MAC & Sephora - 16 тема

• 47 855
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Много готино Копче! Hug  bouquet Форума е сила и заражда приятелства!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153273064365554.1073 … 780553&type=1

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 16:53 от densi

# 151
Някой има ли мнение за Stay-on Shadow Paint на Ести? Много ми хареса цвета Хало.
Притеснява ме, че сенките ми се събират без база и не знам как ще стои.

# 152
  • София
Момичета, някакви предложения за червено червило (и молив) в топлата гама, но да не оранжевее, по-скоро може да е една идея по-тъмно.  Praynig Да отива на дами с жълтеникав тен на кожата или дори по-мургави. Може да не е на МАC, а и други! Жаки, ти какви ползваш?

Ако искаш погледни едно червило на Макс Фактор, което аз супер много харесвам (имам 4 цвята).
Не е МАК, но според мен тази серия е супер качествена и не отстъпва на червила от 50 лв. Червеното е Ruby Tuesday.

Скрит текст:
При мен стои малко по-ярко от на снимката

# 153
  • Пловдив
На миналия 8-ми декември една клежка беше сложила много "яко" червено сухо червило  , страхотно и стоеше, изобщо не се размазваше през цялата вечер  и веднага я попитах кое е , като си мислех че е някоя марка от високия клас, а се оказа Севънтийн .

Това с бройките е много странно, а още по-странно е като попитам дали е наличен даден продукт и те кажат "АААА, отдавна свърши, много бързо ги изкупиха"  Joy , какво изкупуват само незнам като има 1-2 бройки  Stop

# 154
  • София
Илли, мерси!   bouquet Ще ги погледна!

# 155
Някой има ли мнение за Stay-on Shadow Paint на Ести? Много ми хареса цвета Хало.
Притеснява ме, че сенките ми се събират без база и не знам как ще стои.
Аз имам лилавия и зеления. Много са хубави, много! Супер силно пигментирани и мазни, но се събират без база. Изсъхват и са наситени и точно като в бурканчето на клепача, но аз винаги препоръчвам носене на база под бурканчета. На сестра ми подарих синия и тя го носи с база също, защото и се събира.

# 156
Здравейте, момичета. Някоя от Вас дали ползва или е ползвала на YSL Le Teint Touche Eclat Foundation, за каква кожа е подходящ. Че утре минавам през летище и много се чудя дали да си купя от него. Или другия който желая е Face and Body na Mac.  Ако и за него може да кажете нещо, за каква кожа е и той? Та да знам кой да избера.

Бамби, имам и двата, но използвам и харесвам повече Face & Body на МАС. Може би защото е изключително лек, но в същото време позволява наслагване, без да натрупва. Траен е и създава много естествен завършек.

YSL Le Teint Touche Eclat Foundation, дали защото и не ми пасва съвсем идеално като цвят, ми е някак по-ангажиращ и тежък. Наистина като че ли има озаряващ ефект и дори някаква доза подхранване, което го прави подходящ за сухи кожи.

# 157
Naked 2 e налична
http://www.hqhair.com/urban-decay-naked-2-palette/10584897.html

Знаете ли от къде мога да купя добра имитация на 2-ката?
След като вече купих оригинална 1 нещо не ми се дават пари за 2. Не че не ми харесва, но се притеснявам да не ми станат много еднообразни цветовете.
Иначе умувам дали да си купя малката палитра. Струва ли си парите?
Моливите също ме влекат, стават ли за опушване на долния клепач и за очертаване на горния вместо очна линия?

Хм, кодове не я ловят тая палитра  Crossing Arms

# 158
  • Бургас
Момичета, гледам около месец Sephora USA правят някаква чудовищна реклама на Marc Jacobs Beauty колекцията. Какви са независимите мнения и отзиви, чели ли сте?

# 159
В англ. сайт на Мак са заредили Хелуинската колекция, ако някой иска нека разгледа.  Peace
Обаче не е за всеки.  Peace

# 160
  • USA
Момичета, гледам около месец Sephora USA правят някаква чудовищна реклама на Marc Jacobs Beauty колекцията. Какви са независимите мнения и отзиви, чели ли сте?

Правят,защото влизат на пазара и Сефора им удря едно голямо рамо.Цените са прилично разумни,четките обаче са от $40 нагоре.

# 161
Иначе умувам дали да си купя малката палитра. Струва ли си парите?
Заслужава си много за мен! Ползвам си я с кеф. Имам първата и няма да купя втората. Peace

# 162
Naked 2 e налична
http://www.hqhair.com/urban-decay-naked-2-palette/10584897.html

Знаете ли от къде мога да купя добра имитация на 2-ката?
След като вече купих оригинална 1 нещо не ми се дават пари за 2. Не че не ми харесва, но се притеснявам да не ми станат много еднообразни цветовете.

аз си поръчах лято ментето 2 дни преди оригинала /не знаех, че ще намеря оригинала  Laughing/, оригиналът дойде за седмица, ментето за месец и половина; много са сходни, една сянка е разликата /един мат в оригинала е блестящ в ментето/, моето менте на #2 е добра изработка за разлика от ментето на #1 на приятелка
#1 http://www.buyincoins.com/item/34736.html
#2 http://www.buyincoins.com/item/34737.html

# 163
Мерси за инфото  Hug

А при избора на молив има ли нещо, което трябва да зная. Не съм ползвала техни моливи до сега и съм се насочила към този комплект.

Видях, че има и комплект с повече моливи, но не го намерих по сайтовете с БД до БГ.

# 164
  • София
Мерси за инфото  Hug

А при избора на молив има ли нещо, което трябва да зная. Не съм ползвала техни моливи до сега и съм се насочила към този комплект.

Видях, че има и комплект с повече моливи, но не го намерих по сайтовете с БД до БГ.

Цветовете от тази тройка са супер! Давай смело! Много ще ти харесат! А сега слушам, че момичетата са много доволни от моливите на Zoeva. Заслужава си и тях да прегледаш. Даже май по-евтино излизат! Wink

Аз да попитам, някой има ли представа и ползва ли Benefit Bronzer Hoola? Много го хвалят, имам го но няколко пъти се опитвам да го ползвам върху себе си и върху други, но ми изглежда като мръсно, не като бронзирано. Дали защото кафявото е по-студен нюанс (спрямо MAC Harmony) или има някакъв трик. Върху какъв тен трябва да се ползва? Върху по-жълтеникава кожа ли?  newsm78  

Общи условия

Активация на акаунт