Коледа 2013 - тема 1

• 96 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
lilly74 - коледни ?
С Fortuna, m@msy и pticasprujina си разменихме координати, остана да пишат lilly74 и katrin.
Да и за мен и от двата вида, изпратих ти тел. на ЛС
Както написах и по-рано сега за мен е прощъпулник на тема сладкоправене по коледа, а като разглеждам красотите които творите едва ли ще спра само до коледа. Тъй че ще трябват и форми и тави и какво ли още не  Laughing

# 181
Ей, че сте бързи не можах да се вредя  Twisted Evil

# 182
  • Балчик

Нищо де, може да се заформи още една група, ако се съберете няколко желаещи. Hug

# 183

Нищо де, може да се заформи още една група, ако се съберете няколко желаещи. Hug
Ще ви следя изкъсо да не изпусна пак Simple Smile

# 184
  • София
Nas, и аз съм изпуснала тази доставка, и аз бих искала да поръчам от коледните и великденските, ако има желаещи още, хайде да заформим нова група за поръчка. Само да се разберем кой ще поръчва, аз съм малко боса в онлайн поръчките, така че ако може някой друг, да свирка и да се уговаряме

# 185
  • Балчик
Няма страшно, лесно се поръчва, ще ви обясня. Само да мине безпроблемно нашата транзакция и да получа потвърждение. Наскоро поръчвах от италиански сайт, но с доставка до Италия, нямаше проблеми. надявам се и до БГ да е така.
Станахте две. Simple Smile

# 186
  • София
Да, Джемма, винаги много съм ти се възхищавала, много организиран човек си, ако може сега и нас да организираш с поръчката, ще съм ти много благодарна Embarassed

# 187
Записвам се да следя тази хубава тема.

# 188
Аз също искам да се включа в следващата група с коледните и великденски форми. Супер сте момичета! Специални благодарности на Джемма за полезната информация!

# 189
  • Велико Търново
Здравейте момичета,
отдавна ви чета, но досега не съм се престрашила да показвам произведенията си.
Признавам си, много сте заразителни, и много полезни за нас начинаещите! Горещо ви благодаря! За мен сте неизчерпаем източник на идеи и вдъхновение!  Hug

Сега бих искала и аз да се включа във втората поръчка за коледните формички!   Praynig

# 190
  • София
Хайде, станахме четирима ако се включи и Nas заедно с Тонита и Roddy, остана да уточним кой какви иска. Аз искам коледни и великденски, Roddy ти? И да се разберем кой ще поръчва Rolling Eyes

# 191
  • Балчик
Значи станахте 4. Ако ви устройва по 5 Е доставка, ако не-чакайте още да се вкл'чат един двама, може да има още желаещи.

# 192
  • Пловдив
И аз се включвам за коледни+великденски

# 193
  • Балчик
И galmir иска формички, писа ми на лични. Станахте 6, мисля, че пак се затваря групата, защото според мен е рисковано за по-големи суми да се прави поръчка. Сега остава доуточняване  и организацията.

# 194
  • на 90 км от морето
Здравейте Simple Smile

Бихте ли включили и мен в поръчката за коледни + великденски формички?  Praynig
И ако мога да помогна с нещо покрай поръчката, съм на линия. Кажете и на кого да пиша ЛС с име и телефон, за да сте сигурни, че съм сериозна.

Предварително балгодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт