Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 881
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Леле, неузнаваеми!

# 481
Още снимки от коледния епизод.

# 482
Интервю с Алън Лийч и нови снимки за списание Event - http://www.dailymail.co.uk/home/event/article-2870144/Downton-Ab … me-know-well.html

И още хубав Роб

# 483
И какво стана сега - Бароу излезе, че е най-големият чаровник  Crazy

# 484
Мисля, че си е така от първия ден  Laughing
Направо е престъпление, че няма нищо друго прилично във филмографията си.

# 485
  • срещу двата комина :)))
голям симпатяга е, наистина, само дето малко се е налял последния сезон  Laughing

# 486
За съжаление никъде не го намирам за онлайн гледане сезон 5. Сваляне, теглене, торенти и прочие не са опция. Ще си чакам някоя добра душа да го качи. Нямам търпение, честно казано.

# 487
За съжаление никъде не го намирам за онлайн гледане сезон 5.
Заповядай!

http://www.watch-tvseries.net/series60/Downton-Abbey/season-05-e … sode-01-Episode-1

# 488
oooo! OOOOO! (ей тука трябва да има един много подскачащ емотикон!)

Сърдечно благодаря за линка! Докара Коледата ми предсрочно. Благодаря! Благодаря!

# 489
  • Sofia
Селфи  Laughing

И Джордж с дамите, не може без такава снимка  Sunglasses

# 490
  • София
Бях забравила за този сериал (миналата година по това време изгледах всички сезони, без последния).  Crazy Много съм щастлива, че ще имам какво да гледам през част от почивните дни.  Grinning Виждам, че Джордж Клуни се появява, но ще го преглътна някак си.

# 491
Бях забравила за този сериал (миналата година по това време изгледах всички сезони, без последния).  Crazy Много съм щастлива, че ще имам какво да гледам през част от почивните дни.  Grinning Виждам, че Джордж Клуни се появява, но ще го преглътна някак си.

Той ще е само в последния, все още неизлязъл епизод, Тонка.

# 492
  • София
`FSS`, благодаря.   bouquet
А кога се очаква коледния епизод? Сигурно е тъп въпрос, може би по Коледа.  Mr. Green

# 493
На Коледа, да  Simple Smile.

# 494
    Тонка, вече се опасявах, че съм единствената, която НИКАК не се радва на появата на Клуни. Той ми звучи съвременно като физиономия, да не говорим за игра, и никак не се радвам, че ще се намеси. Хубаво бе, че не познавахме достатъчно останалите актьори и ги възприемахме по-истински. За Матю Гууд също не съм във възторг, макар да го харесвам, но в други роли...

Общи условия

Активация на акаунт