Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 586
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
Изгледах. Сериозно ме притесниха по едно време.

# 736
4 епизод дали е качен? Защото аз не го намирам.

# 737
# 738
Много благодаря bouquet

# 739
  • Вестерос
Изгледах. Сериозно ме притесниха по едно време.

даа, аз тогава и коментирах тук, поне промото изглежда добре.

# 740
И аз от промото се обнадеждих.

# 741
Дейзи ми е мега досадна - уж учеше, а тъпотията я блъска отвсякъде!

Моля някоя добра душа да ме светне от къде е тази злост от Мери към Едит?

Аз я харесвам, особено като реши да се занимава с вестника и да остави апартамента.

# 742
  • Вестерос
Че злостта е от първи сезон

# 743
  • Пловдив
В първи сезон един господин Памук отиде в стаята на Мери и в момента на прелъстяването получи инфаркт и умря. Идит разбра и написа писмо в посолството ( Памук беше от турското посолство), че господинът е бил в леглото на сестра и и Мери беше компроментирана. Мери го разбра и ... последствията са видни и ясни.

# 744
Мери май се държеше гадно с Идит още преди да умре Памук.

# 745
  • на кого му пука
Идит е най-грозничката и най-несигурна от трите сестри.Още от първи сезон тя беше все пренебрегваната,все отхвърляната.Имаше иззлобяване от нейна страна ,както и пренебрежение от страна на Мери.Макар че образите и на двете се развиха и израстнаха много,все още нямат близост по между си.

# 746
Тази седмица много се забавиха с качването на новия епизод за онлайн гледане. Още го няма... изчака ми се чакането.

# 747
  • Пловдив
Някои от героите едва ги различавам като са нормално облечени. И повечето ми изглеждат много по-млади, отколкото в сериала.

Скрит текст:

Идит ми е доста грозновата във фирма, но пък иначе ми е много симпатична:

Скрит текст:

# 748
  • София
Е какво е това нещо. Как е възможно Баба да я няма?! Та тя е най-добрият образ от този сериал  Mr. Green

# 749
В първи сезон един господин Памук отиде в стаята на Мери и в момента на прелъстяването получи инфаркт и умря. Идит разбра и написа писмо в посолството ( Памук беше от турското посолство), че господинът е бил в леглото на сестра и и Мери беше компроментирана. Мери го разбра и ... последствията са видни и ясни.
Преди това Идит дочу разговор между Мери и майка им, в който Мери обсъждаше Идит и майката каза на Мери да бъде по-снизходителна към хората, които нямат нейните качества. След това Идит си отмъсти с историята с Памук и колелото с мръсните номера се завъртя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт