Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 822
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • в морето до колене
Честно казано по едно време даже се чудех, като как още не са я "привлекли" Анна Чанселър в каста.  Mr. Green
Ето - направиха го.

# 332
И Ричард  Mr. Green

# 333
  • в морето до колене
За Ричард не се сещам толкова често, но Анна е във всеки втори британски проект, който гледам напоследък. Последно във "Флеминг", примерно. Преди това в The Hour.

Но това с руския емигрант ме дразни. Те не оставиха камък не обърнат...
Това е основната причина да не съм вече толкова ентусиазиран фен - прекалена амбищия имат да вкарат в историята всичко, за което им дойде на акъла. Не виждам нужда, да не говорим, че не всичко им се получава еднакво органично, а задълбават, задълбават.
От гей-дразгата на двамата лакеи и от изнасилването на Ана честно ми се повръщаше по едно време. Любовницата на престолонаследника в коледния епизод е тя в тоя ред на мисли...  ooooh!

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 14:16 от мячик

# 334
# 335
Гейската история на мен не ми пречеше чак толкова, обаче изнасилването на Ана беше много измислено.

Дано Мери избере Тони Гилингам, въпреки че щом ни показват снимките най-вероятно няма да е той.

# 336
Мен все още нищо не ме дразни във филма, харесва ми как се развиват нещата, въпреки че изнасилването на Ана го преживях доста тежко  Grinning Според мен от сериите досега е очевидно кой е избрала и това не е Гилингам. Той е просто един сноб, каквато беше и тя преди да срещне Матю. Аз съм за този, който спаси прасетата, харесва ми  Crazy Мисля, че и на нея й допада  Laughing

# 337
На мен ми харесва да вплитат истински исторически персонажи, като Уелския принц и любовницата му, дава ми допълнително усещане за автентичност.

Раде прилича толкова на руснак, колкото повечето от нас, малко ми е смешничко, че все за руснак го кастват, всеки един прибалтийски актьор би им свършил много по-добра работа.

# 338
  • Sofia
Готови ли сте за пети сезон?

Започва на 21 септември. Grinning

# 339
  • София
С нетърпение го чакам Simple Smile

# 340
Готови ли сте за пети сезон?

Започва на 21 септември. Grinning

Благодаря за инфото!  Hug

# 341