Отговори
# 330
  • У Диспансера ...♥♥♥

"Огледален свят - Сезон 2 - ..." Вече няма достъп до този видеоклип поради предявено искане от bTV Media Group за авторско право"

Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes

Откога тия имат авторски права върху клипове  ooooh!
Ми моите нали ги блокираха от бокса заради правата им на тъпата тв  #2gunfire #2gunfire

# 331
Поздравче за всички (мъжки) момичета в темата и лека ви нощ  Heart Eyes

Скрит текст:

# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе кво стана с Евита  newsm78 искаше да ми зема Гришо счепкахме се фтиди на село и не се върна  newsm78
Ти да не и направи нещо,я си признай,изчезна при мистериозни обстоятелства  Joy Joy Joy

# 333
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизкеееее, ади

nbirthday   Doğum günün kutlu olsun    nbirthday

Сметам, че мъ разбираш  Heart Eyes

Манке,   love001  love001  love001  love001

# 334
  • У дома :)
нема поп направо папата изкарах  Joy Joy Joy
ВечИ тук сертайските кандилца немой къдят Joy Joy Joy

newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18

# 335
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Напраааауууу ви измитаме папата и СерТай Форевър...Фемир НЕвър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Влъх, мерси за поздрава....Алекс Убаго ми е любим(ама не като карам кола) Hug Joy

# 336
Напраааауууу ви измитаме папата и СерТай Форевър...Фемир НЕвър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 337
  • София
Жани  Hug Линко  Hug лека нощ,ний ши пийм и за вас  Joy Joy
А,нали,пък и ви се услажда,те ви на hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Да не с обидите,майтап да става Hug
Тия от Бтв направо ме изумяват Shocked......
Лека пак Hug
 newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР newsm18 newsm18 newsm18
Амин...... Mr. Green

# 338
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Зизуно,ай върти,върти,регедъгедъге так так  Joy Joy Joy Joy

# 339
  • У дома :)
Жани  Hug Линко  Hug лека нощ,ний ши пийм и за вас  Joy Joy
А,нали,пък и ви се услажда,те ви на hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Да не с обидите,майтап да става Hug
Тия от Бтв направо ме изумяват Shocked......
Лека пак Hug
 newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР newsm18 newsm18 newsm18
Амин...... Mr. Green
Линко  Hug

# 340

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 341
  • някъде из Врачанско
хубав купон и весел рожден ден ви желая, танци, наздраве, тостове, усмивки, newsm44 newsm44 newsm44 smile3510 лека нощ

# 342
Лелееее докато ви догоня и то станало утре   animal037.... ама май точно за купона пристигнах. newsm57

Зизу
Честит Рожден Ден желая ти здраве, късмет и никога да не спираш да се усмихваш... newsm59

Tada

# 343
  • У Диспансера ...♥♥♥
Отивам си правя 59  smile3533

# 344
значи единия крачол на Влъха много ми мяза на това  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт