Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 790
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Какъв свидетел, момичета? Нещо съм пропуснала.

Скрит текст:
За Мери и Гилингам съм съгласна, че няма да ги оставят на спокойствие, още в първи епизод да заявят любовта си и да ги оставят да си живуркат безпроблемно цял сезон- няма как да стане  Laughing. Аз все още се надявам, че ще се вземат с другия кандидат в крайна сметка.

ПП
Учителката е отвратителна  Stop.

# 391
   Най-лошото при учителката е не муцунката й, а нейната манипулативност. Не е  вярно, че иска да стимулира Том да изяви идеите си - те определено претърпяха развитие към добро, - а да го приравни към себе си, да го снижи и направи достъпен - за нея. Женска гадория.

# 392
  • Be realistic - plan for a miracle.
Запис при вас - обожавам Downton Abbey! Не се отказах да ги гледам дори, когато любимката ми Сибил напусна сериала по такъв гаден начин...

Иначе, хареса ми, че

Скрит текст:
в новия сезон има по-голям времеви "скок" и показаха детето на лейди Едит вече малко по-пораснало, изглежда на около година-две. Надявам се и Майкъл да се върне отнякъде  Heart Eyes

Нямам търпение нацупондрената жена на фермера-пожарникар да разбере, че всъщност Мериголд си е дъщеря на Едит и тя има пълното право да прекарва време с нея и да я държи близо до себе си.

Учителката пък, дето я гласят за love interest на Том, хич не ме кефи... грубоватичка ми е. И някакси не усещам химия между самите актьори, не ми се връзва "тръпката" между образите.

Иска ми се да има и по-интересна линия с Ана, много я харесвам  Blush

# 393
а да го приравни към себе си, да го снижи и направи достъпен - за нея.
Аз го възприемам по същия начин, въпреки че идеята, която сериала се опитва да прокара е именно, че тя му помага да се върне отново към либералните си пролетарски идеи.

# 394
  • Sofia
Утре ли ще дават трета серия?

# 395
Този сезон също ли ще бъде 8, 9 серии? Аз чакам серията с Джордж Клуни.

# 396
  • в морето до колене
8 + Коледен, в който би трябвало да участва Клуни, доколкото разбирам...

# 397
Гледах наскоро Rome и бях приятно изненадана да видя там един всеобщ любимец  Heart Eyes

Скрит текст:

# 398
   А ние открихме друг любимец в "Кредитна карта / Plastic", от 2014 г.

# 399
Изгледах новата серия.

Скрит текст:
Тоз лорд Гилингам го изкараха егати лепката досадна. Явно другия ще да е, ама той пък хич не ми харесва на вънкашност. Crossing Arms
Дано, дано, дано върнат Майкъл отнякъде, да си се вземат двамата с Идит и да си приберат детенцето.
Даскалицата да мре! #Cussing out
Според вас Изабел дали ще приеме предложението на лорд Какмубешеимето?
И какво става с Томас? Гледах серията през някакъв сайт на едно миниатюрно прозорченце и не можах да видя какво пишеше в списанието.

Миналата седмица докато седях вкъщи болна започнах сериала от самото начало. Ах, Матю! Ах, Мери! Тооооолкова бяха прекрасни двамата. Heart Eyes

И за да не е само писаници, едно интересно видео, което не бях гледала.

">#t=35[/video]

# 400
  • Sofia
И аз гледах новата серия.

Скрит текст:
Тази учителка ме дразни много. Освен това тази сюжетна линия си стои все същата. Тя идва на вечеря, дразни лорда, Том се замисля и...всичко отначало след 2 серии. Ще развиват ли нещата или не?
Дразни ме и темата с убийството на камериера, досадна е вече. Цялата история ми беше досадна и в предния сезон.
Според мен Изабел ще приеме офертата Laughing
И аз не можах да видя за Томас, пишеше нещо от сорта "избери своя път" но толкова бързо го скриха, ще върна да проверя.
А за детенцето на Сибил - направо невероятно какви са били нравите! Толкова ли е било нечувано да си го вземе?

# 401

Скрит текст:
Тази учителка ме дразни много. Освен това тази сюжетна линия си стои все същата. Тя идва на вечеря, дразни лорда, Том се замисля и...всичко отначало след 2 серии. Ще развиват ли нещата или не?

За мое огромно съжаление ще ги развият в неправилната посока.

Спойлер! Не отваряйте ако ви е страх от спойлери!

Скрит текст:

smile3515

# 402
# 403
 newsm44 Дано да е вярно.

# 404
Най-вероятно ще я махнат, като че ли недоволството от нея е масово.

Общи условия

Активация на акаунт