моя серклаж беше в 21 г.с., почти в края на възможния период за серклаж. Ти имаш още време да решиш

# 448
Стискам палци на всички да устискате до заветните дати и да посрещнете децата си по начин по който си представяте.  Hug
Аз вчера бях на ФМ и имаме два броя розови гащи с тегло от по 320гр. И 305 гр. почти напълно еднакви, плаценти задни, води в норма, шийка 4.33 см. Чак аз се учудих, че като я мерихме преди две седмици при другия доктор беше 3.12 см. Може би апарата е по прецизен  newsm78. Но д-р Михова каза, че всичко им е перфектно. Щастлива съм и много по - спокойна.
Също така снощи след тези добри новини се подух айде по спешност упойка и останах без кътник. Ама карай важното бебчетата да си ми добре другото се оправя.

# 449
здравейте мами  Simple Smile много януарски бебенца се задават - да устискате всички и да се родят прекрасни януарски бебоци  Simple Smile аз се надявам поне до началото на март да стискаме  Simple Smile

беата - радвам се, че ще минеш само с диетата - нали ти казах, че като се храниш нормално, а не с глюкоза, няма да са толкова високи стойностите  Simple Smile

аз съм добре да сега - боря някаква уроинфекция, която в различните лаборатории е различна, но поне се успокоих, че нямам белтък в урината ......

чакам празниците и спирам да работя, че много ми се карат всякакви доктори вече  Simple Smile

хубав ден и да се пазите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт