Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 59 282
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
А на мен ли така ми се стори или Бароу го гласят да заеме мястото на Карсън? Или поне ми се иска да е така. Мъчно ми е за него. Confused

На Дейзи ми идваше да и обърша 2 шамара, много ме дразни от доста време насам. И актрисата не харесвам, та съвсем... Tired

# 721
Аз започнах да симпатизирам на Бароу, въпреки предишното му поведение.
А сцените с Дейзи ако има начин ще ги прескачам,меко казано казано ужасна.Като се замисля в този сезон ми е най дразнещия персонаж-

# 722
  • срещу двата комина :)))
и на мен ми е тъжно за Бароу, въпреки,че пак се държи зле понякога, дано му измислят готин завършек  Laughing а Дейзи е супер зле, на каква се прави и тя не знае  Laughing

# 723
Аз винаги съм симпатизирала на Бароу, каквото и да прави.

Не понасям Бейтс и Ана, макар в началото да ги харесвах.

# 724
  • Вестерос
Бароу никога не съм го харесвала, дразнеше ме. но този сезон си личи, че сякаш образът му порасна и почнах да го харесвам. Никой не ме дразни вече. Ана и Бейтс си ги харесвам от началото. НО просто нямам любимец след като Сибил умря реших, че няма да имам, за да не е следващия  hahaha

# 725
  • срещу двата комина :)))
моята любимка е Мери, въпреки че е ужасна доста често  Laughing

# 726
И аз многоо харесвах Сибил.

# 727
  • Вестерос
Много я харесвам и нея, но не ми харесва как се държи с Едит от самото начало  Laughing Иначе много й съчувствах Матю като умря, заслужава да е щастлива и дано да е с новия  Heart Eyes

# 728
Аз не я харесвам особено Мери. Иначе ми вдъхва много увереност и спокойствие, кефи ме с това, че е "над нещата", някак си не й пука, или поне не си го показва. Силна жена е.

Обаче наистина най - много от всички харесвам таткото. Просто е невероятен - улегнал, спокоен, мъдър и добър човек.

# 729
Единственото, което ми харесва в образа на Мери, е как помага на Ана. Надявам се след последната серия, в която се чудеше "Как ли би постъпила Сибил" да стане по-мила към останалите хора и особено към сестра си.  Rolling Eyes Да, много силен хареактер има иначе, и е изящно красива също така Simple Smile Но останалите й черти са все такива, каквито по принцип аз не харесвам.

пАпа и мАма са много сладки, а Графинята и братчедката следя с интерес Party Идит понякога ме дразни, сигурно защото с нея си приличаме донякъде.

Предпочитам да гледам Бароу в сериала, отколкото Огромната Глава на г-н Карсън (макар че е невероятен актьор) Embarassed Ааа, и мисис Патмор! Тя ми напомня на нашенска бабичка. Толкова миличка и сладка е Simple Smile

Горе-долу това са моите пристрастия.

# 730
  • Вестерос
Мери ми хареса , че си смени прическата и с това ми напомни на Сибил и панталоните и как графинята беше възмутена- безценно  Laughing

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 22:12 от Tiffany Aching

# 731
Винаги съм харесвала Бароу, още от първи сезон като си плетеше интригите.
От трите сестри най-много харесвам Мери. Симпатизирам на всички, но Мери ми е любимка.
Ана и Бейтс ги харесвах в началото, но вече почна да ми писва от тях. Добре, че им пооправиха драмите в този сезон.
Дейзи в предните сезони не ми пречеше, а сега е редко досадна.
Най-дразнещ персонаж да момента ми била даскалицата на Брансън от предния сезон. Ужасна беше!

# 732
  • Вестерос
Да и за мен беше най-досадната  Close Дано не я върнат.

# 733
  • Вестерос
Гледахте ли?

Скрит текст:
Cry знаех си

# 734
Още не, нямам търпение. Чакам да го качат някъде за онлайн гледане.

Общи условия

Активация на акаунт